Obleceni pro mimi - jake velikosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
8.9.05 12:41

Obleceni pro mimi - jake velikosti?

Chtela jsem se zeptat, jestli jste nekde nenasly tabulku s velikostmi pro miminka . Ja akorat vim, ze se zacina 50 prip. 56 pro novorozenata, ale jak dale? Obcas najdu neco v akci na pristi leto, ale absolutne nevim, jakou velikost by mohlo mimi za 3/4 roku mit.
Muzete mi poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
8.9.05 13:44

Ahoj Lucys,
tu su velikosti,mam este aj tabulku s vahou a vyskou dietata,ale neviem ako ju sem vlozit,keby si vedela ako na to,tak napis a ja sa pokusim ju sem vlozit.
Juliska.

vel 56 - ( 1-2 měs )
vel 62 - ( 2 - 3 měs )
vel 68 - ( 4 - 6 měs )
vel 74 - ( 6 - 9 měs )
vel 80 - ( 9 - 12 měs )
vel 86 - ( 12 - 18měs )
vel 92 - ( 18 - 24 měs )
vel 98 - ( 2 - 3 roky )
vel 104 - ( 3 - 4 roky )
vel 110 - ( 4 - 5 roky )
vel 116 - ( 5 - 6 let )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
8.9.05 13:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.9.05 15:04

Dekuji vam, Julisko a Adriano.
Takhle mi to staci - super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.9.05 15:06

Holky diky za tabulky, myslim ze ste nam velmi pomohli :lol:
Majki 26tt+3

• Citovat
  • Upravit
1785
8.9.05 15:19

Ahojka, možná bych byla kapku opatrná s nákupama na hoodně dopředu, náš malý obřík má ve čtyřech měsících 8kg a už pár týdnů nosíme velikost 74. Taky jsem byla nalomená nakoupit něco ve výprodejích na příští rok, ale absolutně nemám odhad, takže to nechávám být a nakupuju aktuálně.
Jinak na čerstvé mimi stačí pár kousíčků nejmenší velikosti, nejvíc jsme utahali 62. A to byl malej „malej“, měl 49cm a 3,16kg:-))

Jazzi a Mates

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.9.05 17:14

Ahoj, já taky děkuji, že jste to tady holky napsaly :D Zatím kupuji instinktivně - podle potřeb malé. Větších čísel mám jen pár kousků. Nám všichni říkali, že 56 nebude potřeba. No malá měla při narození 2,8 kg a 50 cm a přesto jí nejlépe seděla 56. Takže jsme dokupovali. No a v 6 týdnech jsme pomalu přešli na 62, takže jsem zase dokupovala toto číslo 8O … zatím se, jak vidím, držíme tabulek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
8.9.05 18:13

Souhlasim, ja nakoupila dopredu od velikosti 62 do zhruba 74 a nase princezna mela 2800 a 46 cm, narodila se driv, tj, ve vsem vypadala jak strasacek. Takze jsem narychlo dokupovala 50 a 56. Ted je ji 10 mesicu, ma 8 kg a nosime 74 a 80 dle tabulek. Ale mame taky par veci jeste v 68 a dokonce jsem ted vyradila posledni 62. Naopak nektere (zvlaste ceske a supermarketove oblecky)ve vel. 74 nam byly male uz pred tremi mesici. Takze davej pozor, moc se velikostmi ridit bohuzel nemuzes, kazdy vyrobce si to neznaci uplne stejne. Lepsi je dokupovat postupne, my mame napr. uplne novou zimni kombinezu, kt. nam byla az v lete, stejne tak cepici, pritom to byla 68.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
8.9.05 18:45

Ahoj,

nám taky všichni radili, ať těch malých oblečků moc nekupujeme, že je neužijem, ale malá se narodila dost drobounká 47 cm a 2,6 a to se narodila ještě týden po termínu, takže mi ještě pořád používáme velikost 56 :) a řekla bych, že teprve teď je nám tak akorát (teprve teď totiž měří 56 cm) :) Takže jsme klidně používali i tu nakoupenou 62 a nosili jsme ohrnutý rukávy. já myslim, že spoustu oblečků chce dokoupit až potom :)

petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
9.9.05 10:14

Na velikosti pozor :-)

Ahoj holky, čekám první mimi (v říjnu) a nákup oblečků už mám za sebou (něco jsem dostala k zapůjčení od kamarádek).
Podobná tabulka velikostí mi byla při nákupech sice cennou pomůckou, i když každé mimi roste jinak, ale doma jsem pak zjistila, že je všechno ještě úplně jinak :cry: Některé zakoupené kousky ve vel. 62 třeba odpovídaly u jiných výrobců 68 i 74 (a naopak). Takže jsem nakonec vyřešila tak, že jsem vše po vyprání (něco se ještě možná srazilo, něco ne) roztřídila „subjektivně“ na hromádky stejných velikostí (bez ohledu na to, co uvádí výrobce) a pak případně dokoupila to, kde bylo v hromádce málo :) Při dalším nákupu jsem se pak už ale neřídila jen podle velikosti uvedené výrobcem, ale podle toho, jak to prostě „vypadá“ :wink:
Letním výprodejům jsem taky podlehla, jen nevím, zda to drobek bude skutečně nosit v létě nebo mu to bude malé už na jaře. Uklidňuju se tím, že v každém případě mu to jednou snad bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
9.9.05 12:07

Kamaradka mela chlapecka, mel pouze 2 kg pri narozeni, tak jsem mu jako darek do porodnice nesla z mother - care oblecenicko pro drive narozena miminka. stejne mu to bylo velke - cepicka mu uplne plandala. je to hodne individualni. ja nakoupila par oblecku od 56, par od 62 a par od 68. Zbytek az po narozeni.

Tak hodne stesti pri vyberu. V dnesni dobe jsou taaaak krasne vecicky.

Marka + koblizek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.21 08:06

Velikost u miminka

Dobre ranko mam takovy problem vybiram malemu soupravicku a jedine co maji na vyber ve velikostech je S, M, L, atd atd jak mam poznat co je pro S? Je to velikost 50 nebo 52 nebo 56 nevedeli by jste nektera jak takto vybirat at nekoupim neco silene malickeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.21 15:24

@Juliska ahojky nasla jsem stranku s oblecky a jsou tam jen S, M,L,… a nic vic…? Je velikost S 50? Nebo 52? Nebo 56 no silene uz z toho mam hlavu jak globus 😆 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.3.21 18:28

S tím bych počkala. Taky jsem nakoupila pár věcí, které jsem si myslela, že vynosí až za pár měsíců a bum. Ve čtyřech měsících měl syn 70cm a oblíkáme 74/80 už teď. Ale třeba letní věci mu teď v zimě moc nedám, takže zbytečná koupě a budu posílat dál. Do léta mu to bude malé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí