Může morče omdlít?

QQQQ
16.9.11 08:36

Může morče omdlít???

Ahoj kočky :huban: :mavam:

Zase jsem tu já a jedno safradůležité téma :oops: :lol:

Stala se nám včera večer prazvláštní věc :lol: Umřelo nám morčátko, asi po 3 minutách ale zase ožilo 8-o Popíšu situaci: Večer sedíme v obýváku a v kuchyni práskne pastička(myš :cert: ). Je to superúčinná past a hodně nahlas klapne. Lekla jsem se i já. Morčata(máme3) v tu chvíli šok a rychlostí blesku byly v domečku. Klasika, to se děje po každém lekavém zvuku. tak jsem se šla na ně podívat. Jůlinka byla zadečkem napůl v domečku a ani se nehla. Tak jsem na ni začala mluvit a drbat ji mezi ouškama. Julča nic! Měla nepřítomný pohled. Tak jsem se zarazila a začala sledovat dech. Nedýchala! Tak jsem mlaskla, to vždycky klepne ouškama. Nic! Začala jsem brečet :oops: :lol: žduchla jsem do mí a ona „spadla“ na bok. Byla prostě tuhá! Nedýchala, nepohla ouškama, měla nepřítomný pohled. Šla jsem do obýváku to říct rodině. Chvíli to trvalo. Potom jsme šli všichni na ni se podívat, Julča byla stále tuhá! Tak jsme ji začali hladit po čumáčku a ona nic, děcka se rozbrečely a já taky. Ležela tam rozpáclá, nedýchala, nereagovala…bylo to jasné, bude pohřeb :cry: Zvedla jsem domeček abych zkontrolovala další morčátka a v tom Julča hups na nohy! 8-o :dance: a chovala se úplně normálně! Hned dostala svůj oblíbený okurek, potom se umyla, napila a zabořila čumáček do misky se zrním. I teď je OK. :huban:

Co myslíte, že to bylo? Omdlela leknutím??? :think: :lol:

To je drama, co? :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10486
16.9.11 08:42

Myslím si, že jo, něco podobného se mi stalo jako malé s křečkama, přijela babička se psem a v tu chvíli jak oba křečci viděli psa ztuhly, nevěděla jsem co to jako má být, tak jsem na něj chvilku s údivem koukala a po chvilce jak popisuješ u tebe byli oba v naprostém pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.9.11 08:43

Já bych řekla že dělala mrtvýho brouka :lol: fakt ale…jak se lekly tak se brání, myslím že to zvířata dělají… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.11 08:48

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
To si mě dostala :lol: :potlesk:

Taky myslim že jen udělala pozici mrtvej brouk,teda mrtvé morče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.9.11 08:49

:lol: :lol: :lol: ja si to fakt myslim, a brouci to fakt delaj :lol: :lol: :lol: 8-o :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
16.9.11 08:56

Holky vy si z toho děláte randu, ale já fakt bulela :oops: :mrgreen: Ona je náš mazlíček, je ochočená a hravá :huban: http://www.youtube.com/watch?… To je ona :srdce:

Jo a teď jsem před chlapem za hysterku :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10048
16.9.11 09:10

Já to nemylím zle ale fakt to zviřata dělaji, prostě se lekla a reagovala na hrozící nebezpečí tak že dělala mrtvou…fakt! TO nedelaj jenom brouci. Chápu že ses lekla a myslim ze to fakt sehrala… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
16.9.11 09:13

Já vím, že to nemyslíte zle :wink: Mě jen nenapadlo, že to dělají i morčata! A to je chovám odmalička. :think: Já si spíš myslela, že omdlela a chlap říkal, že měla asi nějakou srdeční příhodu. :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
48576
16.9.11 09:18

a nebyla to mozková příhoda?Nemá pokleslej koutek? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hale hlavně že žijw né?Já měla podobnou mrchu 11 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.9.11 09:22

mě taky napadla mozkova nebo infarkt ale to by hnedka po tom nejedla a neblbla…byla by spis spava nebo tak.
No asi je to vyjimecny morce pze ummi udelat mrtvy morče :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
16.9.11 09:23

mě to dělal křeček, jenže to měl vždy tak týden a pak zase ožil 8-o normálně byl tuhej tak jsem ho chudáka dala do popelnice a odpoledne koukám, křeček lítá v popelnici :mrgreen: tak jsem ho odchytila-no prostě se mu to opakovalo několikrát až jednou po týdnu tuhosti neožil a za týden začal smrdět-bylo jasný že je asi po něm :mrgreen: já se ho bála dřív vyhodit-co kdyby zase ožil že jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
16.9.11 09:34

Kristinka na to přišla vlastně! Pry: „Maminko třeba si jen Julinka chtěla vyzkoušet co se stane, když nebude dýchat…“ :mrgreen: Ten dětský svět je ták nádherný :srdce: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
48576
16.9.11 09:37
goldenka píše:
mě to dělal křeček, jenže to měl vždy tak týden a pak zase ožil 8-o normálně byl tuhej tak jsem ho chudáka dala do popelnice a odpoledne koukám, křeček lítá v popelnici :mrgreen: tak jsem ho odchytila-no prostě se mu to opakovalo několikrát až jednou po týdnu tuhosti neožil a za týden začal smrdět-bylo jasný že je asi po něm :mrgreen: já se ho bála dřív vyhodit-co kdyby zase ožil že jo :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
16.9.11 09:39

Týjo, to je fakt mazec :-) Asi se mi budete smát, ale já něco podobnýho zažila s pavoukem :oops: Zavírala jsem okno a pavouk v něm měl asi pavučinu, takže tím zavřením jsem ho shodila dolů. Nejspíš jsem mu přivřela nohy, páč nějakou dobu běhal po lince a dvě nohy za sebou táhnul. Nebyl to teda žádnej pidipavouček, takže já stála dva metry od něj a s děsem v očích sledovala, co s ním. Po chvilce přestal běhat, tak jsem sebrala odvahu a novinama do něj dloubla. A on nic, otočila jsem ho tím na záda, nohy skroucený - no jako mrtvola. Tak jsem ho odpinkla do dřezu, zkusila jsem pustit vodu, ošplíchlo ho pár kapek a on nic. Tak jsem dál na lince chystala jídlo a čekala jsem na manžela, až se vrátí z procházky se psem a pak ho odklidí :mrgreen: A po pár minutách se milej pavouk probral a začal zdrhat, já teda zdrhala taky :lol: To akorát přišel můj muž, pavouka chytil a vyhodil ho ven. Ale jako mazec, jsem z toho měla zážitek jak prase, že aj pavouk asi může být v bezvědomí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
16.9.11 09:39
goldenka píše:
mě to dělal křeček, jenže to měl vždy tak týden a pak zase ožil 8-o normálně byl tuhej tak jsem ho chudáka dala do popelnice a odpoledne koukám, křeček lítá v popelnici :mrgreen: tak jsem ho odchytila-no prostě se mu to opakovalo několikrát až jednou po týdnu tuhosti neožil a za týden začal smrdět-bylo jasný že je asi po něm :mrgreen: já se ho bála dřív vyhodit-co kdyby zase ožil že jo :lol:
:-D tak tohle je fakt dobrý.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný