Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mám na Vás otázečku, co vaříte k obědu? Uvařím čočkovou polévku to aby byli nějaké penízky, ale co dál? Budu ráda za odpovědi a inspirace. Děkuji všem.
nerozlišujeme jaký je den a jestli je nový rok nebo nevím co za svátky
takže zítra je neděle-smažák a hranolky, kdyby byla třeba středa tak zapečený brambory
den jako každej jinej ![]()
U nás se říkalo čočkovou polévku a cokoli z vepřového. My budeme mít křenovou omáčku s domácím uzeným.
Holky já se omlouvám je tu podobné téma, tak se prosím nezlobte.
Ale to neznemená, že mi neodpovíte. Děkuji ![]()
u nas bude svatecni - svickova s knedlikem, uz ji mam od vcera nalozenou, manza i malej ji milujou ![]()
Čočku nejíme, takže budem holt příští rok bez peněz ![]()
K obědu budeme mít zeleninový vývar s domácíma nudlema a kančí kýtu se šípkovou omáčkou a domácí houskový knedlík. Maso už mi tu krásně voní, zítra to jen dodělám ![]()
Čočku-klasika
Ale my jí máme rádi,takže já s ní vlastně udělám i radost
Tak zítra budu dělat čočkovou polívku a svíčkovou s domácím knedlíkem. Od Ježíška jsem dostala pekárnu, tak peču i na dnešek bagetky a zítra v ní zkusím zadělat těsto ![]()
pannda píše:
Cokoli, jen ne drůbež, aby prý neuletělo štěstí !
A rybu taky ne, to aby štěstí neuplavalo ![]()
U nás bude čočková polévka a uzené maso, br. knedlíky a zelí ![]()
fragola píše:pannda píše:
Cokoli, jen ne drůbež, aby prý neuletělo štěstí !A rybu taky ne, to aby štěstí neuplavalo
U nás bude čočková polévka a uzené maso, br. knedlíky a zelí
No vidíš, takže to vidím na domácí vývar, a vepř. medailonky s rýží ![]()
Chtěla jsem udělat čočku,jelikož jsme měli předevčírem větrnou hůrku,bylo mi vyláno a objednali si čínu
takže jak tak koukám,nebudu mít štěstí ani peníze,bude z krůty ![]()
Tak my máme každý rok čočku s uzeným a vajíčkem, ale těch peněz je každý rok míň a míň…
Asi budeme muset změnit jídelníček ![]()
U nas bude kachna knedliky,cervene zeli a spenat.Na Silvestra dlabeme,to spis ze je u nas moje babicka,tak budeme na kachnu tri ![]()