Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Krásný den, chci se zeptat jaké jsou ty pleny. používáme čtyřky většinou babydrem, AB pampers a nebo happy. Mám možnost dlouhodobě kupovat tyto pleny za 150 korun. Ted máme velikost čtyři. co myslíte. Jana
No tak je vyzkousej a uvidis… Nekomu vyhovuji, jinemu ne. Za me nebrat, nekupovat - o nicem. Nemaji pruzny zadni pasek, protekaly, nepobraly.
Za mě hrozné..jediné, které jsem otevřela a nedopotřebovala, jinak všechny se dají, ale tyto nám fakt neseděly ![]()
Tak mým dětem zase oranžové pampersy seděly, po zelených pampersách pro mě druhé nej plíny. Musíš zkusit ![]()
Též nedoporučuji. Jinak mám tuhle značku ráda, ale oranžové fakt ne! Plenky hrozně smrdí a jsou tenké. Jeden balík jsem nakonec vypotřebovala, musela jsem plenky nechat několik dní vyvětrat z balíku a pak jsem je dávala jen na takové ty chvíle, kdy jsem věděla, že za hodinu budu zase přebalovat. Ony se právě dají sehnat ve slevách někde pořád. A výrobce ví proč.
Za me nic moc. Nemaji pružný pasek a jsou menší nez ostatní pampers tak kdyz jsem AB používala 3 Ky tak oranžové uz bylo třeba mit 4 Ky a to uz je zase méně plen v balíku tak to levne nevychází. Byla jsem rada kdyz jsem se spotřebovala a znovu ani zadarmo neberu. Zkus jeden balík a sama uvidíš kazdemu ditku sedí neco jiného. Nám nejvíc sedí Pampers AB a PC ale AB jsou levnější tak dáváme na den a PC na noc. Maly uz ma skoro 5 měsíců a spotřebuje tak 6 plen denne což je uz fajn kdyz byl malinký tak to bylo 10
Já jsem s oranžovými taky spokojená, vyhovují, a pobraly co mohly
vydržely nám i přes noc
Taky nam vic vyhovuji zeleny AB. Oranzovy mi proste smrdely, jak uz tady nekdo psal a celkove nechapu jak od jednoho vyrobce mohou byt tak rozdilny pliny i co se tyce kvality.
Tak za mě vůbec nebrat! Právě že tam není ten elasticky zadní pásek, tak pořád protykaly. Taky jsem koupila v akci dva obrovský balíky ale nedodelala jsem ani jeden.
Taky jsem je měla a pohroma.. malý mi je hned pročůral uplně durch.Nic nevydrželi ![]()
Také z nich nejsem příliš nadšená, nejsou tak pružné jako zelené Pampers, jsou strašně navoněné a hlavně nám protíkaly. Zelené Pampers v pohodě vydrží celou noc a tyhle ani náhodou, uprostřed noci jsem musela kolikrát malou přebalit, protože byla totálně mokrá. Na občasné použití přes den budiž ale pravidelně bych je nekupovala…ale jak píšou holky, každému sednout jinak, je potřeba to zkusit…
Tak my je používali od malička a byla jsem maximálně spokojená. Ale teď jsme najeli právě na 4ku, mezitím jsem koupila balík Active baby, kde byl pružný pásek, a od té doby mi to prostě na Sleep and Play chybí. Takže je sice používám, ale dojedu balík a už je nekoupím, za mě radši Active baby.
My je pouzivame i kvuli cene. Jsou v pohode jen na noc davame jine (happy). Samozrejme nejsou tak supr jako ty drazsi nemaji gumicku nad zadkem ale pokud pouzivate bodycka tak bych to jako minus nevidela. Takze za nas supr pleny a za cenu co pises to aspon zkus a nenech se odradit spatnejma recenzema tady. Sama toho poznas nejvic ![]()