Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky, už jste některá zkoušela nové balení plenek Toujours z Lidlu? Máme č.5 a doposud jsem byla spokojená, ale ty nové, tenčí stojí úplně za prd. Malé jsem je předchvílí dala, jednou se do nich počůrala a ona křičela, že je nechce. Nechápala jsem proč, ale pak jsem na ni šáhla a plínka vevnitř úplně mokrá
. Takže savost žádná. Achjo. A to jsem koupila dvě balení. Asi je půjdu reklamovat, jestli mi to uznají.
Nezkoušela, jsou drahý.. Ale ty starý jsem měla ráda, jak to tak bývá, když je něco dobrý, velmi rychle to „vylepší“ ![]()
Nezkoušela a nebudu zkoušet. Na to, že je to Lidl šmejd, je to pěkně drahé. Kupuju tam plenky Softino - jsou velké a dobře savé.
Dražší to je, oproti těm předtím, ale Pampersky jsou extra drahý..Co teda kupujete??
No v akci bývaly super, Softino tu mám - když vím, že bude boban, jinak když je má dýl, tak je zapařená..
@Tiger-lily píše:
Nezkoušela a nebudu zkoušet. Na to, že je to Lidl šmejd, je to pěkně drahé. Kupuju tam plenky Softino - jsou velké a dobře savé.
Ty Softino už mi přijdou jak inkontinenční vložky ![]()
@Soffie co je v akci - Pampers byly za dobrou cenu v Kauflandu, teď jsem kupovala Bella Happy v Albertu..
Jinak Babylove (DM) nejsou drahý, ale malou škrtěj kolem stehýnek, Huggies jsou hrozně tvrdý, po Euroshopper se hned osype, Babydream (Rosmann) jsou měkký ale tlustý, celkem fajn jsou Helen Harper - mají je třeba v Globusu no ale každému vyhovuje něco jinýho, tohle jsou mé subjektivní názory ![]()
@Soffie
Mně neva ![]()
se zapařením nemám zkušenost. Normálně totiž používám hadráky, papírovky beru, jen když někam jdeme a nechce se mi tahat sáček s počuranými plenami.
@Soffie Ve dne látkuju a na noc mám od narození Tesco essentials. Sedli nám, tak jsem jiné ani nezkusila. Malý v noci hodně čůrá, ale plenku nepročůrá a na dotek je sice naducaná, ale suchá, neoprudil se nikdy. ![]()
Taky mám Tesco a lovím je v akci. pokukuju po Albertových, i z Intersparu jsou dobré, ale proč to měnit když Tesco Essentials vyhovuje a fakt hooodně pobere (celou noc).
Ja kupuju v albertu euroshopper a nebo v kaufu v akci Nappies
Na noc davam huggies a vse poberou v pohode a tvrdy mi neprijdou
Tesco essentials, ted zrovna jeste maji akci, tak vysli relativne dobre, nebo babylove, babydream jsem zatim kupovala jen t dvojbaleni na zkousku a prislo mi dobry, jinak pres den latkovy pliny.
Zrovna nedavno jsem si rikala, ze potrebuju novy balik, protoze jednorazovky jsou u nas vetsinou jen na noc, tak jsem chtela koupit Toujours, tak dik za varovani, nekoupim ![]()
Ale tak na den bych je batoleti klidne dala, pokud ji mokry vadi, tak ji hned prebal, jakmile rekne, ze ma mokro, spotrebujes to metelesku blesku, kdyz budes prebalovt po kazdym curani a treba kdyz nabidnes nocnik, tak se ti odplinuje
Jinak bych teda pred nasazenim zkusila plinu trochu promnout, treba je tam ten gl jen moc slisovany a kdyz nebude tak placatej, tak bude nasavat lepe