Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Počkala bych spíše na ten velký Uz ve 20.týdnu, tam už je to hodně vidět..moje doktorka mi kolem toho 16.týdne řekla, že možná budeme mít holčičku, ale ještě to nevěděla moc jistě
Taky jsem byla na to moc zvědavá a od toho 20.týdne jsem pomalu sháněla růžové peřinky, oblečky a tak, moc jsem si přála holčičku ![]()
Ahoj holky, taky mame fotecku, podle pana doktora je to jasne(zatim nereknu, ale myslim ze je to tak), chtela bych slyset Vas nazor, ja tam „jakoby“ vidim oboje pohlavi…dekuji za kazdy nazor…
![]()
jinak je to fotecka z 19plus3
Ano pry jasny kluk..dle doktora, me to taky je asi jasne, ale prave kdyby se odmyslel ten pindik tak ty varlatka jsou rozdelene jakoby carkou a pripada mi to jako kavove zrno(ale to by bylo nize)…takze asi fakt KLUK jak Buk ![]()
Nám taky řekli kluka, ale vůbec to z foto nepoznám..vy ano??? ![]()
@Veronickav píše:
Nám taky řekli kluka, ale vůbec to z foto nepoznám..vy ano???
To je spíš holčička…
@blucifer píše:
Ano pry jasny kluk..dle doktora, me to taky je asi jasne, ale prave kdyby se odmyslel ten pindik tak ty varlatka jsou rozdelene jakoby carkou a pripada mi to jako kavove zrno(ale to by bylo nize)…takze asi fakt KLUK jak Buk
Kdyby se odmyslel pindík.
No oddělená jsou, protože vznikají ze dvou základů. Proto se to taky ze začátku špatně poznává.
Ale tady už to asi varlata budou. ![]()
http://classes.midlandstech.edu/…/Slide41.JPG
@Veronickav
Srovnej sama, tvoje fotka je dost malinká, tak třeba doma úhel rozpoznáš lépe a kluk to bude.
http://prebabyblog.com/…0/gender.jpg
@litta
A nevíš v kolikátem tydnu se to takhle pěkně mění? Nepíšou to u toho..taky si myslím spíš kluk…za 3 tydny jdu na 3D tak uvidíme, by mělo být přesnější, ale myslím že už žádné překvápko mě nečeká
![]()
@blucifer Teoreticky to jde rozpoznat už nějak kolem 13.tt. (11.-12. týden vývoje), na ultrazvuku takhle zespodu spíše trochu později, ale během 20. týdne se snad už moc splést nedá. ![]()
@Litta já byla ve 13tt a řekla mi paní doktorka, že tam mu něco mezi nožkami zavazí..
@Veronickav No ono holce v 13.tt. většinou zavazí budoucí klitoris a přilehlé části, takže to je takové složitější určit. To spíš z toho sklonu zboku. Ale záleží, i na přesnosti zobrazení, zkušenosti Dr.,… ![]()