Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky,ja vim ze je muj dotaz trochu mimo misu ale mame 7mesicniho jacka russela,ted na nem vidim zmeny ze zacina zvedat nozicku a usina sam na zemi…a zacina se mu vystrkovat pinda a ma choutky,ale vsimla jsem si ze na nem ma obcas hnis
docela mne to znepokojuje,nevim jestli je to normalni nebo neni. urco zajedem k veterinari ale az o vikendu az bude pritel doma,ja jen jestli nemate nekdo zkusenost.dekuju ![]()
hnis to nebude, spíš usazená moč z předkožky…líže si to?náš pes to občas míval, nikdy jsme to neřešili
ahoj,náš to tam má občas taky,máme strašnýho nadržence
Jak někde zacejtí hárající fenku nebo se dobře nažere,tak začne zrychleně dýchat,olizuje mi nohy(i přítelovi),je fakt otravnej,uvažujem o kastraci.Ten hnis jsem si po prvé myslela,že nastydl,ale teď si myslím,že to může být vytékající sperma.Mimochodem náš pes svoji nadrženost vyřešil tak,že se naučil sám sobě dělat felaci ![]()
Ahoj,pokud je vytok svetly,nezakaleny,nic to neni,umyjmu to.Pokud bude ale vytok silit,bez s nim k vet.,jsou na to antb.
Zrejme ma maly zanet predkozky.
nene nelize si to.je to svetlounky jako hnis a ma to ale vetsinou kdyz prijedem za jeho kamaradkou jessinkou(taky pejsek)a to mu i hodne vylejza…tak to asi bude z toho…
janca.markova1984 píše:
nene nelize si to.je to svetlounky jako hnis a ma to ale vetsinou kdyz prijedem za jeho kamaradkou jessinkou(taky pejsek)a to mu i hodne vylejza…tak to asi bude z toho…
tak to bude určitě z Jessinky
Promiňte ale to mě celkem pobavilo
řekla bych jestli to má pouze s Jessinkou,tak to bude malý výron semene
přece jen je to „mladej kluk“. kdyby šlo o počínající zánět asi by si ho olizoval víc než je obvyklé.
Taky to z toho našeho občas vytéká.Nic to není.No a úchylák je hroznej, ojíždí deky ![]()
no tak jsem za blbku
ale fakt to nikdy nemel
tak snad je to z ni ![]()
asi je, bejt tebou tak si s tim hlavu nelámu,,ale koukám co nás pěknýho čeká-vždycky jsme měli fenku ale teď máme 4měs. bordera a kolikrát jsem ho už přistihla jak ojíždí plyšovýho tučňáka
tak si řikám,jestli s tim nezačíná nějak brzy…
ahoj,neboj se,to opravdu nic není. Začíná dospívat, tak se mu bouří hormony a kor když vidí krásnou slečnu
to náš pes má 3,5 roku a ojizdi svůj batoh na cvičák, svoji oblíbenou hračku a naši 4mesicni psí slečnu,ale jen na oko,dává tím najevo, že je má rád ![]()
A k 4mesicnimu BOC brzo to není, každej nemá pubertu stejně a za pár měsíců už to nebude žádný štěňatko ![]()
ja se musim smat co vsechno neojedou.ja si taky rikala ze zacal brzo uz to dela asi dva mesice,ale asi ne
delam prdel ze je celej panicek
to nas mel velikyho plysovyho psa a drzel ho pod krkem u toho vrcel a zaroven ojizdel
byla to hrozna prca
ale uz ho nema,uz ho roztrhal
To není hnis, je to normální, psi to mívají. Buď si to olížou nebo mu to můžeš omývat, jestli ti to vadí. ![]()