Oranžové Pampers

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
452
5.4.13 08:56

Oranožvé pampers

Krásný den, chci se zeptat jaké jsou ty pleny. používáme čtyřky většinou babydrem, AB pampers a nebo happy. Mám možnost dlouhodobě kupovat tyto pleny za 150 korun. Ted máme velikost čtyři. co myslíte. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
5.4.13 08:58

No tak je vyzkousej a uvidis… Nekomu vyhovuji, jinemu ne. Za me nebrat, nekupovat - o nicem. Nemaji pruzny zadni pasek, protekaly, nepobraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
5.4.13 08:59

Za mě hrozné..jediné, které jsem otevřela a nedopotřebovala, jinak všechny se dají, ale tyto nám fakt neseděly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.4.13 09:01

Tak mým dětem zase oranžové pampersy seděly, po zelených pampersách pro mě druhé nej plíny. Musíš zkusit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
5.4.13 09:02

Též nedoporučuji. Jinak mám tuhle značku ráda, ale oranžové fakt ne! Plenky hrozně smrdí a jsou tenké. Jeden balík jsem nakonec vypotřebovala, musela jsem plenky nechat několik dní vyvětrat z balíku a pak jsem je dávala jen na takové ty chvíle, kdy jsem věděla, že za hodinu budu zase přebalovat. Ony se právě dají sehnat ve slevách někde pořád. A výrobce ví proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.4.13 09:03

Za me nic moc. Nemaji pružný pasek a jsou menší nez ostatní pampers tak kdyz jsem AB používala 3 Ky tak oranžové uz bylo třeba mit 4 Ky a to uz je zase méně plen v balíku tak to levne nevychází. Byla jsem rada kdyz jsem se spotřebovala a znovu ani zadarmo neberu. Zkus jeden balík a sama uvidíš kazdemu ditku sedí neco jiného. Nám nejvíc sedí Pampers AB a PC ale AB jsou levnější tak dáváme na den a PC na noc. Maly uz ma skoro 5 měsíců a spotřebuje tak 6 plen denne což je uz fajn kdyz byl malinký tak to bylo 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226

U nas taky v pohode oranzovy pampersky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407

Já jsem s oranžovými taky spokojená, vyhovují, a pobraly co mohly :mrgreen: :mrgreen: vydržely nám i přes noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
5.4.13 09:06

Taky nam vic vyhovuji zeleny AB. Oranzovy mi proste smrdely, jak uz tady nekdo psal a celkove nechapu jak od jednoho vyrobce mohou byt tak rozdilny pliny i co se tyce kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
5.4.13 09:07

Tak za mě vůbec nebrat! Právě že tam není ten elasticky zadní pásek, tak pořád protykaly. Taky jsem koupila v akci dva obrovský balíky ale nedodelala jsem ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
5.4.13 09:11

Taky jsem je měla a pohroma.. malý mi je hned pročůral uplně durch.Nic nevydrželi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.4.13 09:11

Také z nich nejsem příliš nadšená, nejsou tak pružné jako zelené Pampers, jsou strašně navoněné a hlavně nám protíkaly. Zelené Pampers v pohodě vydrží celou noc a tyhle ani náhodou, uprostřed noci jsem musela kolikrát malou přebalit, protože byla totálně mokrá. Na občasné použití přes den budiž ale pravidelně bych je nekupovala…ale jak píšou holky, každému sednout jinak, je potřeba to zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
5.4.13 09:13

U ns ok a kupuju je dost casto :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
5.4.13 09:16

Tak my je používali od malička a byla jsem maximálně spokojená. Ale teď jsme najeli právě na 4ku, mezitím jsem koupila balík Active baby, kde byl pružný pásek, a od té doby mi to prostě na Sleep and Play chybí. Takže je sice používám, ale dojedu balík a už je nekoupím, za mě radši Active baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
5.4.13 09:16

My je pouzivame i kvuli cene. Jsou v pohode jen na noc davame jine (happy). Samozrejme nejsou tak supr jako ty drazsi nemaji gumicku nad zadkem ale pokud pouzivate bodycka tak bych to jako minus nevidela. Takze za nas supr pleny a za cenu co pises to aspon zkus a nenech se odradit spatnejma recenzema tady. Sama toho poznas nejvic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí