Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak jsme mým dětem udělaly novej pokojík, přestěhovaly jsme hračky postýlky a ejhle hysterické brečení až se poblejou teda jedna z dvojčat. Jedna teda neplače. Nakonec jsem je uspala ve své postely, a mám hrůzu z toho že až je přendán do své postýlky, že se leknou a bude řev na novo. Poraďte jaké máte zkušenosti. Jo a je nám 2 roky a 5m.
A to jste jen prestaveli nabytek nebo jste je prestehovali od sebe z loznice do sveho pokojicku?
Rozhodne bych dite nenechala rvat, az se pobleje. Podle me by v tomto veku uz meli mit spis velke postele, deti by sice vylejzali a vy byste zahaneli, ale asi by jste se vyhnuli hysteraku s blitim.
@markytk píše:
Tak jsme mým dětem udělaly novej pokojík, přestěhovaly jsme hračky postýlky a ejhle hysterické brečení až se poblejou teda jedna z dvojčat. Jedna teda neplače. Nakonec jsem je uspala ve své postely, a mám hrůzu z toho že až je přendán do své postýlky, že se leknou a bude řev na novo. Poraďte jaké máte zkušenosti. Jo a je nám 2 roky a 5m.
Ahoj, tak my už předělávali pokojík dvakrát. Poprvé, když se malá stěhovala z ložnice a teď, když jsme se stěhovali. V obou případech to proběhlo díky bohu v pohodě, ona snaší změny dobře. Napadá mně jen, zeptat se jich, co se jim nelíbí, jsou už jim 2 roky, tak by to mohly říct..přeju ať to dobře dopadne a děti si zvyknou..
@markytk píše:
Tedy ten pravopis, to je maso ![]()
@lechem píše:
Tedy ten pravopis, to je maso
ja predpokladam, ze zakladatelka je lesbicka, tudiz pokojik prestavovala se svou partnerkou ![]()
A spolupracovali jste na tom pokojíku společně? Že by si mohly děti říct co kde chtějí. Jinak náš syn (téměř 3 roky) má svůj pokojík, montoval s taťkou postýlku a vše jsme dělali dohromady. Hraje si tam skoro celé dny, ale spát tam zatím nechce a my ho určitě nutit nebudeme.
Já bych je nechala vyspat ve své posteli a zítra v klidu (v rámci možností) probrat, co se jim nelíbí a co by chtěly změnit.
To je mi teda záhada
. Syn (nyní oslavil 2roky) spí sám od půl roku v pokojíčku v postýlce. Nyní dostal novou velkou postel, skříňky, stolek a židličky a nový koberec. Jediné, co mu zůstalo původního je vestavěná skříň. Zvykl si během minuty a hlavně z nové postele ho nemůžu vůbec dostat. Prostě jsme se mu trefili do vkusu
Takže u nás naprostá, ale naprostá pohoda. Ale teda, on je zlaté dítě ve všem.
Tak snad si zvyknou.
Tak je par dni nechej spat kde byly zvyklé, do pokojicku si choďte hrát, ať si zvyknou A třeba se začnou i těšit
@Bibi239 píše:
ja predpokladam, ze zakladatelka je lesbicka, tudiz pokojik prestavovala se svou partnerkou
No jasně, lesbičky, pak je vše v pořádku
. Nicméně ještě je tam pár dalších gramatických perel k vychytání, tak holky, pozor na to! ![]()
Tak lesbička nejsem!!! A za gramatické chyby se omlouvám, psala jsem to rychle. Ještě nemáme postýlky aby z nich mohly vylejzat, konec konců, ona si ani nechtěla ani lehnout. V noci začly obě plakat takže jsme je měli v posteli a necejtím záda a manžela válcovala druhá dcerka.
Mimochodem ještě nemluví aby mě řekly co kam chtějí, včera jsme tam s nima stěhovali jejich hračky a ty postýlky. A nejlepší rada od naší tchýně po tom řvanci, byla že jsme ten pokojík měly udělat už dávno. Tak ono to taky něco stojí. Máte někdo tip na postýlku s tou zábranou?