Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, tak to bohužel vypadá blbě. Kočka je stále u baráku a nikam nechodí, takže koťátka asi nejsou ![]()
Ještě mě napadá, zkus jí mrknout na „ceciky“ jestli je má ocucané od toho, jak koťata sají.
jak to dopadlo???
jeste je mozny, ze ji je sezrali kocouri, to se hodne stava, ale spis u jarnich kotat…
dej prosim vedet
.
Ahoj holky
jak dlouho trva než kočka pordi kotata? A jak je dlouho kočka nosi v břichu než přijdou na svet?Dekuji holky ahoj Kačka1999 ![]()
@Kačka1999 píše:
Ahoj holkyjak dlouho trva než kočka pordi kotata? A jak je dlouho kočka nosi v břichu než přijdou na svet?Dekuji holky ahoj Kačka1999
Cca 58-68 dní trvá březost kočky. Porod záleží na každé kočce individuálně, stejně jako u nás. Může mít osm koťat a porodí za hodinu a může mít dvě koťata a bude se s tím trápit celý den, každý porod jiný. Naše kočka obvykle začala být nervozní, hledala si místo na porod, když ho našla, tak nás volala, stočila se tam a prostě chtěla, ať jsme celou dobu s ní, obvykle to trvalo 4-10 hodin a většinou měla 4 koťátka.
Y Potrebovala bych poradit nemam zadne skusenosti ale mam kocicku a dali jsme ji skocourem kdyz se mrouskala ale po prve se too nepodarilo no a tedka cca 2 mesice spet se zase mrouskala a tak jsme to chtely skusit znovu ale ted jsi nejsme jisti jestly ceka nebo ne tak jestly by ste my poradily zneny u ni zadne nejsou v chovani jen to ze posledni tyden vic ji a trosku se kulati bradavky ji zbarvili se do ruzova trosku ale nic jineho myslite ze ceka a zajak luho to by mela porodit mela spisej jak dlouho kocky nosi kotata v brisku a kdyz by nahodou v tom byla a proto ji roste brisko a rudnou bradavky kdy se mame pripravit at vse nakoupime a jsme pripraveni skuste poradit dekuji za vsecky odpovedi
Máme doma prvorodičku, měla 6 kotatek ale jedno umřelo. O koťata se hned po porodu starala úžasně… Teď si ale přenáší koťata a jedno nebo dvě jak kdy nechá úplně bokem a stará se jen o ty 3 nebo 4! Nevíte co to je? Máte někdo stim to zkušenost!? A poradíte mi co mám dělat?
Máme doma prvorodičku, měla 6 kotatek ale jedno umřelo. O koťata se hned po porodu starala úžasně… Teď si ale přenáší koťata a jedno nebo dvě jak kdy nechá úplně bokem a stará se jen o ty 3 nebo 4! Nevíte co to je? Máte někdo stim to zkušenost!? A poradíte mi co mám dělat?