Nutrilon - rýžová kaše

1455
10.9.05 10:37

Nutrilon - rýžová kaše

Ahoj mamušky, mám otázečku. Je možné dát 5timěsíčnímu bejbísovi, který je plně kojen večer rýžovou kaši? V noci nechce spát, pořád sosá, tak bych to zkusila, ale nevím, jestli není brzo. Na krabičce se píše od ukončeného 4. měsíce, ale pokud vím, tak pro kojené děti to snad platí od ukončeného šestého měsíce.
Díky moc za odpověď.
Totálně vycucaná ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35326
10.9.05 12:02

Ahoj,
ja si myslim, ze kdyz je to v zachovani tveho dusevniho zdravi, nic se nestane, kdyz zacnes s kasi o neco driv. Neznam kasi Nutrilon, nepouzivam ji, ale ja bych doporucovala zacit s nejakou bez cukru (a to myslim Nutrilon neni) a pokud to jde zacit s nemlecnou rozdelanou s materskym mlekem(jestli mas nejake odstrikane mleko) Lepe si na to zvykne a nebude to takova zmena. Nemlecna bez cukru je Hamanek - jemna kase, mlecna bez cukru je Milupa - prvni kase. Ja pouzivam jen tyhle znacky a zatim porad bez pridavku cukru(i ovocne) a jsme spokojeni.
Ja zacala v 6,5 mesicich a taky jsem si to zezacatku vycitala, chtela jsem to vydrzet do 7, kvuli alergii v rodine, ale to se fakt uz nedalo, kojila jsem kazdou hodinu a byly jsme protivne obe, Julda vecne hladova a ja totalne nevyspala a vyrizena.

Tak kasi zdar, at mu chutna.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
10.9.05 15:25

ahojky
ja myslim,ze neni brzy,ale nevim nevim,jestli kase zabere :), u nas nepomohla a delfinek se stale domahal sveho prsa :)

drzim palce a preji,at se podari prcka osalit a v noci spinka :)

magrat a delfinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
10.9.05 17:13

Ahoj,

já začala dávát v 5m rýžovou kaši od Nestlé(žlutý sáček,cena asi 22,90Kč) a je bezvadná.Dělám ji do sunaru,přidávám už teď granko,dřív šťávu pro sladkost,ale chtěl to i bez a dávám ji do teď(11m) a budu jí dávát dál… :D

""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20041007/n/Venousek/k/f391/age.png:http://tickers.TickerFactory.com/…f391/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí