Jsem blbá, odrovnala jsem sušičku?

2515
6.6.16 14:45

jsem blbá, odrovnala jsem sušičku?

I´m blond :mrgreen:

mám novou sušičku, nemá dopad, takže má zásobník na vodu, který musím po každém sušení vylít. Dala jsem ho tedy plný do vany, aby vytekl, mezitím narvala prádlo do sušičky..

a…a zapla. po 2 hodinách sušení, kdy pípala že je dosušeno, jsem zjistila, že zásobník je stále ve vaně.. a sušička jela celou dobu bez něj.. nevím tedy kam tekla voda..

a dost pochybuju, že se to stalo někomu z Vás..ale třeba budu mít štěstí, CO TEĎ??? :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
6.6.16 14:47

Možná se s takovými případy počítá a má to ještě jeden zásobník, kde to tu vodu udrží pokud tam není ten další… podívej se přímo na tvůj typ sušičky na netu

• Citovat
  • Upravit
24016
6.6.16 14:50

A pradlo mas suche? Ja teda kdyz nevyliju zasobnik, tak se suseni prerusi kdyz to nema kam tect…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
6.6.16 14:54

@kamiŠ mám. ono to právě mělo kám téct. nejspíš do útrov sušiky.(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
6.6.16 14:55

@bambooska a nemas tu vodu vyteklou nekde za susickou treba? Ta moje prerusi suseni, kdyz je plnej zasobnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
6.6.16 14:59

Tak zkus zavolat na servis? Ci nejakou infolinku…? Mam pracku od LG, a vzdy kdyz jsem mela nejaky problem poradili. :andel: A zkoušela jsi ji zapnout znovu, jen jestli naskočí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.6.16 15:00

Docela pochybuju, že by to dneska nemělo žádnou pojistku. Co máš za sušičku?

• Citovat
  • Upravit
26716
6.6.16 15:04

@bambooska jo a moje ma zezadu dirku, kterou to teklo ven. Nez jsem ji ucpala a pak to teklo do zasobniku. Mam Miele. Fakt nemas vodu za ni? Ty vody ani nemusi byt moc. Vylevam zasobnik tak po cca peti susenich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
6.6.16 15:05

Mám siemens IQ500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
6.6.16 15:12

@Berousik já vylévám po každém sušení, vždy je plný, prala jsem ručníky a ložní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
6.6.16 15:15

Modli se ať má sušička vyšší IQ jak uživatel :P  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.16 15:16

@majdalenka20
Má přeci 500, tak to bude v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.6.16 15:16

@bambooska strč tam ten zásobník a zapni nějaký program… s velkou pravděpodobností nejdřív začne čerpat vodu do zásobníku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.6.16 15:22
@Regina Hero píše:
@bambooska strč tam ten zásobník a zapni nějaký program… s velkou pravděpodobností nejdřív začne čerpat vodu do zásobníku…

Já si taky myslím, že by to takhle mělo zafungovat. Ale chtěla bych to vědět jistě, aby to případně nezapínala, kdyby ta voda fakt někam zatekla :lol: V návodech toho ale moc nemůžu najít :lol:

• Citovat
  • Upravit
5018
6.6.16 15:38

@Tunrida Tak vem ten telefon a zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat