Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky,
dávám malému od narození Pampers aktive baby. Nikdy jsme s něma neměli problém, malý byl v životě max 3× opruzený a to ještě mou vinou, když jsem ho v čas nepřebalila. Měli jsme plenky nakoupeny do zásoby. Teď nám ale došly a koupili jsme nové. Jsou trošku jiné. Je tam jiný obrázek, ale i ta vložka je jiná. Nevím jak dlouho jsou „nové“, ale my je používáme týden. Malý se mi strašně oprudil. Má úplně červenou prcku
Mažu mu to vším možným. Sudocrem nám vždycky do druhého dne perfektně zabral, ale teď nic. Přebaluju ho co hodinu, vždycky ho umyju vodou a dám mu čistou plenku, ale nelepší se to. Tak přemýšlím, čím by to mohlo být- napadá mě, nemůže to být těma plenkama? Nezměnilo se nějak i to „složení“? Popř. dají se ještě vůbec koupit ty původní? ![]()
Nové obrázky a nový vnitřek je už tak rok. Malá byla bez problémů.
My jsme ale kupovali plenky tak 2-3 měsíce zpátky a byly to ty staré ![]()
My už jsme zaplať pánbůh bez plen, ale co si pamatuju, tak veškerá inovace byla spíše k horšímu
a nejen u AB.
Taky jsem teď koupila v Hypermarketu Albert krabice (velké balení) a jsou jiné, ten proužek kam se lepí ty lepky tak je světlý, obrázky málo viditelné… je to ono?
Vnitřek taky jiný.
Děcko mám taky opruzený, ale to bylo ještě než jsem vybalila tuto zásobu. No snad to nemá spojitost.
My jsme kupovali nedávno velikost 5 v DM a jsou z Turecka. Mají jiný obrázky než ty polský, na který jsme zvyklí. Ale reakce žádná.
@pupyk píše:
Taky jsem teď koupila v Hypermarketu Albert krabice (velké balení) a jsou jiné, ten proužek kam se lepí ty lepky tak je světlý, obrázky málo viditelné… je to ono?
Vnitřek taky jiný.
Děcko mám taky opruzený, ale to bylo ještě než jsem vybalila tuto zásobu. No snad to nemá spojitost.
Jo joo! to jsou ony!!
@Ťouk píše:
My jsme kupovali nedávno velikost 5 v DM a jsou z Turecka. Mají jiný obrázky než ty polský, na který jsme zvyklí. Ale reakce žádná.
Tak snad budou ještě k dostání i ty polské
Jako nevím, jestli je to tím, ale s takovou prckou jsem se ještě nesetkala… vůbec se to nelepší, je to pořád stejné a navíc zrovna v době, kdy jsme dali jiné plenky
My koupili nedávko pětky, zdají se mi stejné, ale vysypává se mi z nich to savé jádro.. ![]()
@Lizzi píše:
My koupili nedávko pětky, zdají se mi stejné, ale vysypává se mi z nich to savé jádro..
To se mi stalo asi 2×, po noci, když byla plenka moooc počůraná ![]()
Nám taky, ale u menších velikostí nikdy, až teďka u pětek.. tak to máme podle těch fotek ještě ty starší..
Nám protékaly teď ty nové 4+, ale dneska v noci i ty z Rossmanna, takže to nebude plínkou ![]()
@Lizzi píše:
Nám taky, ale u menších velikostí nikdy, až teďka u pětek.. tak to máme podle těch fotek ještě ty starší..
Už aby chodili na záchod!
A bude po problémech s plenkama ![]()
@werousek
tak s tímhle obrázkem nemáme, ale jinak vypadají dost podobně. I ty vlnky na místě pro zapínání jsou i na tureckých.