Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
čím krmíte psa? Chtěli bychom něco aby měl lepší srst. Existuje něco po čem ti psi míň pelichají
? díky
Co máš za plemeno? Jak je pejsek starý? Čím krmíte teď ? Jakou barvu má pes? Černý, bílý, tricolor? Záleží na mnoha faktorech ,které ovlivňují kvalitu srsti.
verenika píše:
Kup superpremiový krmivo
Ono ne všechny superprémie všem psům sedí, je potřeba se trochu orientovat ve složení krmiv než psu střelit něco od boku.
Baslerinda píše:verenika píše:Ono ne všechny superprémie všem psům sedí, je potřeba se trochu orientovat ve složení krmiv než psu střelit něco od boku.
Kup superpremiový krmivo
No jo,ale ne každý má čoklíka na výstavy jako ty ![]()
Možná že až se zakladatelka víc rozepíše čím krmili dosud tak budeme chytřejší ![]()
mozna to bude znit hloupe anebo zastarale, ja davam psovi jednou tydne syrovy zloutek, je to stara rada od me babicky.
pelichaji? Lina kazdej pes, az na vyjimky. Ale ten co linat ma, tak ti bude linat na kterymkoli krmeni ![]()
papavlinka33 píše:
mozna to bude znit hloupe anebo zastarale, ja davam psovi jednou tydne syrovy zloutek, je to stara rada od me babicky.
Já dávám celý vejce i se skořápkou ![]()
verenika píše:papavlinka33 píše:Já dávám celý vejce i se skořápkou
bilek by psi nemeli
Napsala jsem něco špatně? O výstavách v téhle diskuzi ode mě nepadlo ani slovo, jen je to trošku věda znát a umět porovnat složení jednotlivých krmiv a ne každé krmení které se jako superprémie tváří,takové opravdu ve skutečnosti je.Chce to trošku vědět i o způsobu konzervace a co která firma používá jako konzervanty. Pokud jde o kvalitu a zlepšení srsti,taky to záleží na krmení.
careynka píše:
pelichaji? Lina kazdej pes, az na vyjimky. Ale ten co linat ma, tak ti bude linat na kterymkoli krmeni
Ale pokud je to plemeno z podsadou, tak bych ho nechtěla vidět když není v srsti
chudák
a je odrbanej
Baslerinda píše:
Napsala jsem něco špatně? O výstavách v téhle diskuzi ode mě nepadlo ani slovo, jen je to trošku věda znát a umět porovnat složení jednotlivých krmiv a ne každé krmení které se jako superprémie tváří,takové opravdu ve skutečnosti je.Chce to trošku vědět i o způsobu konzervace a co která firma používá jako konzervanty. Pokud jde o kvalitu a zlepšení srsti,taky to záleží na krmení.
Přece nepíšu,že píšeš něco špatně,ale jen,že ne každý majitel psíka tohle řeší.
careynka píše:verenika píše:bilek by psi nemelipapavlinka33 píše:Já dávám celý vejce i se skořápkou
v syrové stravě pro psa je celé vejce i se skořápkou doporučováno ![]()