Numerologie a vlastnosti jména

99
7.11.17 13:37

numerologie a vlastnosti jména

Ahoj, věříte na to, že každé jméno ovlivňuje určitým způsobem jeho nostitele? Že mu dává určité vlastnosti, předpoklady atd. To stejný numerologie, dali byste dítěti jméno, ke kterému je napsané, že není vhodné dávat toto jméno v datu narození, v kterém se má zrovna narodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
7.11.17 13:48

Ne, nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
7.11.17 13:49

Ja věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.11.17 13:53

Nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.11.17 14:03

Já věřím na kávový lógr, takže jméno vyvěštím po snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.11.17 14:05

Tak já se přiznám, že pro třetí dítko jsme jméno právě takhle vybírali a vybrali. Respektive ho vybral manžel. Prohlásil, že já už vybírala dvakrát a teď je řada na něm. Otevřel si na internetu právě charakteristiku jmen a podle nich si vybral. :mrgreen: Jestli dobře a jestli to souhlasí, se uvidí v daleké budoucnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
7.11.17 14:17

Kdesi jsem četla, že karmicky špatná jména pro holku jsou Lenka a Klára. Pro kluka co si pamatuji tak byl Vladimír jako nic moc jméno. Znám asi šest holek jménem Lenka a čtyři z nich měly v životě fakt smůlu. Některá už od dětství, jiná později a další i co se týká dětí. Jestli je to jménem nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.11.17 14:26
@ivunak píše:
Kdesi jsem četla, že karmicky špatná jména pro holku jsou Lenka a Klára. Pro kluka co si pamatuji tak byl Vladimír jako nic moc jméno. Znám asi šest holek jménem Lenka a čtyři z nich měly v životě fakt smůlu. Některá už od dětství, jiná později a další i co se týká dětí. Jestli je to jménem nevím. :nevim:

Já znám Lenky 4. Ani jedna nemá „smůlu v životě“, kterou popisuješ. Jméno je jen jméno, někomu se líbí, jinému ne. I kdyby bylo Alfréd nebo Filomena karmicky nejpříznivější jméno, dítěti ho nedám. Život si vytváříme sami. Svými rozhodnutími. Někdo volí skoro vždy dobře, jiný špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
7.11.17 14:52
@Russet píše:
Já znám Lenky 4. Ani jedna nemá „smůlu v životě“, kterou popisuješ. Jméno je jen jméno, někomu se líbí, jinému ne. I kdyby bylo Alfréd nebo Filomena karmicky nejpříznivější jméno, dítěti ho nedám. Život si vytváříme sami. Svými rozhodnutími. Někdo volí skoro vždy dobře, jiný špatně.

Když jsem pojmenovávala dítě, tak jsem o něčem takovém ani nevěděla, ale jsem ráda, že jsem vybrala jméno, které nepatří mezi ta „zatížená“. Ano, život si tvoříme sami svými rozhodnutími, ale kdoví, jestli to, jak nás život na základě našich rozhodnutí vede buď dobře nebo špatně není někde už předem napsáno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
7.11.17 14:57
@Russet píše:

vidíš to a já znám asi 5 Lenek a všechny mají život na houby :nevim: Já na to docela věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.11.17 15:34

No máte pravdu, že já znám jednu Lenku a má to v životě taky moc těžké. Matka jí umřela a ona se ve svých 18 letech musela starat o svého malého 6ti letého bratka a otce alkoholika, který jen vysedával v hospodě vracel se dom pod vlivem alkoholu a byl na pracáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.11.17 15:54
@Šerri píše:
No máte pravdu, že já znám jednu Lenku a má to v životě taky moc těžké. Matka jí umřela a ona se ve svých 18 letech musela starat o svého malého 6ti letého bratka a otce alkoholika, který jen vysedával v hospodě vracel se dom pod vlivem alkoholu a byl na pracáku.

Ale za to nemůže její jméno, ale jaké měla rodiče. Otec alkoholik a nemakačenko a máma se mohla dlouhodobě vedle něj trápit, až z toho onemocněla. Jedna Lenka, co znám, je ředitelka školy s nadanými dětmi a manželeme historikem. Druhá má tři děti s jedním mužem a stále úsměv na tváři. Další žije taky spokojeně v rodině. Moje máma se nejmenovala Lenka a dovedla si pos..t život důkladně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.11.17 11:03

Ano, věřím. Každé písmeno se dá převést na číslo, které nese určitou vibraci. V kombinaci s datem narození člověka a daty narození rodičů se dá vyčíst čím bude v životě procházet, jaké je jeho životní poslání, jaké má vlohy.
Osobně jsem druhému dítěti jméno pečlivě volila, aby ladilo.
Ale karmické zadání je pak jasně danné datem narození, takže každý si odžije co má mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat