Oranžové Pampers

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11896
5.4.13 09:16

Taky s nimi nemám dobré zkušenosti. Ale nám nevyhovovaly ani Happy. Chce to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
5.4.13 09:17

Za mě ok, u prvního syna jsme nekupovali nic jiného, nikdy neprotekly, žádné opruzeniny. Teď kupujeme i zelené, ty jsou lepší, kvůli tomu pružnému pásku, ale ve finále je to jedno, podle akcí a co vyjde lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
5.4.13 09:17

No dostali jsme jeden balík, zdělala jsem ho ale jsou to smraďoši a nemají ty pružné pásky. Dávala jsem je jen přes den a nikdy neprotkli, na noc jsem to ale stejně nechtěla riskovat. Dobrovolně bych je nekoupila, za nás jedině active baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
5.4.13 09:19

Nám tyhle plíny vyhovovaly, až když malá začala běhat. Do té doby ne, protože často protelky. Ale jakmile začala běhat, neměly jsme problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
5.4.13 09:20

Nám vyhovují a kupuji jenom ty :)..Jsou navonané, ale nejak nechápu, v cem je problém? Malý je neocuchává a kdyz se pokaká, tak to tu vůni přebije..Me zase práve vonní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
5.4.13 09:22
@74paja píše:
No tak je vyzkousej a uvidis… Nekomu vyhovuji, jinemu ne. Za me nebrat, nekupovat - o nicem. Nemaji pruzny zadni pasek, protekaly, nepobraly.

Naprosto souhlasím. Za mě rozhodně NE :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
5.4.13 09:26

@Denisa313 Ony se nektere deti po navonenych plenach osypou aspon zname syn to tak ma. A navic bych za sebe a svuj nos rekla ze sme meli jine pampers( asi zelene ale nejsem si jista) a ty smrdeli vic u tehle je to prijemna vune ale u tech druhych to byl sileny silny oder kremu od nivei

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
5.4.13 09:30

Ahoj :mavam: já je měla jednou taky máme 4 a už nikdy více :pocitac: nemají pružný pásek, takže by tenkrát byli asi lepší 5ky.Jsou tenké a dost zapáchají, malou jsem přebalovala co 2 dodiny. Pampers jinak používám od narození, ale hlavně bíle, pak modré a zelené Tesco :lol:
Nejdřív vyzkoušej a pak zhodnoť sama, každému vyhovuje něco jiného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
5.4.13 09:41

Pro syna na noc kupuji už jedině tyhle, za nás spokojenost. Je pravda, že když večer víc pije a to teda musí hodně moc pít tak je ráno občas mokrej, ale stává se to málokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
5.4.13 09:50

Za mě dobrý, ale jen do velikosti 3. 4. už byly o ničem, nic nevydržely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
5.4.13 09:51

Já můžu ty oranžové Pampers SaP doporučit.Oproti jiným plenám, jsou jemné, nejsou takové tvrdé, přitom dobře sají. Mě i voní. :palec: máme 3jky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
5.4.13 10:01

Za mě ne a to jen proto že nemají pružný pásek a tím pádem velmi často protékají, to bych raději investovala o pár kaček navíc do pružných pásků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
5.4.13 10:12

Zalezi na tom, jak casto prebalujes… Jasne, ze protecou, kdyz tam dite nechas dlouho.. My prebalujeme max. 1× za tri hodiny a je to ok. Mame 4. Na noc davam zelene, ty rozhodne vic poberou a taky se tam bakterie pekne rychle mnozi, kdyz je nechas dlouho, ale v noci se spi a tolik necura.. :lol: Takze my mame oranzovy na den a oranzovy na noc. :) Za tu cenu se to vyplati. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
5.4.13 10:33

Nám vyhovují, ale střídám je s Happy a Albert plenama. Kdyz se pokadi trochu - ok. Kdyz hodne - protecou.. Taky jsou tyhle navoněne a obcas se mi zda, ze se v nich malej trosku oprudi. Ale jsou levne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.4.13 10:39

Používáme a naprostá spokojenost. Neprotekly teda ani jednou. Jsou tenké, takže dítě nijak neomezují v pohybu. Jen je pravda, že moc nevoní. Ale oproti třeba Tesco plenám není ten chemický zápach tak výrazný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí