Nuna Pepp Bisque - údržba

185
23.4.13 16:53

Nuna Pepp Bisque údržba

Ahoj maminky,

chtěla bych se zeptat, zda některá nevlastníte kočárek Nuna Pepp v barvě bisque?? Je to taková světloučká barva a já nad ní přemýšlím, ale samozřejmě si uvědomuji, že na údržbu to asi nebude úplně praktický.. Nebo je tu někdo, kdo s ní má dobrou zkušenost? Díky moc, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
23.4.13 17:24

@Merule
já ji mám ve žluté barvě..jako je fajn že se to dá všechno sundat a vyprat..nejlépe k tomu koupit i podložku to ti uchrání hodně..

• Citovat
  • Upravit
5468
23.4.13 17:27

Já mám šedou, sundavám všechno, vydrhnu kartáčkem ve vaně a je to :). Ale je fakt, že na léto mám i bavlněnou vložku, spíš tedy kvůli pocení, ale i před špínou to určitě torchu ochrání, té světlounké jsem se bála, ale když vidím, jak se ten materiál fakt hezky čistí, tak to asi nebude nic hrozného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
23.4.13 18:25

Béžovou mam a nejak extra se nespini. Kdyz je nejaka vic zaspinena, tak hodim strisku i potah do pracky a nuna je zase jako nová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
23.4.13 18:41

My máme šedou a peru celý potah v pračce na 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
23.4.13 18:52

@Denino TY máš přesně tuhle?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
23.4.13 19:00

Mám tuto barvičku u Zappíka a velká spokojenost a to jsem ho vozila v autě, takže se tam „válel“ :-) Peru potahy akorát na podzim a na jaře a je krásně čisťounký. Používám Pinkie vložku, kterou mohu vyprat kdykoliv častěji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
23.4.13 19:46
@Merule píše:
@Denino TY máš přesně tuhle?? 8o

No jina bezova tam neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
23.4.13 19:49

@Denino :mrgreen: :mrgreen: No jóó, tak mně to nepřišla úplně béžová na obrázku a naživo jsem ji neviděla :mrgreen:.. A co když skládáš ten kočárek, neumaže se od těch koleček? Mám možnost ho koupit nový za 3600, ale je jen v téhle barvě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
23.4.13 20:16

Myslim že nemaže :palec: já je teda skládám minimálně, mam je v autě vždy rozložené, ale naposledy když sem skládla, tak byli kolečka dost zajetelený špinavá neni. Dávam jí se špinavejma kolečkama i do toho vaku.
Taky sem se tý barvy bála, ale zrovna když jsem jí chtěla koupit minulej rok, tak se ředa 2012 začínala prodávat a měli omezenej počet barev, původně jsem chtěla šedou, ale nelituju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
23.4.13 20:23

@Denino Přesně, taky jsem chtěla tu šedou, ale ta je všude za 4600.. Moooc díky za zkušenosti, asi jí budu muset objednat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.11.14 23:44

Ahoj můžu se zeptat jak sundávat stříšku na vyprání? Z toho rámu… Nějak mi to nejde totiž, nebo spíš nevím jak :-) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.9.15 09:19

Ahoj maminky prosím Vás jak sundám potah z Nuny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.9.15 09:53
@Amarel píše:
Ahoj maminky prosím Vás jak sundám potah z Nuny?

jak asi, odepneš všechny popruhy a cvoky :lol: :lol: :lol: Bože, zrovna z nuny sundat potah je fakt až primitivní :mrgreen: :mrgreen: a boudu pereš celou, včetně tyče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.9.15 11:31

@araw No to jo, ale kde vezmu ten imbus? Potah je tam přidělaný šroubama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí