Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
prosim vás, mám takový jeden možná „přihlouplý“ dotaz. potřebuju odjet na jeden den pryč a malou bude hlídat manžel. protože ale zatím jenom kojim, tak jsme koupili lahvičku s tím, že odstříkám mlíko a tím ji bude celý den krmit. Chtěli jsme to nejdřív vyzkoušet, jak to malý pude, tak jsem začala odstříkávát- Odstříkané mlíko jsem dala do ledničky, bylo tam cca 10 hodin a teď jsem tam chtěla ještě dostříkat s tím, že jí to potom dám, ale na tom mlíčku, co bylo v ledničce se z toho tuku udělaly takový sraženiny. Nevím jestli to vadí a jak dlouho to mlíčko v tý ledničce můžu nechávat. Měla jsem za to, že to může být 24 hod. a poto mrazák.
Prosím, napište mi své zkušenosti.
Díky Petra
Máš pravdu - 24h v lednici a potom mrazák.
Ty sraženiny jsou normální, ztuhne tuk, který MM obsahuje, až ho ohřeješ bude zase normální. ![]()
Peta
Mě se tam taky vždycky nahoře udělala taková hustší vrstva, taky mě to vyděsilo, ale vzhledem k tomu že jsem všude četla o těch 24 hodinách a tohle se udělalo třeba už po 3, tak jsem to jednoduše protřepala, všechno se spojilo a zase to vypadalo tak jak má být. Rozhodně jsem to takhle dávala malýmu 3 měsíce a přežil bez úhony ![]()
mějte se,
Věrka
Díky holky,
jdu to vyzkoušet
Teď jsem to nechala chviličku venku a je pravda, že už se to docela promíchalo ![]()