Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
potřebuji znát zkušenosti. Zítra ráno ho čeká operace.
Jak dlouho se hafan léčil? Co jste mu dávali žrát…?
Jsem z toho docela v šoku… Tak prosím jen zasvěcené. Nechci tu žádné dohady, hádky, nadávky apod.
Co máš za psa a proč mu budou šroubovat hubu? To má po úraze?
Jsem si to myslela ![]()
Já to viděla jen u člověka, u psa ne. On Ti veterinář řekne. Záleží, jestli bude mít čelisti sešroubované k sobě nebo ne. Pes nemá panty jako člověk.
Držím palce ![]()
Chuděrka malá, ať se z toho brzo dostane.
Naštěstí jsem to u pejska ještě nezažila, takže neporadím.
Holky díky,no snad se z toho brzy vyhrabe.Jedná se o psa tchánů,dnes jsem je donutila ho odvézt na veterinu a nechat ho prohlídnout.Stalo se to ve středu večer…Fakt mě serou,ale asi si uvědomili,že to pos… a řekli že ho vezmou do domu a budou se o něj starat a vařit mu kašovitou stravu…No uvidíme,je mi ho fakt líto
Chudinka,to mně moc mrzí.taky nevim,ale muj kamarád to měl 2 měsíce a vše pozřel jen brčkem,chodil na náké utahování.Říkal že nic horšího nezažil.Pejskovi držíme palce ![]()
Zdravím a přeji fajn večer. K tvým otázkám, léčba trvá v řádu několika týdnů ( záleží na tom,co čím je přesně sešroubováno,z jakého materiálu jsou vyrobeny dráty a jak je organismus přijme,pokud se po zhojení nebudou pod narkózou vytahovat ). Pít stříkačkou, klidně sežeňte jednu žanetu na vodu a druhou na podávání namleté stravy.
Obecně se psi zotavují rychle a léčbu dobře snáší. Držím palce.
Baslerinda píše:
Zdravím a přeji fajn večer. K tvým otázkám, léčba trvá v řádu několika týdnů ( záleží na tom,co čím je přesně sešroubováno,z jakého materiálu jsou vyrobeny dráty a jak je organismus přijme,pokud se po zhojení nebudou pod narkózou vytahovat ). Pít stříkačkou, klidně sežeňte jednu žanetu na vodu a druhou na podávání namleté stravy.Obecně se psi zotavují rychle a léčbu dobře snáší. Držím palce.
Jé díky za rady,takže on nebude schopný sám se nažrat z mísy?Znám to jen u lidí a ty je pravda že to pijí brčem ![]()
Jak říkám, nevím, co čím a jak bude mít pejsek sešroubováno,je možné že se bude zvládat najíst sám, možná ho zpočátku budete muset krmit, v tuhle chvíli když nevíš co jak bude, tak těžko radit, držte se a pak podej info ..
Baslerinda píše:
Jak říkám, nevím, co čím a jak bude mít pejsek sešroubováno,je možné že se bude zvládat najíst sám, možná ho zpočátku budete muset krmit, v tuhle chvíli když nevíš co jak bude, tak těžko radit, držte se a pak podej info ..
Pes vběhl švárovi pod auto,vyjížděl,nejel nějak rychle-max20km/h.Asi tam blbě strčil hlavu a prokousnul mu pneumatiku
čelist má přesně u jedniček rozlomenou a propadlou ![]()
No uvidíme,jak to bude hafan snášet ![]()
Ahoj
Tak hafan pobyl na veterině skoro 4h.Čelist má sešroubovanou a 14 dní má baštit kašovitou stravu a může baštit sám
Vypadá dobře,bere ATB a léky na bolest.
Díky všem
Tak snad se z toho brzo dostane a mohl by si z toho vzít aspoň poučení, ale to u psů holt nehrozí.
Takže on může trošku otevřít tlamu, aby se nažral sám?
Dneska jsme tam byli,no nic jim nežral.Tak jsem mu dávala jíst z ruky a něco si vzal.No moc tu hubu otevřít nemůže,spíš to líže…Zítra tam pojedeme,tak snad bude lepší.Je vidět že hodně zhubnul
Aspera my nikdo nechápeme proč mu tam vběhnul.nä auta je zvyklý tak netušíme proč se tak stalo.Teď bude mít určitě z aut strach.Občas tam necháváme i našehe labradora a ten kolem auta spíš skáče,ale tenhle tam prý jasně vběhl ![]()