Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,
mrzí mě, že ti nikdo neodpověděl, doufám, že ještě odpoví, zkusím ti svou odpovědí oživit diskuzi. Možná by ještě mohl poradit náš pediatr v poradně. Já osobní zkušenost nemám, protože kojím, ale vím od známých, že než našli to pravé, vyzkoušeli spoustu mlík. Pak si taky někdy musí děti na mlíčko zvyknout. Doufám, že miminko bolení brzy přejde. Držím palce
ahoj Diana ![]()
Dobrý den používáme a taky mala hůř kadi. Řešila jsem s doktorkou a řekla mi, že mlékem to není protože mala nabírá a je zdravá. Zkuste to probrat s pediatrem, protože není moc dobře měnit často UM ![]()
Dobrý den,
věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro výživu dětí do 3 let na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.
Lucia z Nutriklubu je připravena vám odpovědět na vaše všeobecné otázky týkající se (nejen mléčné) výživy dětí do 3 let nebo konkrétních výrobků od společnosti Danone (Nutrilon a Hami).
Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně ![]()
Držím palce ![]()
Viki ![]()
Ahoj, má někdo zkušenost s tímto UM? syn byl císařem, chtěla jsem mléko kde je alespoň oligosacharid mateřského mléka 2'FL, tak jsem používala Bebu Comfort. Ta ale malému nestačila a měl po hodině hlad, asi z části proto, že je tam ta bílkovina upravená. Tak jsem hledala další UM, který tento ologosacharid má a objevila jsem Nutrilon Cesarbiotik, který má ještě Bifidobacterii, kterou získávají děti, které prochází porodními cestami. Ale stalo se Vám, že se nemohl pořádně vykadit? Tuhou stolici vyloženě nemá, ale tlačí a nic. Že Nutrilon ucpává jsem četla, ale přitom složení mléka by mělo být prospěšné k těmto věcem.
Ještě jsem našla Humanu, že 2FL má, ale ta se už u nás nedá koupit.