NuvaRing - oddálení menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.9.23 17:30

Nuvaring oddálení MS

Ahoj, hledala jsem info a nikde úplně nevidím to co bych potřebovala.
Potřebovala bych oddálit MS o tři dny.

Někde jsem četla, že se snad dá nechat kroužek o ty tři dny déle a normálně funguje?
Nebo mám starý vyndat v ten den kdy bych ho vyndat měla a zavést nový s tím, že by se MS vynechala (ani nevím, zda to jde)?

Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15408
5.9.23 17:56
@DangerousIzzi píše:
Ahoj, hledala jsem info a nikde úplně nevidím to co bych potřebovala.
Potřebovala bych oddálit MS o tři dny.

Někde jsem četla, že se snad dá nechat kroužek o ty tři dny déle a normálně funguje?
Nebo mám starý vyndat v ten den kdy bych ho vyndat měla a zavést nový s tím, že by se MS vynechala (ani nevím, zda to jde)?

Děkuji za odpověď :)

Příbalový leták:

Jestliže si přejete oddálit menstruaci
Přestože to není doporučený režim, oddálení menstruačního krvácení (krvácení z vysazení) je možné, jestliže zavedete nový kroužek okamžitě po odstranění předchozího kroužku, a vynecháte tím období bez kroužku. Nově zavedený kroužek ponechejte v pochvě maximálně po dobu 3 týdnů. Během používání nového kroužku se může objevit špinění (kapky nebo skvrny krve) nebo krvácení z průniku.
Chcete-li, aby začalo menstruační krvácení, odstraňte kroužek. Dodržte Váš běžný interval bez kroužku po dobu jednoho týdne a následně vložte nový kroužek.
Můžete se poradit se svým lékařem, jestliže chcete oddálit menstruační krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.23 18:09
@ivašot. píše:
Příbalový leták:Jestliže si přejete oddálit menstruaci
Přestože to není doporučený režim, oddálení menstruačního krvácení (krvácení z vysazení) je možné, jestliže zavedete nový kroužek okamžitě po odstranění předchozího kroužku, a vynecháte tím období bez kroužku. Nově zavedený kroužek ponechejte v pochvě maximálně po dobu 3 týdnů. Během používání nového kroužku se může objevit špinění (kapky nebo skvrny krve) nebo krvácení z průniku.
Chcete-li, aby začalo menstruační krvácení, odstraňte kroužek. Dodržte Váš běžný interval bez kroužku po dobu jednoho týdne a následně vložte nový kroužek.
Můžete se poradit se svým lékařem, jestliže chcete oddálit menstruační krvácení.

Joo to jsem tam někde viděla, ale než ji vynechat úplně, tak bych byla radši za posunuti. Ale kdyžtak to takhle udělám 🙂 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí