Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem ![]()
Přinesli jsme si domů dvouměsíční koťátko, je to holčička a pořád přemýšlíme nad jménem. Jsem asi praštěná, že kvůli tomu zakládám diskuzi, ale nechci mít zkrátka doma „Číču“, „Mindu“ nebo „Micku“ ![]()
Díky za tipy!!
AHojky,
co třeba Jesie??
My budeme mít kocourka a papírově je to Damian,ale bude to Jerry ![]()
Jinak si zadej do vyhledávače jméno pro kočku a vyjede ti kalendář ![]()
Já měla kotě, a myslela jsem, že je to kocour. Tak to byl Mikeš. Přišly děti,a vyvedly mně z omylu, že je to kočka, a byla to Mikeška. Akorát jedna z holčiček nerozuměla, a zaptala se - Beneška? O Mikešku jsme přišli, ale už mám slíbené kotě, a když to bude kočka, bude to právě Beneška ![]()
já jsem před 3lety řešila podobný problém a docela mi v tom pomohl kalendář jmen na internetu.Od té doby doma máme Jukinku ![]()
Emilie píše:
Já měla kotě, a myslela jsem, že je to kocour. Tak to byl Mikeš. Přišly děti,a vyvedly mně z omylu, že je to kočka, a byla to Mikeška. Akorát jedna z holčiček nerozuměla, a zaptala se - Beneška? O Mikešku jsme přišli, ale už mám slíbené kotě, a když to bude kočka, bude to právě Beneška
takovýhle jména jsou nejlepší, co vzniknou úplnou náhodou ![]()
Etcetera78 píše:
Sněhurkakdyž je tak krásně černá
taky dobrej nápad ![]()
My máme kočku Žofku, když jsem jí viděla poprvý, tak jsem si okamžitě vybalvila opici Žofku a bylo to jasný a pak máme kocoura Kocoura napůl podle kocoura z červenýho trpaslíka a napůl podle kocoura z nočního klubu. Žofka
Samanta tedy Samča,Sami.Ale nejvíc se mi líbilo sousedky Pecka,volala na ní Pecinko,Peci
![]()