Nuna Pepp - vnitřek stříšky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
80
18.3.13 11:33

nuna pepp - vnitřek stříšky

Ahoj maminky Ňuňačky,
v sobotu jsme si dovezli Nunu ( je nádherná a malá z ní nechce vůbec ven :-) ),přečetla jsem spoustu diskuzí, ale nemůžeme se dopátrat, k čemu je zevnitř stříšky ta druhá clona. Vím, že na kraji je jedna clona proti sluníčku, ale pak je tam uprostřed ještě jedna, která jde dát dopředu nebo dozadu, ale jen ve vnitřku té stříšky a nějak nám není jasné, k čemu tam je. Víte někdo? Snad jsem to dobře popsala. Díky a hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10652
18.3.13 12:01

@Lucciia bohužel moc neporaídm promiň ale taky by mě to zajímalo :)) máme taky nunu a už jsem taky přemýšlela k čemu to je:-) tak snad někdo poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
18.3.13 12:10

Je to na to abyste tam zastrcili tu plandajici boudu zezadu- bud ji budete mit spustenou dole a nebo se to zastrci dovnitr a vznikne tam takove okenko kterym prcka uvidite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.3.13 12:17

@neli23 A proč s tím teda lze hýbat dopředu nebo dozadu a nen to napevno? Přítele napadlo, že když to dáte dopředu a sklopíte stříšku, udělá to takové malé stínítko, ale to mi přijde divné. Když už svítí, natáhnu celou boudu ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
18.3.13 12:20

To nevim- ja to nepouzivala mela jsem to porad spustene dolu za tou boudou. Mozna se to da dopredu- zastrci se ta bouda a pak se to preklopi dozadu aby to drzelo- nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí