Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, naše kočka co ji máme venku čekala koťata. Dnes ráno se tu objevila už bez břicha, ale celou dobu je tu u baráku. Myslíte, že máme jít ty koťata hledat nebo jak to chodí? Bojím se, jestli třeba vůbec žijou když za nimi nejde…
Díky za příspěvky
Určitě žijou. Kočka se zřejmě přišla najíst. Zkus ji nakrmit a pak sledovat kam půjde, nebo až nebude doma, tak na ni venku zavolat a sledovat odkud přiběhne. My takto zrovna hledali před dvěma dny a našli jsme. Máme zrzečka a mourka
Pokud byste je nehledali, kočka se o ně postará sama, ale kolem měsíce je „přivede“ a budou plachá a už si budou hůře zvykat na lidi.
Ahoj naše kočka si koťata taky schovávala, když byly už větší, tak nám je teprv donesla ukázat. Zkus jenom nenápadně zjistit, jestli za něma chodí. Asi se o ně bojí, proto je má schované ![]()
Díky holky, to já vím, že je má schované. Samozřejmě jsem ji nakrmila, ale ona je právě pořád tady… To mi dělá starosti ![]()
luciaasek píše:
Díky holky, to já vím, že je má schované. Samozřejmě jsem ji nakrmila, ale ona je právě pořád tady… To mi dělá starosti
Tak to je ten typ kočky, co půjde až se nebudeš dívat
Tak to se nahledáte
Nemá nějaké oblíbené místa? Naše kočka třeba s těma dvoudenníma koťatama taky moc není, nakrmí, olíže a trajdá po venku, nebo se cpe do domu.
Tak snad to tak bude. My máme půdu, tak myslím jestli nebudou tam. Jak mi malá usne, tak se tam vydám na průzkum ![]()
naše si je taky schovávala na půdě, v seníku, v dřevě a někdy i v kurníku
A navíc, kdyby měly hlad, tak bys je slyšela. Tak ať najdeš ![]()
hmm tak kočka je stále tady. Nemám z toho dobrý pocit. Sedí pořád na stejném místě a teď tam k ní přišla ještě druhá kočka kterou máme… Malá usnula, jdu na průzkum
Naše kočka přinesla koťata cca po týdnu, po jednom je přinesla
Určitě vám je taky po čase přinese, já jsem sice hledala už dřív, kde by je mohla mít,ale nepodařilo se mi je najít ![]()
Tak kočka se přesunula za barák a dřepí tam… Koťata zatím nikde ![]()
luciaasek píše:
Tak kočka se přesunula za barák a dřepí tam… Koťata zatím nikde
Možná cítí že ji sleduješ…nebo si od nich potřebuje odpočinout… ![]()
My brali asi týden před porodem naší venkovní kočku radši dovnitř do předsíně..zvykla si rychle potvora
Co si pamatuju, nejdřív byla dlouho v pelechu a to koťata kojila snad pořád
Druhý den to bylo cca po hodině a něco, max.po třech. Pár dní ani nechtěla ven, byť měla dveře otevřené. Tak ještě máš chvíli čas, koťata ještě chvíli vydrží. Buď se o ně starat chce, tak za chvíli odběhne, nebo je odvrhla a s tím toho moc nenaděláš, jsou moc malá na přežití.
Nenašla, pořád chodí někam za barák, ale když tam přijdu tak tam někde leží. Tak nevím, myslím, že se o ně nestará ![]()