Nuna, nebo Bebe beni izzy?

80
7.4.13 16:27

Nuna nebo Bebe beni izzy ?

Ahoj holky, čeká nás pořizování golfek, máme sporťák Mutsy a pro starší dceru i babičku, které často drandí, začíná být dost těžký.
Vybírám mezi Nunou a a Bebe beni izzy a stále se nemohu rozhodnout, designově jsou oba úžasní, váha je také skoro stejná a v obchodě jezdí oba suprově, ale jak je to na asfaltu, na normálním chodníku na trávě a v zimě na troše sněhu???
Našla jsem tu toho moc, ale spíš názory z prvního nadšení, jaké jsou Vaše zkušenosti po roce ježdění, po první zimě.
Uvažuji o koupi i použitého kočárku, ale třeba bebe se ještě skoro nikde použitý neprodává, přemýšlím, jestli je důvodem jeho kvalita a max spokojenost všech majitelek, nebo jen proto, že není na trhu tak dlouho… :-)
Naďa S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
7.4.13 16:32

@Naďa S Bebe - kvůli prostoru a mě prostě u Nuny vaději ty kolečka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.4.13 16:34

S nunama jsem minulý týden projela v pohodě polňačku. MYslím, že projedou víceméně všude, max.jen po zadních kolečkách, tím, že nemají aretaci.
Jinak si nejsem vědoma nějaké „vady“.Zvládají eskalátor, MHD…Vleze se mi do nich v pohodě i 2,5letá.
Jediné, co mi chybí, je madlo před dítě. Musím malou pokaždé připnout aby mi z kočáru nevyskočila nebo nevypadla.

• Citovat
  • Upravit
80
7.4.13 16:47

Děkuju za názor, také mě lákají jednoduchá kolečka u bebe víc, ale údajně je Nna zase trochu lépe odpružená…
Jak se jezdí s bebe v zimě na troše sněhu, štěrku atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.4.13 16:51

Madýlko bych si určitě k Nuně dokoupila, řeším asi nejvíce jízdní vlastnosti, do drsného terénu bychom dále používali Mutsy a později cyklovozík.
Někdo porovnával jízdu s Nunou jako rachot od dětské plastové motorky, to mě docela děsí, v obchodě to samozřejmě nejde poznat…další plus je ovšem nosnost u Nuny oproti Bebe, ach jo to je dilema :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.4.13 08:08

Ahoj Naďo, chci se jen zeptat, zda už ses rozhodla jaké golfky koupíš? Je to šílená náhoda, ale také máme kočárek Mutsy a rozhoduji koupi golfek mezi Nuna Pepp a Bebe beni :) Pořád nevííííím… Nuna mi přijdou lehčí, menší, skladnější, Bebe už je takový zase spíše sporťák… ale líbí se mi víc, i se mi s ním lépe manipuluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.4.13 08:21

Ahoj,
už máme koupeno, ale nakonec úplně jiné golfky.
Váhala jsem ještě mezi Britax B-mobile ale stály ještě víc než nuna a to bez pláštěnky a madla.
Nakonec jsme koupili na veletrhu for kids, zlevněný kočárek Hoco hawk a je naprosto totožný s Britax B-mobile a má madýlko. Stál 2900,– oproti normálu 4600,–
Jsem nadšená, má 8kg a složí se na menší rozměr než Bebe beni izzy.
Nuna se mi líbila i se s ní pěkně jezdí, ale děsila mě stále ta pidi kolečka, při poloze úplný leh, se mi kočárek měl tendenci převracet a to máme 9měsíční mimi vážící 9kg. Bebe mě přišel docela fórově provedený (pásy a boudička) navíc nový model váží 10kg a to už je docela hodně.
Návíc má Hoco i tu sluneční clonu, co nuna.
Takže doporučuji Hoco, Britax B-mobile, nebo Nawington, který jsem na výstavě také zkoušela, ale už byl pro mě drahý.
Já na Mutsy nedám dopustit, ale dcera 13let ho do kopce neutlačí a babička má také problém (neumí používat zatáčení :-))takže stále zvedají a nadřou se.
Na skládání do malých aut také není ideální, takže jsme museli pořídit ještě něco pro ně :-)
Max spokojenost po prvním ježdění o víkendu a to i v terénu.
Asi jsem ti moc neporadila, viď???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
19.4.13 20:48

@Naďa S prosím tě - viděla jsi ten britax b-mobile ve skutečnosti?! Jak se ti libil?! Má polohovaní nožiček?! Děkujiza odpověď

• Citovat
  • Upravit
80
19.4.13 21:29

nuna, nebo bebe beni izzy

Ahoj, kočárek jsem viděla na jedné prodejně, nevím jaký to byl model jestli 2011 nebo 2012 a polohování nožiček neměl.
Jinak je moc pěkný, působí docela robusně, ale je lehoučký.
Hoco polohování nožiček má a myslím, že už mají nový model nahrazující Hawk, který se již nevyrábí. Měl by to být Hoco Tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
10.1.14 23:10

Hooolky neprodáváte někdo bebé beni izzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.5.14 15:33

@Naďa S Ahoj, prosím Tě, přemýšlím nad koupí kočárku Hoco Hawk, líbí se mi cena i vzhled, ruční brzdu oželím, ale co mě teď zarazilo, je nosnost 15 kg. Syn má 9 měsíců a skoro 10 kg. Je mi jasné že už nebude přibírat tak rychle a hodně, ale bude po nás vysoký, takže nebude nejlehčí dítě. Když už ho máš skoro rok, jak jsi s ním spokojená?? Moc děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.5.14 21:32

Ahoj, čtu tvůj dotaz manželovi aby se vyjádřil :-) my už ho skoro půl roku nepoužíváme, tedy pokud někam jedeme na celý den, tak v něm syn spí :-)
Od Vánoc už jen chodí, nebo jezdí na koloodrážedle. Nemá potřebu se vozit :-)
Ale jinak kočárek splnil naše požadavky, je velký na ležení, má polohování nožiček a ocenila jsem hodně i kšiltík na boudičce a odklápěcí madýlko. Fajn je i prostorný košík a síťová kapsa na zádičkách a ještě malá zapínací kapsa na boudě. Bezvadně se ovládá i jednou rukou, zvládne i terén, jediné na co jsem si musela zvyknout je tvrdost. Má minimální odpružení zadních koleček, které se projeví jen při zvedání na chodník, nebo naklonění v terénu. Jinak je to rakouská kvalita, takže u nás spokojenost. Na mě je i dost vysoký, mám 164cm, manžel ho má akorát a má 187cm. Složí se na placku. Hodně štěstí ve výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.5.14 21:36

Zapomněla jsem ještě na tu nosnost :-) Syn měl v roce 12kg a asi tím jak se neustále hýbe už moc nepřibral, má necelých 13kg v srpnu mu budou 2 roky.
Kočárek budeme mít letos na dovolenou a jen na spaní, jinak na délku má ještě stále rezervu. V 18.měsících měl 86cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.5.14 22:24

@Naďa S Děkuju, všecky věci co píšeš se mi taky líbí, teď je v akci, tak myslím, že za málo peněz hodně muziky,. Syn je taky celkem akční, od 8 měsíců chodí kolem nábytku, čekám, že bude brzo chodit sám, vozit se v kočárku ho moc nebaví, hodně se zatím doma hýbe, takže na to jak se cpe už moc nepřibírá, ale přece jen nemyslím, že bude nejlehčí, ale na cesty nebo do obchodu už mě nebaví tahat težký a neskladný kočár. Jiné mají nosnost 18, tak mě těch 15 zarazilo. A taky děkuju za info k délce :) A když jedete nějaký horší terén nevadí, že není nějak odpružený? Jsem otava, vím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.5.14 22:34

Terén zvládá, přední kolečka se dají aretovat, takže zvládne i kořeny a kameny.
Jen to není taková pohoda jako na nafukovacích kolech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí