Nutrilon 2 Extra

328
26.6.11 11:31

Nutrilon 2 Extra

Ahoj, nevíte někdo, jestli se prodává i Nutrilon Extra 2? A dvojka je od půl roku? Malý bude mít příští týden 6 měsíců, tak jak budu kupovat další várku Nutrilonu, tak už asi koupit dvojku, teď dávám jedničku Extra, ale dvojku Extra jsem nikde neviděla :think: Zelený Nutrilon malýho moc nezasytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
26.6.11 12:10

Ahoj, dvojka je obecne od ukoncenyho 6. mesice, takze mate jeste furu casu. Btw. od ukonceneho 6. mesice se uz muzou davat i kase do mleka, nebo mlecne kase ktere zasyti na noc, nebo je i spec. na noc Nutrilon good night. Btw. pres den davas stejne dva prikrmy, takze to bude v pohode. Asi bych se poradila s pediatrem jestli uz muzu dat kasi:) a tim by to vse vyresilo . Jinak neni spatny napad se poradit tady http://www.nutrilon.cz/cs/napiste-nam/

zavolat:) moc ochotne poradi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
26.6.11 15:35

Ahoj, Nutrilon Extra je jen 1. Dál se pokračuje obyč dvojkou. Jinak kaše bych na noc nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
26.6.11 17:51

no teda s tím spaním nevím nevím. Já Když malýho jen kojila, tak mi spal v noci max 4 hodiny v kuse. Pak jsem začala dokromovat, tak jsem dávala Nutrilon 1 extra na noc a spal mi max 5 hodin :mrgreen: a to bylo ještě výjimečně, jinak taky tak kolem těch 4. Takže já nevím, moc tomu nevěřím, že to na noc nějak zasytí. A nebo je prostě malej zvyklej se v určitpou hodnu budit. Je pravda, že hlad moc nemá, vždycky jen chvíli pocucá prso a je zas tvrdej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
26.6.11 18:36
Ahoj Mi jsme taky dávali Nutrilon Extra a pak jsem mu od 6 měsíce začala kupovat Nutrilon Good Night . Já jsem malému dávala do mlíčka kaše už od 4 měsíce jelikož ho ani ten Nutrilon nezasytil. Dostával kaše od Hami nebo Nutrilon . Ale zeptej se pediatra ale myslím že mu tím neublížíš když mu jí budeš dávat na noc a nebo mu rovnou kup Mlíko od 6 měíce a dávej příkrmy a kaše :palec: :palec:
Evula82 píše:
Ahoj, nevíte někdo, jestli se prodává i Nutrilon Extra 2? A dvojka je od půl roku? Malý bude mít příští týden 6 měsíců, tak jak budu kupovat další várku Nutrilonu, tak už asi koupit dvojku, teď dávám jedničku Extra, ale dvojku Extra jsem nikde neviděla :think: Zelený Nutrilon malýho moc nezasytí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová