Kočka a její porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
861
11.9.11 12:41

Ahoj holky, tak to bohužel vypadá blbě. Kočka je stále u baráku a nikam nechodí, takže koťátka asi nejsou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
11.9.11 12:55

Ještě mě napadá, zkus jí mrknout na „ceciky“ jestli je má ocucané od toho, jak koťata sají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
11.9.11 22:29

díky, ráno mrknu, ale myslím, že je to bohužel jasný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.9.11 18:03

jak to dopadlo???
jeste je mozny, ze ji je sezrali kocouri, to se hodne stava, ale spis u jarnich kotat…
dej prosim vedet ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iuliana
14.4.12 09:58

Nám se dnes narodila koťata )

• Citovat
  • Upravit
Kačka1999
19.5.12 13:04

Porod

Ahoj holky :mavam: jak dlouho trva než kočka pordi kotata? A jak je dlouho kočka nosi v břichu než přijdou na svet?Dekuji holky ahoj Kačka1999 :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4034
19.5.12 13:18
@Kačka1999 píše:
Ahoj holky :mavam: jak dlouho trva než kočka pordi kotata? A jak je dlouho kočka nosi v břichu než přijdou na svet?Dekuji holky ahoj Kačka1999 :mavam:

Cca 58-68 dní trvá březost kočky. Porod záleží na každé kočce individuálně, stejně jako u nás. Může mít osm koťat a porodí za hodinu a může mít dvě koťata a bude se s tím trápit celý den, každý porod jiný. Naše kočka obvykle začala být nervozní, hledala si místo na porod, když ho našla, tak nás volala, stočila se tam a prostě chtěla, ať jsme celou dobu s ní, obvykle to trvalo 4-10 hodin a většinou měla 4 koťátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačka1999
19.5.12 15:26

Diky

• Citovat
  • Upravit
13.9.14 16:36

Y Potrebovala bych poradit nemam zadne skusenosti ale mam kocicku a dali jsme ji skocourem kdyz se mrouskala ale po prve se too nepodarilo no a tedka cca 2 mesice spet se zase mrouskala a tak jsme to chtely skusit znovu ale ted jsi nejsme jisti jestly ceka nebo ne tak jestly by ste my poradily zneny u ni zadne nejsou v chovani jen to ze posledni tyden vic ji a trosku se kulati bradavky ji zbarvili se do ruzova trosku ale nic jineho myslite ze ceka a zajak luho to by mela porodit mela spisej jak dlouho kocky nosi kotata v brisku a kdyz by nahodou v tom byla a proto ji roste brisko a rudnou bradavky kdy se mame pripravit at vse nakoupime a jsme pripraveni skuste poradit dekuji za vsecky odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.3.20 12:22

Kočka prvorodicka

Máme doma prvorodičku, měla 6 kotatek ale jedno umřelo. O koťata se hned po porodu starala úžasně… Teď si ale přenáší koťata a jedno nebo dvě jak kdy nechá úplně bokem a stará se jen o ty 3 nebo 4! Nevíte co to je? Máte někdo stim to zkušenost!? A poradíte mi co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.3.20 12:33

Kočka prvorodicka

Máme doma prvorodičku, měla 6 kotatek ale jedno umřelo. O koťata se hned po porodu starala úžasně… Teď si ale přenáší koťata a jedno nebo dvě jak kdy nechá úplně bokem a stará se jen o ty 3 nebo 4! Nevíte co to je? Máte někdo stim to zkušenost!? A poradíte mi co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný