Nový pokojík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
298
29.3.15 21:40

nový pokojík

Tak jsme mým dětem udělaly novej pokojík, přestěhovaly jsme hračky postýlky a ejhle hysterické brečení až se poblejou teda jedna z dvojčat. Jedna teda neplače. Nakonec jsem je uspala ve své postely, a mám hrůzu z toho že až je přendán do své postýlky, že se leknou a bude řev na novo. Poraďte jaké máte zkušenosti. Jo a je nám 2 roky a 5m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
29.3.15 21:52

A to jste jen prestaveli nabytek nebo jste je prestehovali od sebe z loznice do sveho pokojicku?
Rozhodne bych dite nenechala rvat, az se pobleje. Podle me by v tomto veku uz meli mit spis velke postele, deti by sice vylejzali a vy byste zahaneli, ale asi by jste se vyhnuli hysteraku s blitim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
29.3.15 21:53
@markytk píše:
Tak jsme mým dětem udělaly novej pokojík, přestěhovaly jsme hračky postýlky a ejhle hysterické brečení až se poblejou teda jedna z dvojčat. Jedna teda neplače. Nakonec jsem je uspala ve své postely, a mám hrůzu z toho že až je přendán do své postýlky, že se leknou a bude řev na novo. Poraďte jaké máte zkušenosti. Jo a je nám 2 roky a 5m.

Ahoj, tak my už předělávali pokojík dvakrát. Poprvé, když se malá stěhovala z ložnice a teď, když jsme se stěhovali. V obou případech to proběhlo díky bohu v pohodě, ona snaší změny dobře. Napadá mně jen, zeptat se jich, co se jim nelíbí, jsou už jim 2 roky, tak by to mohly říct..přeju ať to dobře dopadne a děti si zvyknou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
29.3.15 22:00
@markytk píše:
Tak jsme mým dětem udělaly novej pokojík, přestěhovaly jsme hračky postýlky a ejhle hysterické brečení až se poblejou teda jedna z dvojčat. Jedna teda neplače. Nakonec jsem je uspala ve své postely, a mám hrůzu z toho že až je přendán do své postýlky, že se leknou a bude řev na novo. Poraďte jaké máte zkušenosti. Jo a je nám 2 roky a 5m.

Tedy ten pravopis, to je maso :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
29.3.15 22:03
@lechem píše:
Tedy ten pravopis, to je maso :(

ja predpokladam, ze zakladatelka je lesbicka, tudiz pokojik prestavovala se svou partnerkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
29.3.15 22:06

A spolupracovali jste na tom pokojíku společně? Že by si mohly děti říct co kde chtějí. Jinak náš syn (téměř 3 roky) má svůj pokojík, montoval s taťkou postýlku a vše jsme dělali dohromady. Hraje si tam skoro celé dny, ale spát tam zatím nechce a my ho určitě nutit nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
29.3.15 22:33

Já bych je nechala vyspat ve své posteli a zítra v klidu (v rámci možností) probrat, co se jim nelíbí a co by chtěly změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
30.3.15 00:07

To je mi teda záhada 8o. Syn (nyní oslavil 2roky) spí sám od půl roku v pokojíčku v postýlce. Nyní dostal novou velkou postel, skříňky, stolek a židličky a nový koberec. Jediné, co mu zůstalo původního je vestavěná skříň. Zvykl si během minuty a hlavně z nové postele ho nemůžu vůbec dostat. Prostě jsme se mu trefili do vkusu :mrgreen: Takže u nás naprostá, ale naprostá pohoda. Ale teda, on je zlaté dítě ve všem. :srdce: Tak snad si zvyknou.

• Citovat
  • Upravit
4151
30.3.15 00:15

Tak je par dni nechej spat kde byly zvyklé, do pokojicku si choďte hrát, ať si zvyknou A třeba se začnou i těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
30.3.15 05:45
@Bibi239 píše:
ja predpokladam, ze zakladatelka je lesbicka, tudiz pokojik prestavovala se svou partnerkou :mrgreen:

No jasně, lesbičky, pak je vše v pořádku :D. Nicméně ještě je tam pár dalších gramatických perel k vychytání, tak holky, pozor na to! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
30.3.15 08:21

Tak lesbička nejsem!!! A za gramatické chyby se omlouvám, psala jsem to rychle. Ještě nemáme postýlky aby z nich mohly vylejzat, konec konců, ona si ani nechtěla ani lehnout. V noci začly obě plakat takže jsme je měli v posteli a necejtím záda a manžela válcovala druhá dcerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
30.3.15 08:27

Mimochodem ještě nemluví aby mě řekly co kam chtějí, včera jsme tam s nima stěhovali jejich hračky a ty postýlky. A nejlepší rada od naší tchýně po tom řvanci, byla že jsme ten pokojík měly udělat už dávno. Tak ono to taky něco stojí. Máte někdo tip na postýlku s tou zábranou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný