Krmení pro psa

60
4.9.11 18:55

krmení pro psa

čím krmíte psa? Chtěli bychom něco aby měl lepší srst. Existuje něco po čem ti psi míň pelichají :D? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Baslerinda
4.9.11 18:58

Co máš za plemeno? Jak je pejsek starý? Čím krmíte teď ? Jakou barvu má pes? Černý, bílý, tricolor? Záleží na mnoha faktorech ,které ovlivňují kvalitu srsti.

• Citovat
  • Upravit
17310
4.9.11 18:59

Kup superpremiový krmivo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
4.9.11 19:01
verenika píše:

Ono ne všechny superprémie všem psům sedí, je potřeba se trochu orientovat ve složení krmiv než psu střelit něco od boku.

• Citovat
  • Upravit
17310
4.9.11 19:04
Baslerinda píše:
verenika píše:
Ono ne všechny superprémie všem psům sedí, je potřeba se trochu orientovat ve složení krmiv než psu střelit něco od boku.

No jo,ale ne každý má čoklíka na výstavy jako ty :lol:

Možná že až se zakladatelka víc rozepíše čím krmili dosud tak budeme chytřejší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
4.9.11 19:05

mozna to bude znit hloupe anebo zastarale, ja davam psovi jednou tydne syrovy zloutek, je to stara rada od me babicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
4.9.11 19:06

pelichaji? Lina kazdej pes, az na vyjimky. Ale ten co linat ma, tak ti bude linat na kterymkoli krmeni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.9.11 19:06
papavlinka33 píše:
mozna to bude znit hloupe anebo zastarale, ja davam psovi jednou tydne syrovy zloutek, je to stara rada od me babicky.

Já dávám celý vejce i se skořápkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.9.11 19:07

My krmíme Barfem a problémy nemáme žádný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
4.9.11 19:07
verenika píše:
papavlinka33 píše:

bilek by psi nemeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
4.9.11 19:08

Napsala jsem něco špatně? O výstavách v téhle diskuzi ode mě nepadlo ani slovo, jen je to trošku věda znát a umět porovnat složení jednotlivých krmiv a ne každé krmení které se jako superprémie tváří,takové opravdu ve skutečnosti je.Chce to trošku vědět i o způsobu konzervace a co která firma používá jako konzervanty. Pokud jde o kvalitu a zlepšení srsti,taky to záleží na krmení.

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
4.9.11 19:10
careynka píše:
pelichaji? Lina kazdej pes, az na vyjimky. Ale ten co linat ma, tak ti bude linat na kterymkoli krmeni :-D

Ale pokud je to plemeno z podsadou, tak bych ho nechtěla vidět když není v srsti :wink: chudák :-D a je odrbanej

• Citovat
  • Upravit
17310
4.9.11 19:10
Baslerinda píše:
Napsala jsem něco špatně? O výstavách v téhle diskuzi ode mě nepadlo ani slovo, jen je to trošku věda znát a umět porovnat složení jednotlivých krmiv a ne každé krmení které se jako superprémie tváří,takové opravdu ve skutečnosti je.Chce to trošku vědět i o způsobu konzervace a co která firma používá jako konzervanty. Pokud jde o kvalitu a zlepšení srsti,taky to záleží na krmení.

Přece nepíšu,že píšeš něco špatně,ale jen,že ne každý majitel psíka tohle řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
4.9.11 19:12

Zakl.to asi trošku začít řešit chce,když se ptá :wink:

• Citovat
  • Upravit
17310
4.9.11 19:13
careynka píše:
verenika píše:
papavlinka33 píše:
bilek by psi nemeli

v syrové stravě pro psa je celé vejce i se skořápkou doporučováno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný