Nutribullet 600w nebo 900w?

13.6.16 09:03

Nutribullet 600w nebo 900w?

Ahojky,

příští týden kupuji nutribullet. Hrozně po něm toužím už asi půl roku. Původně jsem chtěla vzít tu verzi 600w tu rozšířenou, protože mi přišla ta 900w zbytečná. Nicméně tedka váhám, zda když už tak už jak se říká a nemám si připlatit.

Bylo by to an smoothies hlavně pro mě (pro přítele jen občas), takže primárně por jednoho člověka, nějaké ořechové pasty atd moc nejsem (ale tu mlecí čepel) bych si raději vzala, ale ráda bych v tom mixovala led a zmrzlé ovoce na zmrzkua nevím, zda ta 600w by to utáhla? Udělat ze zmrzlého banánu a jahod jemný krém aniž by se zavařil motor?

Na tu 900w jsem slyšela zase negativa, že je dost hlučná, což by byl problém, protože mixér mám v kuchyni (překvapivě :jazyk: ) ale vedle sousedi hned mají ložnicic s malým dítkem…tak zase nevím jak toto pořešit no…

Prosím o zkušenosti Vás, co už ho mají.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
13.6.16 09:08

Prosím tě, mám 900W a hlušná tedy není, nesmí to běžet déle jak minutu, no tedy hlučné to není tak, aby to mohlo rušit sousedy přes zeď 8o a je skvělá. Se 600W nemám zkušenost. Nicméně i pro mě jako pro jednu osobu jedu ve velké nádobě, ta malá je prostě malá, tam ani nedáš celý banán plus něco plud tekutiny, aby to bylo tekuté, už to má konzistenci kaše, takže já používám jedině velkou nádobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 09:50
@terinka4444 píše:
Prosím tě, mám 900W a hlušná tedy není, nesmí to běžet déle jak minutu, no tedy hlučné to není tak, aby to mohlo rušit sousedy přes zeď 8o a je skvělá. Se 600W nemám zkušenost. Nicméně i pro mě jako pro jednu osobu jedu ve velké nádobě, ta malá je prostě malá, tam ani nedáš celý banán plus něco plud tekutiny, aby to bylo tekuté, už to má konzistenci kaše, takže já používám jedině velkou nádobu.

a led nebo zmrzlý ovoce to dá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 09:51
@terinka4444 píše:

a ještě kde jsi ho kupovala? Nerada bych koupila padělek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.6.16 11:22
@Zahradnice Roku píše:
a led nebo zmrzlý ovoce to dá?

jo, led jsem nemíchala, ale zmrzlé ovoce dělám denně a v pohodě. Kupovala jsme na delimano.cz to jsou oficiální distributoři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 11:28
@terinka4444 píše:
jo, led jsem nemíchala, ale zmrzlé ovoce dělám denně a v pohodě. Kupovala jsme na delimano.cz to jsou oficiální distributoři

já furt váhám mezi 600a 900w

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.16 08:21
@terinka4444 píše:

tak ankonec jsem včera od delimano.cz objednala tu 900w…akorát váhám jestli si k tomu nemám rovnou přiobjednat tu mlecí čepel na ořechy…asi to moc často nevyužiju na ořechy jako na pastu, ale možná třeba na mléko a nevím jestli to utáhne…píšou že ta 900w je tak silná, že tou jednou čepelí rozemel i ořechy na pastu…ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.6.16 07:19
@Zahradnice Roku píše:
tak ankonec jsem včera od delimano.cz objednala tu 900w…akorát váhám jestli si k tomu nemám rovnou přiobjednat tu mlecí čepel na ořechy…asi to moc často nevyužiju na ořechy jako na pastu, ale možná třeba na mléko a nevím jestli to utáhne…píšou že ta 900w je tak silná, že tou jednou čepelí rozemel i ořechy na pastu…ale…

nemusíš, ta devítistovka má čepel, která to zvládne, není to jako u té šestistovky, která má ty čepele dvě a musí se měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.16 08:15
@terinka4444 píše:
nemusíš, ta devítistovka má čepel, která to zvládne, není to jako u té šestistovky, která má ty čepele dvě a musí se měnit.

to vím to psali, ale máš ozkoušeno, že i třeba arašídy to udělá ma burákové máslo jak kdyby? Akorát by mě zajímalo jak dlouho to trvá…jsem přímo z Prahy, respektive nechala jsem si to do prahy poslat a stále to tam není…myslela jsem, že to bude hned…ještě od nich uvažuji o tom spiralizéru Brava za 900kč ale nevím zda to nejsou vyhozené peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.16 08:16
@terinka4444 píše:
nemusíš, ta devítistovka má čepel, která to zvládne, není to jako u té šestistovky, která má ty čepele dvě a musí se měnit.

jinak až si pro to pujdu, pojedu mhd jak velká a jak těžká je ta krabice? dotáhnu to cca 500m od zastávky? Psali že ta 900w je oproti 600w hodně těžká že má dva motory či co tak nevím zda nemám jít s krosnou abych to nemusela tahat v ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
10.7.16 20:05

:mavam: Jak jste spokojeni s Delimano NUTRIBULLETEM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
10.7.16 21:44
@chipsa píše: :mavam: Jak jste spokojeni s Delimano NUTRIBULLETEM?

já ano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.7.16 21:46

Já taky, na takové to domácí mixování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
11.7.16 10:10