Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Taky s nimi nemám dobré zkušenosti. Ale nám nevyhovovaly ani Happy. Chce to vyzkoušet.
Za mě ok, u prvního syna jsme nekupovali nic jiného, nikdy neprotekly, žádné opruzeniny. Teď kupujeme i zelené, ty jsou lepší, kvůli tomu pružnému pásku, ale ve finále je to jedno, podle akcí a co vyjde lépe.
No dostali jsme jeden balík, zdělala jsem ho ale jsou to smraďoši a nemají ty pružné pásky. Dávala jsem je jen přes den a nikdy neprotkli, na noc jsem to ale stejně nechtěla riskovat. Dobrovolně bych je nekoupila, za nás jedině active baby
Nám tyhle plíny vyhovovaly, až když malá začala běhat. Do té doby ne, protože často protelky. Ale jakmile začala běhat, neměly jsme problém ![]()
Nám vyhovují a kupuji jenom ty
..Jsou navonané, ale nejak nechápu, v cem je problém? Malý je neocuchává a kdyz se pokaká, tak to tu vůni přebije..Me zase práve vonní
@74paja píše:
No tak je vyzkousej a uvidis… Nekomu vyhovuji, jinemu ne. Za me nebrat, nekupovat - o nicem. Nemaji pruzny zadni pasek, protekaly, nepobraly.
Naprosto souhlasím. Za mě rozhodně NE ![]()
@Denisa313 Ony se nektere deti po navonenych plenach osypou aspon zname syn to tak ma. A navic bych za sebe a svuj nos rekla ze sme meli jine pampers( asi zelene ale nejsem si jista) a ty smrdeli vic u tehle je to prijemna vune ale u tech druhych to byl sileny silny oder kremu od nivei
Ahoj
já je měla jednou taky máme 4 a už nikdy více
nemají pružný pásek, takže by tenkrát byli asi lepší 5ky.Jsou tenké a dost zapáchají, malou jsem přebalovala co 2 dodiny. Pampers jinak používám od narození, ale hlavně bíle, pak modré a zelené Tesco ![]()
Nejdřív vyzkoušej a pak zhodnoť sama, každému vyhovuje něco jiného ![]()
Pro syna na noc kupuji už jedině tyhle, za nás spokojenost. Je pravda, že když večer víc pije a to teda musí hodně moc pít tak je ráno občas mokrej, ale stává se to málokdy.
Za mě dobrý, ale jen do velikosti 3. 4. už byly o ničem, nic nevydržely
Já můžu ty oranžové Pampers SaP doporučit.Oproti jiným plenám, jsou jemné, nejsou takové tvrdé, přitom dobře sají. Mě i voní.
máme 3jky
Za mě ne a to jen proto že nemají pružný pásek a tím pádem velmi často protékají, to bych raději investovala o pár kaček navíc do pružných pásků.
Zalezi na tom, jak casto prebalujes… Jasne, ze protecou, kdyz tam dite nechas dlouho.. My prebalujeme max. 1× za tri hodiny a je to ok. Mame 4. Na noc davam zelene, ty rozhodne vic poberou a taky se tam bakterie pekne rychle mnozi, kdyz je nechas dlouho, ale v noci se spi a tolik necura..
Takze my mame oranzovy na den a oranzovy na noc.
Za tu cenu se to vyplati. ![]()
Nám vyhovují, ale střídám je s Happy a Albert plenama. Kdyz se pokadi trochu - ok. Kdyz hodne - protecou.. Taky jsou tyhle navoněne a obcas se mi zda, ze se v nich malej trosku oprudi. Ale jsou levne.
Používáme a naprostá spokojenost. Neprotekly teda ani jednou. Jsou tenké, takže dítě nijak neomezují v pohybu. Jen je pravda, že moc nevoní. Ale oproti třeba Tesco plenám není ten chemický zápach tak výrazný.