lahev Avent

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
203
8.9.05 18:14

lahev Avent

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s lahvičkou Avent - název „Lahvička na učení“. Na savičce je variabilní průtok, který prý jde, jak píšou na etiketě regulovat pootočením dudlíku v ústech dítěte. Vůbec ale nevím jak. Na dudlíku jsou použky, co jsem pochopila, tak jeden proužek znamená, že to teče málo a tři proužky že hodně, ale s tím dudlíkem nejde vůbec otážet, protože je v tom kolečku, který je přichycený na lahvi, takže tomu vůbec nerozumim. A nemyslim si, že by si to malý mrně dokázalo samo podle potřeby tu flaštičku naštelovat.
Prosím, kdo s tím máte zkušenosti, napište mi, jak na to :)

Díky moc
Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
8.9.05 18:30

Ahoj!

Když tu láhev (celou) natočíš tak, aby nahoře (u nosánku) byla I., tak by to mělo téct pomalu, když II. tak rychleji a III. samozřejmě znamená silnější průtok.
Tuto savičku mám doma, ale sama jsem nezkoušela, jestli to tak opravdu funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
8.9.05 19:06

Jak psala Zizalka, jaký chceš průtok musíš mít jasno už když dáváš láhev do pusinky, směrodatné jsou čárky co bude mít u nahoře u nosánku. My jsme to s ní zkoušeli zatím jen jednou, normálně malej pije ze 2 tak jsme mu to chtěli zkusit dát na II, což by mělo být o stupeň víc, ale málem se nám utopil :lol: , nějak nestíhal polykat jak to samo teklo, tak s tím ještě počkáme, až bude šikovnější… vyzkoušejte a uvidíte.
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
8.9.05 19:15

Díky za radu

Hezký večer
Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.9.05 19:59

ahoj
lahvičku otáčíš jenom v pusince čárka co je nahoře tak tou to teče, uvidíš to když si sosáček zmáčkneš mezi prstama jak se otáčenim škvírka na průtok zvětšuje :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure