Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
goldenka píše:
mě to dělal křeček, jenže to měl vždy tak týden a pak zase ožilnormálně byl tuhej tak jsem ho chudáka dala do popelnice a odpoledne koukám, křeček lítá v popelnici
tak jsem ho odchytila-no prostě se mu to opakovalo několikrát až jednou po týdnu tuhosti neožil a za týden začal smrdět-bylo jasný že je asi po něm
já se ho bála dřív vyhodit-co kdyby zase ožil že jo
Holky to jsou krásné příhody
Ty zvířátka jsou ale chytrolíni ![]()
To jo
ale já osobně je nemusím
a potkat jedno z jmenovanych doma by me asi zabilo
![]()
WW- promin za ot…
co skola??
už ti začla?? ![]()
Dice píše:
To jo![]()
ale já osobně je nemusím
![]()
a potkat jedno z jmenovanych doma by me asi zabilo
![]()
![]()
WW- promin za ot…
![]()
co skola??
už ti začla??
OT neva
Už jsem tam byla 2×! A super!
Jsme tam skvělá banda a už jsme byli ve volné hodině i v hospodě
Se tam naučím tolik věcí, že drahý bude koukat
A jsem překvapena sama sebou
jsem ještě s jednou holkou nejaktivnější ve třídě! Já! Takový introvert!
Dokonce jsme se opovážila říct naší matikářce, že má chybu v příkladu
Jak už jsem psala holkám z mé skupiny, hodně mi stouplo sebevědomí
Nejsem tak blbá jak jsem si myslela ![]()
valkil píše:
projela jsem i video „binec“. Tohle, že je nepořádek???
Tos nezažila skutečnej bordel!sorry za OT
Taky tipuju, že hrála mrtvolku=)
Ovšem příhoda s křečkem ![]()
Kamarád mi vyprávěl, jak nějak zapomněli křečka s akvárkem na balkoně, kde byl přes léto a jak se ochladilo, milý křeček se uložil k zimnímu spánku, tak ho nenapadlo nic lepšího, než ho rozehřívat v troubě… Naštěstí se teda rozmrazil a přežil ![]()
A se školou super=) Hlavně aby to vydrželo!
goldenka píše:
mě to dělal křeček, jenže to měl vždy tak týden a pak zase ožilnormálně byl tuhej tak jsem ho chudáka dala do popelnice a odpoledne koukám, křeček lítá v popelnici
tak jsem ho odchytila-no prostě se mu to opakovalo několikrát až jednou po týdnu tuhosti neožil a za týden začal smrdět-bylo jasný že je asi po něm
já se ho bála dřív vyhodit-co kdyby zase ožil že jo
Tak to je dobrý ![]()
Všechna možná zvířátka umí dělat mrtvého brouka, koukně te co umí takové kozy ![]()
morčat sem měla několik,i křečků a nikdy sem nic takovýho neviděla..asi takový leknutí,že se na chvíli zastaví všechno. ale stejně jak u lidí,pokud morčeti nebije srdce a nedýchá,nemůže to trvat než minutku,dvě.jinak dojde k poškození mozku. jinak ty kozy nedělaj mrtvýho brouka,ale leknutím se jim přeruší krvení mozku a na pár sekund ztratí vědomí,specifita jednoho plemene.
No je to uplne normalni situace, kdyz se morcatko lekne, uslysi neprijemny zvuk, nebo ho neco ohrozuje morce stuhne a dela mrtveho brouka… je to z duvodu jeho obrany, v prirode to delaly kvuli ptakum aby je nesezraly.. jestli muzu poradit past na mysi radsi kupte jinou, nejakou co neni tak hlucna, taky by se mohlo stat ze v ty polize mrtvy brouk fakt umre…