Nádobí Nuby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
843
16.1.06 17:46

Nuby

Ahoj holky,
chcela som sa opýyať, či máte skúsenosti so značkou NUBY - dudlíky, flašky a pod. Mám flašku, ktorú som dostala, ale nie je tem CE ani nič podobné, tak či neviete, či sú tieto výrobky v pohode? ja na toto furt dávam bacha 8) :wink: :D

Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1376
16.1.06 17:55

Stena myslim, ze Nuby je dost znama znacka, ja by som sa jej nebala. :-) Len u nas je ju celkom problem zohnat, co ja na skodu, lebo ma dobre vyrobky.
tu mas aj stranku :-)
 http://www.nuby.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
16.1.06 17:56

Mám nekapací hrníček od Nuby (červenomodrý) a je bezvadnej, díky němu se B naučila hezky držet flašky a pít.
Jinak jsme na Aventu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
16.1.06 18:08

Ahoj,
já značku NUBY neznám, ale myslím, že to „CE“ na výrobku nemá až takovou váhu a důvěryhodnost. CE má totiž každá šunťácká hračka, kterou koupíš u vietnamců… a která určitě není „bezpečná pro dítě“. Takže tím bych se moc neřídila. :-(

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.2.06 08:09

Prosim o Vase zkusenosti s touto znackou
Nuby- nejsou savicky ci pitka ci lahve uvnitr nejak neprijemne citit? Treba chicco savicka i lahev mi desne jako chemicky smrdi a take i pitko First choice Nuk, ostatni neznam, pouze Avent, ten sice vubec nesmrdi, ale nemaji to, co by nam vyhovovalo. Hledam totiz lahev s pitkem, ale bez ventilu.

Petra

• Citovat
  • Upravit
4513
24.6.11 08:30

Miska NUBY

Ahoj, máte doma někdo tuto misku?Moc se mi líbí ale přijde mi malá,nebo bohatě stačí na jednu porci jídla pro děcko?Díky

http://www.batolata.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška