Může morče omdlít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
754
16.9.11 09:39
goldenka píše:
mě to dělal křeček, jenže to měl vždy tak týden a pak zase ožil 8-o normálně byl tuhej tak jsem ho chudáka dala do popelnice a odpoledne koukám, křeček lítá v popelnici :mrgreen: tak jsem ho odchytila-no prostě se mu to opakovalo několikrát až jednou po týdnu tuhosti neožil a za týden začal smrdět-bylo jasný že je asi po něm :mrgreen: já se ho bála dřív vyhodit-co kdyby zase ožil že jo :lol:
:-D tak tohle je fakt dobrý.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.9.11 09:40

:lol: :lol: :lol: dělají prostě mrtvýho brouka, pavouka, morče a křečka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
16.9.11 09:43

Holky to jsou krásné příhody :potlesk: :mrgreen: Ty zvířátka jsou ale chytrolíni :palec:

• Citovat
  • Upravit
10048
16.9.11 09:50

To jo :lol: :lol: ale já osobně je nemusím :lol: :lol: a potkat jedno z jmenovanych doma by me asi zabilo :lol: :lol: :lol:

WW- promin za ot… :oops: :lol: co skola?? :-) už ti začla?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.9.11 09:53

Tohle dělalo kamarádčino morče Ťuťík :mrgreen: až ho to dodělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
16.9.11 10:00
Dice píše:
To jo :lol: :lol: ale já osobně je nemusím :lol: :lol: a potkat jedno z jmenovanych doma by me asi zabilo :lol: :lol: :lol:WW- promin za ot… :oops: :lol: co skola?? :-) už ti začla?? :-)

OT neva :wink: Už jsem tam byla 2×! A super! :dance: :dance: :dance: Jsme tam skvělá banda a už jsme byli ve volné hodině i v hospodě :oops: Se tam naučím tolik věcí, že drahý bude koukat :mrgreen: A jsem překvapena sama sebou 8-o jsem ještě s jednou holkou nejaktivnější ve třídě! Já! Takový introvert! :dance: Dokonce jsme se opovážila říct naší matikářce, že má chybu v příkladu 8-o Jak už jsem psala holkám z mé skupiny, hodně mi stouplo sebevědomí :dance: :dance: :dance: Nejsem tak blbá jak jsem si myslela :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
16.9.11 10:03
valkil píše:
projela jsem i video „binec“. Tohle, že je nepořádek??? :mrgreen:
Tos nezažila skutečnej bordel!sorry za OT
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: OT neva :wink: :mrgreen: No to jsme byli po rekonstrukci obýváku a v tom dětském pokoji jsme ho měli celý nastěhovaný. Toto bylo video při úklidu,, teď už je tu uklizeno :dance: :dance: :dance: To byl pro mě horor ten úklid :mrgreen: A bordel to byl 8-) :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
10048
16.9.11 10:08

NO WW to je super uplně :palec: :palec: :-) vidis jak jses sikovna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.9.11 11:26

Taky tipuju, že hrála mrtvolku=)
Ovšem příhoda s křečkem :lol:
Kamarád mi vyprávěl, jak nějak zapomněli křečka s akvárkem na balkoně, kde byl přes léto a jak se ochladilo, milý křeček se uložil k zimnímu spánku, tak ho nenapadlo nic lepšího, než ho rozehřívat v troubě… Naštěstí se teda rozmrazil a přežil :lol:

A se školou super=) Hlavně aby to vydrželo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
16.9.11 13:52
goldenka píše:
mě to dělal křeček, jenže to měl vždy tak týden a pak zase ožil 8-o normálně byl tuhej tak jsem ho chudáka dala do popelnice a odpoledne koukám, křeček lítá v popelnici :mrgreen: tak jsem ho odchytila-no prostě se mu to opakovalo několikrát až jednou po týdnu tuhosti neožil a za týden začal smrdět-bylo jasný že je asi po něm :mrgreen: já se ho bála dřív vyhodit-co kdyby zase ožil že jo :lol:

Tak to je dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
24.9.11 15:09

Všechna možná zvířátka umí dělat mrtvého brouka, koukně te co umí takové kozy :D

http://www.loupak.cz/…ylekane-kozy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
10.10.11 21:40

morčat sem měla několik,i křečků a nikdy sem nic takovýho neviděla..asi takový leknutí,že se na chvíli zastaví všechno. ale stejně jak u lidí,pokud morčeti nebije srdce a nedýchá,nemůže to trvat než minutku,dvě.jinak dojde k poškození mozku. jinak ty kozy nedělaj mrtvýho brouka,ale leknutím se jim přeruší krvení mozku a na pár sekund ztratí vědomí,specifita jednoho plemene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.8.12 21:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.1.14 08:28

No je to uplne normalni situace, kdyz se morcatko lekne, uslysi neprijemny zvuk, nebo ho neco ohrozuje morce stuhne a dela mrtveho brouka… je to z duvodu jeho obrany, v prirode to delaly kvuli ptakum aby je nesezraly.. jestli muzu poradit past na mysi radsi kupte jinou, nejakou co neni tak hlucna, taky by se mohlo stat ze v ty polize mrtvy brouk fakt umre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný