Je tu pejskař?

6792
22.8.11 23:35

je tu pejskar?

ahoj holky,ja vim ze je muj dotaz trochu mimo misu ale mame 7mesicniho jacka russela,ted na nem vidim zmeny ze zacina zvedat nozicku a usina sam na zemi…a zacina se mu vystrkovat pinda a ma choutky,ale vsimla jsem si ze na nem ma obcas hnis :-( docela mne to znepokojuje,nevim jestli je to normalni nebo neni. urco zajedem k veterinari ale az o vikendu az bude pritel doma,ja jen jestli nemate nekdo zkusenost.dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
22.8.11 23:40

hnis to nebude, spíš usazená moč z předkožky…líže si to?náš pes to občas míval, nikdy jsme to neřešili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
22.8.11 23:41

ahoj,náš to tam má občas taky,máme strašnýho nadržence :cert: Jak někde zacejtí hárající fenku nebo se dobře nažere,tak začne zrychleně dýchat,olizuje mi nohy(i přítelovi),je fakt otravnej,uvažujem o kastraci.Ten hnis jsem si po prvé myslela,že nastydl,ale teď si myslím,že to může být vytékající sperma.Mimochodem náš pes svoji nadrženost vyřešil tak,že se naučil sám sobě dělat felaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
22.8.11 23:47

Ahoj,pokud je vytok svetly,nezakaleny,nic to neni,umyjmu to.Pokud bude ale vytok silit,bez s nim k vet.,jsou na to antb.
Zrejme ma maly zanet predkozky.

• Citovat
  • Upravit
6792
22.8.11 23:53

nene nelize si to.je to svetlounky jako hnis a ma to ale vetsinou kdyz prijedem za jeho kamaradkou jessinkou(taky pejsek)a to mu i hodne vylejza…tak to asi bude z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
22.8.11 23:55
janca.markova1984 píše:
nene nelize si to.je to svetlounky jako hnis a ma to ale vetsinou kdyz prijedem za jeho kamaradkou jessinkou(taky pejsek)a to mu i hodne vylejza…tak to asi bude z toho…

tak to bude určitě z Jessinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.8.11 23:55

no a je to…je mladej a nadrženej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
22.8.11 23:56

Tak to je kamaradkou :lol: .

• Citovat
  • Upravit
522
22.8.11 23:59

Promiňte ale to mě celkem pobavilo :mrgreen: řekla bych jestli to má pouze s Jessinkou,tak to bude malý výron semene :mrgreen: :wink: přece jen je to „mladej kluk“. kdyby šlo o počínající zánět asi by si ho olizoval víc než je obvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
23.8.11 00:03

Taky to z toho našeho občas vytéká.Nic to není.No a úchylák je hroznej, ojíždí deky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
23.8.11 00:05

no tak jsem za blbku :lol: ale fakt to nikdy nemel :lol: tak snad je to z ni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
23.8.11 00:15

asi je, bejt tebou tak si s tim hlavu nelámu,,ale koukám co nás pěknýho čeká-vždycky jsme měli fenku ale teď máme 4měs. bordera a kolikrát jsem ho už přistihla jak ojíždí plyšovýho tučňáka 8-o tak si řikám,jestli s tim nezačíná nějak brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
23.8.11 05:11

ahoj,neboj se,to opravdu nic není. Začíná dospívat, tak se mu bouří hormony a kor když vidí krásnou slečnu :-) to náš pes má 3,5 roku a ojizdi svůj batoh na cvičák, svoji oblíbenou hračku a naši 4mesicni psí slečnu,ale jen na oko,dává tím najevo, že je má rád :-)

A k 4mesicnimu BOC brzo to není, každej nemá pubertu stejně a za pár měsíců už to nebude žádný štěňatko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
23.8.11 06:40

:lol: :lol: :lol: ja se musim smat co vsechno neojedou.ja si taky rikala ze zacal brzo uz to dela asi dva mesice,ale asi ne :lol: delam prdel ze je celej panicek :lol: to nas mel velikyho plysovyho psa a drzel ho pod krkem u toho vrcel a zaroven ojizdel :roll: :dance: byla to hrozna prca :lol: ale uz ho nema,uz ho roztrhal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
23.8.11 07:49

To není hnis, je to normální, psi to mívají. Buď si to olížou nebo mu to můžeš omývat, jestli ti to vadí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný