Dětský zásobník na vodu

1629
7.6.16 13:26

dětský zásobník na vodu

Ahoj, koupili jsme dětský zásobník na vodu tučňák. Zdál se mi to dobrý nápad, dcera nadšená a věřím, že by si chodila a sama natáčela, jak ji znám. Jenže ouha, koupili jsme, malá štěstím bez sebe, hned si připravila kelímek a narazili jsme na problém, kohoutek jde sakra ztuha mačkat. I dospělý má co dělat, aby to umáčkl, musí se oběma rukama a to zase malé dítě ten kelímek převrhne a vylije. K tomu je ten odkapávač, na který se to pokládá ten kelímek nebo hrneček strašně úzké a převrací se to, takže se opět vyleje… Jsem dost zklamaná. Máte někdo zkušenost s tímto zásobníkem? Také vám to jde tak ztuha, nebo se to časem ochodí? Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30318
7.6.16 13:28

Máme trošku jiný (medvídka) a děti to umáčkly od začátku v pohodě. Takže bych to viděla u Vás na špatný kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiwinka
7.6.16 13:33

Máme ho doma taky, také jsem ho dceři koupila s obrovskou radostí a nadšením, kohoutek nám teda mačká dobře v tom problém nemáme, nám zase prozměnu protíká, protože jak ho nechám chvilku stát a i když pod to dám kelímek další prázdný, tak to okolo toho je stejně mokré, nevím zase proč tohle zlobí. To vypadá, že máte asi fakt špatný kus, to by právě mělo být dělané proto, aby si to dítě to nalilo samo…

• Citovat
  • Upravit
98
7.6.16 13:34

Mame tucnaka a taky se nam moc neosvedcil. Jde to opravdu ztuha a odkladaci plosinka na normalni sklenici absolutne nepouzitelna a jeste to tece hrozne pomalu, deti to brzo prestalo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
7.6.16 13:40

A náhodou někdo nemáte doma toho slona? tomu se jen mačká na chobot. Měla jsem vzít toho :-( takhle se mi to ani nevyplatí tam jet, koupili jsme to daleko. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.6.16 13:46

@Tesička Slona máme mi, ale taky nepotěším, taky to jde ztuha, jak tu už někdo psal, o protékání ani nemluvím, takže asi šunty, no :zed:

• Citovat
  • Upravit
20557
7.6.16 13:51

Kupovaly jsme je holkám k Vánocům a zklamání je obrovské..Napustili jsme vodu, šli jsme spát a do rána pod zásobmíkem potopa na plovoucí podlahu..to těsněnění netěsní..takže je to spíše taková drahá ozdoba dětského pokoje.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
7.6.16 14:23

Taky mame tucnaka, taky zklamani. U nas tedy spise z nestability. Po koupeni nam take netekl, manzel to rozebral a myslim, ze nejaky plast v kohoutku byl spatne udelany a skoro ucpany. Prorazil to nozem a od te doby funguje, jak ma… Napad dobry, chtelo by to lepsi provedeni. My ho davame detem na zahradu, kde se muze klidne prevrhnout. Doma uz to nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.6.16 12:15

U nás také to moc nefunguje, ale dali jsme to na zahradu, takže tam nevadí, když trochu teče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí