Kočka a její porod

861
9.9.11 10:27

Kočka a její porod

Ahoj holky, naše kočka co ji máme venku čekala koťata. Dnes ráno se tu objevila už bez břicha, ale celou dobu je tu u baráku. Myslíte, že máme jít ty koťata hledat nebo jak to chodí? Bojím se, jestli třeba vůbec žijou když za nimi nejde… :nevim: Díky za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4132
9.9.11 10:37

Určitě žijou. Kočka se zřejmě přišla najíst. Zkus ji nakrmit a pak sledovat kam půjde, nebo až nebude doma, tak na ni venku zavolat a sledovat odkud přiběhne. My takto zrovna hledali před dvěma dny a našli jsme. Máme zrzečka a mourka :wink: Pokud byste je nehledali, kočka se o ně postará sama, ale kolem měsíce je „přivede“ a budou plachá a už si budou hůře zvykat na lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.9.11 10:38

Ahoj naše kočka si koťata taky schovávala, když byly už větší, tak nám je teprv donesla ukázat. Zkus jenom nenápadně zjistit, jestli za něma chodí. Asi se o ně bojí, proto je má schované :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
9.9.11 10:41

Díky holky, to já vím, že je má schované. Samozřejmě jsem ji nakrmila, ale ona je právě pořád tady… To mi dělá starosti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
9.9.11 10:45
luciaasek píše:
Díky holky, to já vím, že je má schované. Samozřejmě jsem ji nakrmila, ale ona je právě pořád tady… To mi dělá starosti :-(

Tak to je ten typ kočky, co půjde až se nebudeš dívat :-D Tak to se nahledáte :-) Nemá nějaké oblíbené místa? Naše kočka třeba s těma dvoudenníma koťatama taky moc není, nakrmí, olíže a trajdá po venku, nebo se cpe do domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
9.9.11 10:51

Tak snad to tak bude. My máme půdu, tak myslím jestli nebudou tam. Jak mi malá usne, tak se tam vydám na průzkum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.9.11 11:18

:lol: naše si je taky schovávala na půdě, v seníku, v dřevě a někdy i v kurníku :roll: A navíc, kdyby měly hlad, tak bys je slyšela. Tak ať najdeš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
9.9.11 11:34

hmm tak kočka je stále tady. Nemám z toho dobrý pocit. Sedí pořád na stejném místě a teď tam k ní přišla ještě druhá kočka kterou máme… Malá usnula, jdu na průzkum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7828
9.9.11 11:51

Naše kočka přinesla koťata cca po týdnu, po jednom je přinesla :-) Určitě vám je taky po čase přinese, já jsem sice hledala už dřív, kde by je mohla mít,ale nepodařilo se mi je najít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
9.9.11 12:11

Tak kočka se přesunula za barák a dřepí tam… Koťata zatím nikde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7828
9.9.11 12:24
luciaasek píše:
Tak kočka se přesunula za barák a dřepí tam… Koťata zatím nikde :nevim:

Možná cítí že ji sleduješ…nebo si od nich potřebuje odpočinout… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
9.9.11 13:06

My brali asi týden před porodem naší venkovní kočku radši dovnitř do předsíně..zvykla si rychle potvora :-) Co si pamatuju, nejdřív byla dlouho v pelechu a to koťata kojila snad pořád :-) Druhý den to bylo cca po hodině a něco, max.po třech. Pár dní ani nechtěla ven, byť měla dveře otevřené. Tak ještě máš chvíli čas, koťata ještě chvíli vydrží. Buď se o ně starat chce, tak za chvíli odběhne, nebo je odvrhla a s tím toho moc nenaděláš, jsou moc malá na přežití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
9.9.11 17:13

Luci tak našla si je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
9.9.11 17:41

Nenašla, pořád chodí někam za barák, ale když tam přijdu tak tam někde leží. Tak nevím, myslím, že se o ně nestará :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
9.9.11 21:59

Tak dej vědět, jak se to vyvíjí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie