Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
verenika píše:careynka píše:v syrové stravě pro psa je celé vejce i se skořápkou doporučovánoverenika píše:bilek by psi nemelipapavlinka33 píše:Já dávám celý vejce i se skořápkou
mozna to bude znit hloupe anebo zastarale, ja davam psovi jednou tydne syrovy zloutek, je to stara rada od me babicky.
S tím musím souhlasit, my máme Jacka Russla, roční fenečku, hend od začátku krmíme syrovou stravou- Barfem a má srst perfektní a vše ostatní taky ![]()
papavlinka33 píše:
Jeee my mame taky Jack Russela, pumra taky rocni
Divoši, co?
![]()
lyrica píše:papavlinka33 píše:Divoši, co?
Jeee my mame taky Jack Russela, pumra taky rocni![]()
![]()
![]()
To teda jo, ale manzel je pejskar, tak ho trochu vycepoval a da se rict ze posloucha.
Baslerinda píše:
Napsala jsem něco špatně? O výstavách v téhle diskuzi ode mě nepadlo ani slovo, jen je to trošku věda znát a umět porovnat složení jednotlivých krmiv a ne každé krmení které se jako superprémie tváří,takové opravdu ve skutečnosti je.Chce to trošku vědět i o způsobu konzervace a co která firma používá jako konzervanty. Pokud jde o kvalitu a zlepšení srsti,taky to záleží na krmení.
tak tak a vyplynulo mi z toho, ze pes co neni na vystavy se muze krmit horsim krmivem protoze nepotrebuje vypadat tak dobre??? ![]()
verenika píše:careynka píše:v syrové stravě pro psa je celé vejce i se skořápkou doporučovánoverenika píše:bilek by psi nemelipapavlinka33 píše:Já dávám celý vejce i se skořápkou
mozna to bude znit hloupe anebo zastarale, ja davam psovi jednou tydne syrovy zloutek, je to stara rada od me babicky.
ja barfem nekrmim, ale vim ze se vzdy rikalo, ze bilek zabranuje spravnymu vstrebavani bilkovin?? jestli nekecam nejakou blbost ![]()
Tak to my jsem to taky naštěstí docela zvládl, sem tam má nějakej pubertální výlev, hehe, ale jinak je to naše zlatíčko ![]()
careynka
No když byla menší, tak jsme dávali jen žloutek týdně, teď už dáváme vajíčko celé, ale ani to ne tak často, protože máme jiné doplňky stravy, navíc jí zeleninu podléváme lososovým olejem, tak není ani potřeba..
lyrica píše:
Tak to my jsem to taky naštěstí docela zvládl, sem tam má nějakej pubertální výlev, hehe, ale jinak je to naše zlatíčko
U nas byl nejvetsi problem boty a ponozky, roztahany po dome, rozkousany. Ted uz to nedela. Ale pro zmenu umi otvirat dvere to je trochu blby.
careynka píše:Baslerinda píše:tak tak a vyplynulo mi z toho, ze pes co neni na vystavy se muze krmit horsim krmivem protoze nepotrebuje vypadat tak dobre???
Napsala jsem něco špatně? O výstavách v téhle diskuzi ode mě nepadlo ani slovo, jen je to trošku věda znát a umět porovnat složení jednotlivých krmiv a ne každé krmení které se jako superprémie tváří,takové opravdu ve skutečnosti je.Chce to trošku vědět i o způsobu konzervace a co která firma používá jako konzervanty. Pokud jde o kvalitu a zlepšení srsti,taky to záleží na krmení.
To jsem přece neřekla.
papavlinka33 píše:lyrica píše:U nas byl nejvetsi problem boty a ponozky, roztahany po dome, rozkousany. Ted uz to nedela. Ale pro zmenu umi otvirat dvere to je trochu blby.
Tak to my jsem to taky naštěstí docela zvládl, sem tam má nějakej pubertální výlev, hehe, ale jinak je to naše zlatíčko
Koukám, že jsou si docela podobný, museli jsme pro jistotu koupit novej botník, když moje nové najky byla lepší zábava než míček a podobně
![]()
Ahoj,psa mate v byte,nebo venku?Myslim si,ze asi v byte,jinak by ti to snad tak nevadilo,ze pes na zahrade pelicha.
No jde taky hlavne o to,ze pes,ktery je chovan v byte a chodi ven,domu,ven,domu se snazi vyrovnat s teplotnim rozdilem na obouch mistech,proto pes chovany v byte bude linat po cely zivot a o hodne vic,nez pes chovany na zahrade.S barfem osobni zkusenost nemam,ale urcite bych to zkusila,hodne si tuto variantu krmeni lide chvali hlavne kvuli kvalite srsti.Ale linat ti pes urcite neprestane jen z krmiva,at je to treba jedno z nejlepsich.
Rozhodně je Barf super varianta,..doporučuj o tom počíst..mě to osobně nadchlo ![]()
lyrica píše:
Rozhodně je Barf super varianta,..doporučuj o tom počíst..mě to osobně nadchlo
Super varianta pro ty,kteří mají čas a něco jiného je barfovat čivavě a něco jiného je barfovat třem ND
Svým psům nebarfuji ale nejsem proti tomu.
Tak o času mi to nepřjde tak moc..Spíš o velikosti mražáku, hehe, to pro tři ND by asi musel bejt dost velkokapacitní
![]()
Jinak čivava a Barf? To je docela komický, hehe, když vidím, jaký kosti Magg louská, nebo tak bych s tím chtěla vdět čivavu..
![]()