Nové Pampers AB - zkušenost?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
381
30.1.14 13:42

Nové Pampers AB?

Ahoj holky,
dávám malému od narození Pampers aktive baby. Nikdy jsme s něma neměli problém, malý byl v životě max 3× opruzený a to ještě mou vinou, když jsem ho v čas nepřebalila. Měli jsme plenky nakoupeny do zásoby. Teď nám ale došly a koupili jsme nové. Jsou trošku jiné. Je tam jiný obrázek, ale i ta vložka je jiná. Nevím jak dlouho jsou „nové“, ale my je používáme týden. Malý se mi strašně oprudil. Má úplně červenou prcku :( Mažu mu to vším možným. Sudocrem nám vždycky do druhého dne perfektně zabral, ale teď nic. Přebaluju ho co hodinu, vždycky ho umyju vodou a dám mu čistou plenku, ale nelepší se to. Tak přemýšlím, čím by to mohlo být- napadá mě, nemůže to být těma plenkama? Nezměnilo se nějak i to „složení“? Popř. dají se ještě vůbec koupit ty původní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
30.1.14 13:44

Nové obrázky a nový vnitřek je už tak rok. Malá byla bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.1.14 13:47

My jsme ale kupovali plenky tak 2-3 měsíce zpátky a byly to ty staré :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
30.1.14 13:47

My už jsme zaplať pánbůh bez plen, ale co si pamatuju, tak veškerá inovace byla spíše k horšímu :think: a nejen u AB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
30.1.14 13:49

Taky jsem teď koupila v Hypermarketu Albert krabice (velké balení) a jsou jiné, ten proužek kam se lepí ty lepky tak je světlý, obrázky málo viditelné… je to ono?
Vnitřek taky jiný.
Děcko mám taky opruzený, ale to bylo ještě než jsem vybalila tuto zásobu. No snad to nemá spojitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
30.1.14 13:49

My jsme kupovali nedávno velikost 5 v DM a jsou z Turecka. Mají jiný obrázky než ty polský, na který jsme zvyklí. Ale reakce žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.1.14 13:55
@pupyk píše:
Taky jsem teď koupila v Hypermarketu Albert krabice (velké balení) a jsou jiné, ten proužek kam se lepí ty lepky tak je světlý, obrázky málo viditelné… je to ono?
Vnitřek taky jiný.
Děcko mám taky opruzený, ale to bylo ještě než jsem vybalila tuto zásobu. No snad to nemá spojitost.

Jo joo! to jsou ony!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.1.14 13:56
@Ťouk píše:
My jsme kupovali nedávno velikost 5 v DM a jsou z Turecka. Mají jiný obrázky než ty polský, na který jsme zvyklí. Ale reakce žádná.

Tak snad budou ještě k dostání i ty polské :roll: Jako nevím, jestli je to tím, ale s takovou prckou jsem se ještě nesetkala… vůbec se to nelepší, je to pořád stejné a navíc zrovna v době, kdy jsme dali jiné plenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
30.1.14 13:58

My koupili nedávko pětky, zdají se mi stejné, ale vysypává se mi z nich to savé jádro.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
381
30.1.14 13:59

Vypadají takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.1.14 14:01
@Lizzi píše:
My koupili nedávko pětky, zdají se mi stejné, ale vysypává se mi z nich to savé jádro.. :cert:

To se mi stalo asi 2×, po noci, když byla plenka moooc počůraná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
30.1.14 14:02

Nám taky, ale u menších velikostí nikdy, až teďka u pětek.. tak to máme podle těch fotek ještě ty starší..

• Citovat
  • Upravit
2418
30.1.14 14:03

Nám protékaly teď ty nové 4+, ale dneska v noci i ty z Rossmanna, takže to nebude plínkou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.1.14 14:03
@Lizzi píše:
Nám taky, ale u menších velikostí nikdy, až teďka u pětek.. tak to máme podle těch fotek ještě ty starší..

Už aby chodili na záchod! :lol: A bude po problémech s plenkama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
30.1.14 14:05

@werousek
tak s tímhle obrázkem nemáme, ale jinak vypadají dost podobně. I ty vlnky na místě pro zapínání jsou i na tureckých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí