Pampers nebo jiné plínky?

243
23.4.13 08:06

Pampers nebo jiné plínky?

Ahoj holky, jdu si k Vám pro radu. Malej má 14 měsíců (12kg) a velikost plínek 5 - pampers. Večer a v noci dostává mléko a občas i čaj nebo vodu. Ráno se vždycky pokaká, ale tak, že min. půlka vyteče ven. Každý den mu povlíkám peřiny a někdy ho i několikrát za dopoledne musím převlíkat. Tak jsem přemýšlela, že bych vyměnila plínky Pampers za nějaké jiné. Můžete mi prosím poradit nějaký aspon co dávat na noc a na ráno aby nevytekly? nejlepe aby měly i ty průžný pásky (gumičky) jak pampersky. děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
23.4.13 08:10

No, on Ti poradí každý něco jiného, takže se stejně budeš muset rozhodnout sama. Zkrátka něco koupit, zkusit a doufat, že vám sednou. Mě se na noc osvědčily opravdu nejvíc asi Babylove z DMka (ale jinému zase sednou nemusí). Malej teda po ránu nekadí, ale po nocích strašně čůrá a tahle jediná ještě neprotekla. Pampers protíkala celkem pravidelně (menší velikosti byly bez problémů), Tesco občas taky, ale né tak… Není mu ta plena ještě veliká? S 12kg je na úplně spodní hranici těch 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.4.13 08:10

@Sanyy Matěj má podobnou váhu, je mu 17m a používám čtyřky, nejsou mu ty pětky prostě velké? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
23.4.13 08:13

No a nemůže to být tím, že jsou mu ty 5 ještě velké? Náš malý má 21 měsíců a 13kg a pořád jsme na 4 nebo 4+. Ty 5 jsou až do 25kg, tak si myslím, že musím být o hodně větší. Používáme pampersky modré, kdysi jsem koupila ty oranžové sleep& play a u těch se mi taky párkrát stalo, že mu to proteklo. Jinak doporučuji i huggies.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
23.4.13 08:13

Myslím, že ne. dneska jsem mu dala na noc 4, protože mě to taky napadlo (mám tady asi jěště 10ks) a nejen, že měl trošku otlačený, ale měl vše až na zádech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
23.4.13 08:14

Jo a máme active baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.4.13 08:16

Jako my někdy kolem těch 12kg taky přešly na pětky. Čtyřky mu byly zkrátka taky malé, malej má silný nohy a macatý stehna, čtyřky jsem kolikrát už špatně dopínala, měl je hrozně nízko. Všechny pětkové pleny byly v pohodě až právě na ty Pampers. Ty jsem tenkrát koupila po hodně dlouhé době a ještě jsem si říkala, jestli se tak zhoršily, nebo co to je, ale že za ty prachy je už rozhodně nekoupím. Malýmu ty pleny taky tekly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.4.13 08:18

@gabi.design teda to mě ani neděs. Já jiné než Active baby nekupuju a právě jsem uvažovala, že už pomalu přejdem na pětky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
23.4.13 08:20

Nápodobně :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.4.13 08:21

Holky nové pampersky, co se teď začaly dělat jsou ve 4+ o kus větší než 4. Takže bych doporučila zkusit ty 4+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
23.4.13 08:22

@gabi.design jj uplně jak píšeš, malej má taky macatý stehna a právě proto jsem koupila 5tky. dneska když jsem viděla, jak měl chudák otlačeny stehna od těch 4, tak už mu je nedám. Ted přemýšlím jaký vybrat. do Dmka se během týdne nedostanu:(, máme tu jen Albert, tak možná vyzkouším ty Bella happy..nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
23.4.13 08:22

Ja pouzivam velikoct 5 na 9kg dite a rozhodne mi to nikde netece. Pouzivam dada premium(kupuji se ale pouze v polsku nebo v ontexu v turnove), 3kc za plinu a spokojenost nejvetsi

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
23.4.13 08:23

Ja pouzivam velikoct 5 na 9kg dite a rozhodne mi to nikde netece. Pouzivam dada premium(kupuji se ale pouze v polsku nebo v ontexu v turnove), 3kc za plinu a spokojenost nejvetsi

• Citovat
  • Upravit
41882

@Sanyy já jsem měla Bella Happy, ale myslím jen dvojky, byla jsem docela spokojená. Ale jestli jsou v pětkách stejné, to nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837

@araw přesně tak, klasické 4 začaly nestíhat, 4+ jsou to samé jako dřív 4.

Třeba nám Babylove z DM protečou i přes den a to moc nepije. Chce to ozkoušet. Nebo než jdeš spát tak ještě přebal, třeba kolem půlnoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí