Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla bych zakoupit nový pelíšek pro psa a narazila jsem i na psí matrace.
Jednu jsem si vyhlédla, avšak má tloušťku jen 4 cm, myslíte, že to stačí? Chci jo normálně na doma, tj. na každodenní používání.
Díky za rady, příp. tipy, jaké matrace máte vy.
My máme labradora. Má svůj pelíšek, ve kterém má jen dvě deky (speciální polštář do pelechu za 600 Kč roztrhal když byl sám doma) a pak má deku na jedné části gauče, kam si může lehnout. A nejčastěji spí v tom pelíšku nebo normálně na zemi, takže 4 cm jsou určitě dostačující.
náš pejsek(3kg) spí ve skříni na mích svetrech
,umí si jí totiž bravurně otevřít
…ale pelíšek má taky…ale myslím že 4cm úplně stačí
Tak to ta naše aristokratka nespí jinde než na matraci cca10cm.Vše ostatní je pro ni moc tvrdé.
Ale je pravda že máme německou dogu a ta prostě potřebuje větší pelíšek,takže to řešíme matraci z jednolůžka…
Naš pes má jako pelíšek povlečenou starou peřinu (docela tenkou, žádná péřovka) na nadvakrát ohlou. Výhoda toho je, že to můžu celé kdykoliv oprat, což u matrace nejde. Volila bych spíš něco opratelnýho a nejen povlak, páč se ti může do pelechu vyzvracet apod. a z matrace to těžko dostaneš.
je fakt,že ta prošívaná deka,co ji má náš mazlíček na terase,se opravdu líp udržuje a když je přeložená ,tak to ani neni moc tvrdé
Náš jezevčík spí nejradši v posteli,pěkně přikrytá dekou a nebo na gauči,ale pelíšky má dva - péřovej polštář normálně povlíknutej,kde jí to povlečení každý 3 týdny vyměním za čistý a vyperu a pak si hrozně oblíbila spát ve svý cestovní tašce a pod ní jsem dala takovej kožíšek ![]()
eseta píše:
náš pejsek(3kg) spí ve skříni na mích svetrech,umí si jí totiž bravurně otevřít
…ale pelíšek má taky…ale myslím že 4cm úplně stačí
No tak samo sebou že postel je to nejlepší pro naše miláčky.
jen s tim našim telátkem je to pak hra kdo z koho,že… ![]()
no my jsem postel nedávno zakázali, i ložnici, ale manžel zas vyměk, tak spí stejně v noci v rohu, zatlačená mezi skříň a noční stolek, jen na koberci, a to má pelech luxusní, jen až zbytečně velký a nepratelný ![]()
Ahoj, my máme od včerejška tohle: http://www.fler.cz/…elka-1414690 a velká spokojenost. Výška je myslím 12 cm a přijde mi to korát. Nevím, jakého máš psa, ale šije to přímo jedna slečna, má různé velikosti a můžeš si i nechat ušít přímo na míru.
Ahoj,
máme labardorku.Jako pelíšek má matraci z dětské postýlky.Jako povlak má prostěradlo s gumičkou.Dle potřeby sundám,vyměním a vyperu.
Výška je 7 cm,ale není měkká,takže se jí dobře vstává. (má artrózu).Dostala ji po mladším synovy,když se přesouval do velké postele.
Ahojky, já jsem tedy vybírala matraci, aby byla co nejvyšší. Kupovala jsem na eshopu uzoe.cz tady tuhle matraci a jsem teda naprosto spokojená.