Nový kabátek kočárku

1163
19.1.16 22:45

Nový kabátek kočárku

Ahooj, ráda bych se s Vámi poradila. Mám tetu švadlenu, moc šikovnou, ale nechci ji plašit, proto nejdřív s Vámi :)
Mám boží kočárek Camarelo Q12, v limitované edici, tzn. že tento vzor už se nevyrábí, ale přemýšlím, zda by šel hluboký kočárek stříška nějak „přešít“ na pouze černou barvu. Foto přikládám.

Autosedačku mám Maxi cosi, snad na to půjde, originální jsem nějak „zatoulala“, netuším :(
A kárku potom budu řešit již jiným kočárkem, případně přešít též.
Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
19.1.16 22:54

To je škoda je mooc krásnej, to bych raději tento prodala a koupila si pouze černý, i když mne se pouze černá se zdobením nelíbí. Přešít by asik měl jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
19.1.16 22:57

Jak přešít neporadím, ale je fakt moc krásný :kytka: Proč chceš černý? Vždyť černých „rakviček“ jezdí po ulicích dost, i když mám pocit, že v posledních dvou, třech letech už taky upadá moda černých kočárků a maminky se začínají vracet k barvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
19.1.16 22:58

Pride mi to skoda ten vzor je krasny. Nemam nic proti cerne barve ale mit cely kocarek uplne cerny mi pride takovy smutny. Z jakeho duvodu chcete kocarek prebarvovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
19.1.16 23:03

Strakaté kočárky se vzory se mi obvykle vůbec nelíbí, ale tenhle na fotce vypadá fakt dobře. Taky si myslím, že by bylo škoda z něj dělat černý. Teď mám nový kočár, celý černý, a je to hrozná depka, snažím se ho aspoň trochu rozjasnit doplňky. Nechala bych ho jak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
19.1.16 23:48
@Jana206 píše:
Jak přešít neporadím, ale je fakt moc krásný :kytka: Proč chceš černý? Vždyť černých „rakviček“ jezdí po ulicích dost, i když mám pocit, že v posledních dvou, třech letech už taky upadá moda černých kočárků a maminky se začínají vracet k barvám.

Tak na vyraz „rakvička“ jsem fakt alergická :pocitac: :pocitac: :pocitac: Mimochodem, když už, tak bila barva by ti mela evokovat neco podobného :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
19.1.16 23:59

Nooo mela jsem ho pro dcerku. A jiny nechci. Vyhovuje mi naprosto ve vsem. Miluju ho!! :)
Ale kdyz to bude kluk…a bude mit cervene bubliny.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14634
20.1.16 00:13

Hele mně to v kombinaci s tou černou nepřipadá zas tak tragické pro kluka, i když trochu té růžové tam taky vidím no, těžko říct, jsem ovlivněná tím, že se mi moc líbí :mrgreen: a podle mě by to byla škoda ho přešívat… Já mám pro holku kočár komplet červený, jednobarevný bez vzorku, a i na něj mi lidi říkali, že by ho dali klidně i pro kluka :mrgreen: takže bych se toho úplně nebála… A pokud bych ho milovala tak jako ty, tak bych kašlala na to, co si kdo pomyslí, i kdyby byl růžovej od střechy po kolečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
20.1.16 03:15

Presit proc ne, jen misto toho ruzoveho at ti nasije treba stribrnou latku nebo cokoliv, co se bude libit tobe a jake latky toho materialu sezenes. Jestli kluk a ruzovy bubliny… hele ja mam holku zas v tmave zelenym kocaru a dovnitr stejne nikdo nevidi a ty mimina vypadaj stejne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
20.1.16 06:07

Já vozím kluka v červeném kočáře a když se někdo zeptá proč mám pro kluka zrovna červenou tak řeknu že je to jako Ferrari. Kamarádi zae kluka vozí v oranžovém kočáře a jiní kamarádi zase holku v modrém. Myslím, že je to jedno. Vždcky jde říct, že maminka je holka tak má holčičí kočár :palec:
Ale co se přešívání týče tak na to bych se vyprdla protože ono není jen tak našívat nepromokavou látku na kostru a myslím, že i švadlena která to běžně nedělá měla problém. Musíte potom vodotěsně zalepit stehy aby vám tam nepršelo a těžko říct jestli normální šicí stroj zvládne i tlusté látky.
Pokud vám ta barva vadí hodně zkuste se podívat jestli jde ta střecha odendat a zkuste na bazaru pohledat za rozumnou cenu stejný kočár v jiné barvě. Nebo zkusit napsat výrobci jestli nemá k prodeji náhradní díly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.1.16 07:44
@Zirafka11 píše:
Nooo mela jsem ho pro dcerku. A jiny nechci. Vyhovuje mi naprosto ve vsem. Miluju ho!! :)
Ale kdyz to bude kluk…a bude mit cervene bubliny.. :(

no a? kočárek je krásný.. a černý bude nudný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.1.16 09:00

Moje kamarádka si upravovala vybledlý bazarový kočárek tak že si ušila potah přes původní boudičku. Tu původní prostě nechala, vůbec do látky nezasahovala jen přes ni dala svojí ušitou a vypadalo to dobře ;) Kočárek měla pro kluka a boudičku si ušila z červené květované látky. Osobně být tebou tak kočárek nepřešívám, je krásný a je jedno jestli vozíš kluka nebo holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.1.16 09:11

Nebo si pak kup do sportáku vložku, prodávají to maminky na MMB a i často kočárky přešívají, ale dle mne to moc levně nevyjde…asi bych neřešila kluka v růžové a mne to dle obrázku spíše přijde taková do vínova. http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Hodně úspěchů při rozhodování..já budu mít zase kluka ve světlounce modré, ale vybrala jsem si to sama a jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
20.1.16 10:00
@Zirafka11 píše:
Ale kdyz to bude kluk…a bude mit cervene bubliny.. :(

Červená je v poho. Ale kdyby ti to mělo vyloženě vadit, co koupit podobnou kočárkovinu, jako jsou ty červené bublinky, ale třeba v modré nebo zelené, že by ti teta vyměnila jen ty barevné části. Myslím, že by to jít mělo, záleží, jak je teta zručná. Kamarádka si takhle nechala vyspravovat starý kočárek, který měl už látku zašlou, ale jinak byl v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí