Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, nevíte někdo, jestli se prodává i Nutrilon Extra 2? A dvojka je od půl roku? Malý bude mít příští týden 6 měsíců, tak jak budu kupovat další várku Nutrilonu, tak už asi koupit dvojku, teď dávám jedničku Extra, ale dvojku Extra jsem nikde neviděla
Zelený Nutrilon malýho moc nezasytí.
Ahoj, dvojka je obecne od ukoncenyho 6. mesice, takze mate jeste furu casu. Btw. od ukonceneho 6. mesice se uz muzou davat i kase do mleka, nebo mlecne kase ktere zasyti na noc, nebo je i spec. na noc Nutrilon good night. Btw. pres den davas stejne dva prikrmy, takze to bude v pohode. Asi bych se poradila s pediatrem jestli uz muzu dat kasi:) a tim by to vse vyresilo . Jinak neni spatny napad se poradit tady http://www.nutrilon.cz/cs/napiste-nam/
zavolat:) moc ochotne poradi!
Ahoj, Nutrilon Extra je jen 1. Dál se pokračuje obyč dvojkou. Jinak kaše bych na noc nedávala.
no teda s tím spaním nevím nevím. Já Když malýho jen kojila, tak mi spal v noci max 4 hodiny v kuse. Pak jsem začala dokromovat, tak jsem dávala Nutrilon 1 extra na noc a spal mi max 5 hodin
a to bylo ještě výjimečně, jinak taky tak kolem těch 4. Takže já nevím, moc tomu nevěřím, že to na noc nějak zasytí. A nebo je prostě malej zvyklej se v určitpou hodnu budit. Je pravda, že hlad moc nemá, vždycky jen chvíli pocucá prso a je zas tvrdej ![]()
Evula82 píše:
Ahoj, nevíte někdo, jestli se prodává i Nutrilon Extra 2? A dvojka je od půl roku? Malý bude mít příští týden 6 měsíců, tak jak budu kupovat další várku Nutrilonu, tak už asi koupit dvojku, teď dávám jedničku Extra, ale dvojku Extra jsem nikde nevidělaZelený Nutrilon malýho moc nezasytí.