Jak sušit boty v susičce na prádlo

9
8.6.16 06:43

jak susit boty v susicce na prádlo

Ahoj mam susicka miele.rada bych jestli máte někdo zkušenosti se susenim bot jaký program zvolit a zda to boty nějak neznici. Děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26716
8.6.16 06:54

@nikolkaka dala bych program outdoor, nebo setrne plus. Ja jsem to teda jeste nedelala, nemam kos na boty. Susicku mam taky Miele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
8.6.16 07:35

Jako bývalá pracovnice reklamačního oddělení obuvi, bych boty v žádném případě neprala v pračce a pokud sušit, tak pozvolně vycpané savým papírem. Celá bota je ač se to nezdá ve špici a v opatku vyztužená speciálním vytvrzrným papírem a spodní část stélky z toho samého materiálu, takže to jsou všechno části které drží tvar, určitě víš, co udělá voda s papírem a to nemluvím ani o svrchním materiálu jako jsou kůže. Takže za mě pokud ti na botech záleží nedávat do pračky ani do sušičky, já teda občas stoleté botky vyperu, ale je to už takové že vím že buď to přežijou nebo ne, neprala bych žádné novější a hlavně ne ty které jsou v záruce, taky by se ti mohla rozlepit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
8.6.16 08:49

Do sušičky je stojan na boty. Netoci se, ale stojí. Jinak bych je tam nedávala. Děj je na balkón, na sluníčku to uschne hned. Teda ne na priéě sluníčko třeba kožené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.6.16 10:33

Děkuju za rady všem. pro upřesnění myslela jsem botasky od addidasu. manžel ani jiné boty nenosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
8.6.16 11:01

@medunka23 To se vážně dává do bot tvrzený papír? Hrůza, už čekám jenom na boty z mrkvové usně… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
8.6.16 12:02

@Black Cat to se ale dávalo vždycky, jakmile se spustila pásová výroba, takže já bych boty o které mi jde do pračky nedávala, ve výsledku i u adidasek který jsou textilní je stejně ta stélka papírová, proč by asi jinak byl na upozornění neprat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
9.6.16 06:48

Zakladala jsem diskusi pred asi pul rokem. dostala jsem zajimavy tip - zavesit boty do dvirek v nejake sitce (nemam totiz ten drzak na boty a do me susky se ani nedela). Takze - nefunguje to. Suska se temer okamzite vypina (jakoze se ji vraci suchy vzduch) a boty jsou mokre. Takze nevim.

na boty se mi nejvice osvedcil fen, ale neni to automaticke reseni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.18 20:44

Nastavím si časový program 10minut- až 2hodiny podle potřeby, pak čidla nereagují a sušička se nezastavuje. Funguje, mám to vyzkoušené. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.18 12:46

Pokud to nejsou boty, které ti jsou „jedno“ nebo obyč plátěnky, tak doporučuji pořídit stojan na boty určený do sušičky..my ho máme už dlouho a nemůžu si vynachválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí