Oranžové Pampers

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
5.4.13 10:47
@Petrala píše:
Zalezi na tom, jak casto prebalujes… Jasne, ze protecou, kdyz tam dite nechas dlouho.. My prebalujeme max. 1× za tri hodiny a je to ok. Mame 4. Na noc davam zelene, ty rozhodne vic poberou a taky se tam bakterie pekne rychle mnozi, kdyz je nechas dlouho, ale v noci se spi a tolik necura.. :lol: Takze my mame oranzovy na den a oranzovy na noc. :) Za tu cenu se to vyplati. :pankac:

Taky mám za to, že problém protékání plen závisí spíše na špatném uchycení pleny a málo častém přebalování. Pokud je dítě v jedné pleně půl dne, tak je jasné, že proteče :nevim: Oranžové Pampersky syn nepročůrá ani přes noc a to pije v noci jak duha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
5.4.13 11:06
@Peppa Pig píše:
Taky mám za to, že problém protékání plen závisí spíše na špatném uchycení pleny a málo častém přebalování. Pokud je dítě v jedné pleně půl dne, tak je jasné, že proteče :nevim: Oranžové Pampersky syn nepročůrá ani přes noc a to pije v noci jak duha :)

Tak s tím teda nesouhlasím, nejsem zadna špína abych nechavala děti půl dne v jedne pleně a často mi protekly! Prebaluju nejméně jednou za tři hodiny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.4.13 11:13

@wra Tak to tedy opravdu nevím, v čem je problém :nevim: Nám pleny protékaly jen po narození, když měl syn moc hubené nožičky. A to tedy protekly i ty nejdražší Pampersky. Převlékala jsem i několikrát denně. Ale teď už se mi nestalo asi rok, aby mu plena protekla. Jakákoliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.4.13 11:13

@Peppa Pig přes den nám tyhle plenky neprotekly nikdy, přebaluju často ale v noci malou nepřebaluju a to protekly pokaždé, co jsem je zkusila. Zelené pampers nebo ani zelené Tesco pleny nám v noci neprotečou nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
5.4.13 11:23

Malému neprotekly nikdy, vůně zase tak hrozná není zelené mi smrdí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
5.4.13 18:43

Tak jsem testovala rozdíl mezi zelenými a oranžovými - mám dvojčata, takže na stejnou dobu mezi jídly a není v nich vůbec rozdíl, jen to, že zelené mají pružný kousíček u toho lepítka. Voní maličko jinak, ale v savosti rozdíl fakt neshledávám. Kakání mi občas proteče u obou, ale to u kterékoliv značky, když se mi mimča víc vrtí a já hned nezjistím, že mají nálož…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
9.4.13 14:49

Mě oranžové pampers už nesmí přes práh. Malý byl po nich opruzený. Navíc tím, že nemají pružné pásky, tak mu pořád lezly dolů a nejednou se stalo, že když se víc pokadil, tak mu to proteklo až na záda. Jinak savost je u nich asi stejná jako u ostatních. Protékaly pouze proto, že neseděly. Zelené pampers jsou podstatně lepší a úplně nejlepší jsou bílé, ale to je úplně jiná cenová kategorie. Jinak taky používáme plenky z Tesca. Ty vůbec nejsou špatné a když je mají v akci, tak jsou za velmi rozumnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
9.4.13 14:52
@Peppa Pig píše:
@wra Tak to tedy opravdu nevím, v čem je problém :nevim: Nám pleny protékaly jen po narození, když měl syn moc hubené nožičky. A to tedy protekly i ty nejdražší Pampersky. Převlékala jsem i několikrát denně. Ale teď už se mi nestalo asi rok, aby mu plena protekla. Jakákoliv :think:

Plenky mi docela často protékají hned po prvním ranním přebalení, když malej pustí do plenek všechno, co si tam za noc nastřádal. Tak nějak totiž v noci ani moc nečůrá, ani nekadí. Ráno, jen co otevře oko a dostane na baštit, tak je to nálož. To ale asi nezastaví žádná plenka. Protekly zatím všechny, co jsem kdy zkoušela. Neustále namáčím a předepírám bodýčka, zavinovačky, deky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
9.4.13 15:10

Tak už je zkouším, zatím musím říct super. Má je malej tedy první den a ještě neprotekly dneska je asi zkusím dát na noc a uvidíme. Vyhovuje my, že jsou slabší než třeba happy nebo z kaufu z něměcka. A maj moc hezky obrazky. Za prvního kluka byly jen bílé. Tak doufám, že budou v poho vzala jsem na zkoušku pět balíků :-) ta cene právě je super. 150 za balík čtyřek to je bomba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí