Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat, zda některá nevlastníte kočárek Nuna Pepp v barvě bisque?? Je to taková světloučká barva a já nad ní přemýšlím, ale samozřejmě si uvědomuji, že na údržbu to asi nebude úplně praktický.. Nebo je tu někdo, kdo s ní má dobrou zkušenost? Díky moc, M.
@Merule
já ji mám ve žluté barvě..jako je fajn že se to dá všechno sundat a vyprat..nejlépe k tomu koupit i podložku to ti uchrání hodně..
Já mám šedou, sundavám všechno, vydrhnu kartáčkem ve vaně a je to
. Ale je fakt, že na léto mám i bavlněnou vložku, spíš tedy kvůli pocení, ale i před špínou to určitě torchu ochrání, té světlounké jsem se bála, ale když vidím, jak se ten materiál fakt hezky čistí, tak to asi nebude nic hrozného..
Béžovou mam a nejak extra se nespini. Kdyz je nejaka vic zaspinena, tak hodim strisku i potah do pracky a nuna je zase jako nová
Mám tuto barvičku u Zappíka a velká spokojenost a to jsem ho vozila v autě, takže se tam „válel“
Peru potahy akorát na podzim a na jaře a je krásně čisťounký. Používám Pinkie vložku, kterou mohu vyprat kdykoliv častěji…
@Denino
No jóó, tak mně to nepřišla úplně béžová na obrázku a naživo jsem ji neviděla
.. A co když skládáš ten kočárek, neumaže se od těch koleček? Mám možnost ho koupit nový za 3600, ale je jen v téhle barvě..
Myslim že nemaže
já je teda skládám minimálně, mam je v autě vždy rozložené, ale naposledy když sem skládla, tak byli kolečka dost zajetelený špinavá neni. Dávam jí se špinavejma kolečkama i do toho vaku.
Taky sem se tý barvy bála, ale zrovna když jsem jí chtěla koupit minulej rok, tak se ředa 2012 začínala prodávat a měli omezenej počet barev, původně jsem chtěla šedou, ale nelituju
@Denino Přesně, taky jsem chtěla tu šedou, ale ta je všude za 4600.. Moooc díky za zkušenosti, asi jí budu muset objednat ![]()
Ahoj můžu se zeptat jak sundávat stříšku na vyprání? Z toho rámu… Nějak mi to nejde totiž, nebo spíš nevím jak
děkuji
@Amarel píše:
Ahoj maminky prosím Vás jak sundám potah z Nuny?
jak asi, odepneš všechny popruhy a cvoky
Bože, zrovna z nuny sundat potah je fakt až primitivní
a boudu pereš celou, včetně tyče ![]()
@araw No to jo, ale kde vezmu ten imbus? Potah je tam přidělaný šroubama.