Nuvaring - špinění v době braní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.7.16 11:46

nuvaring- spineni v dobe brani

Ahoj. Beru krouzek 2mes. V sobotu ho mam vyndavat a dnes se dostavilo slabe spineni. Bolest prsou a bolest v podbrisku obcas mam. S pritelem pred stykem krouzek vyndavam a v dobe do 3h hned zavedu zpet. Je mozne ze se „zblaznili“ hormony? Nasla jsem tu jeden pripad ze slecna otehotnela…coz to doufam se nestalo. Jde mi o to zda ma nekdo se spinenim zkusenost? Diky. Anonym P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
17.9.17 14:52

Ahoj, prosím o radu zkušenější. Zavedla jsem si první Nuvaring první den menzes. Zítra je to už 14 dní a já stále celkem dost špiním. Jsem z toho úplně na nervy, s prášky jsem žádné takové problémy neměla. Máte někdo podobnou zkušenost a má smysl zkoušet další měsíc jestli se to srovná nebo raději přejít na něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
17.9.17 15:19

První cyklus to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
17.9.17 21:26

Me to čeká snad konečně tento cyklus. Rozhodla jsem se pro nej po asi ročním badanim co nejsetrnejsiho zvolit. Dospěla jsem k tomuto. Radu nemame ale otazek plno :mrgreen:. Cítíte kroužek nebo ne? Jaky je s tím sex :oops:? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
17.9.17 21:34
@Ivčis píše:
Me to čeká snad konečně tento cyklus. Rozhodla jsem se pro nej po asi ročním badanim co nejsetrnejsiho zvolit. Dospěla jsem k tomuto. Radu nemame ale otazek plno :mrgreen:. Cítíte kroužek nebo ne? Jaky je s tím sex :oops:? Děkuji

dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
17.9.17 21:39

@Lama Lama Super jednoduchá jasná odpověď. Stejně mi to vlastně k ničemu nepomůže ze u vás je to dobrý :lol:. Snad budu mit taky to štěstí a nebudu dřív těhotná nez spokojená :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
18.9.17 08:02

Osobně si myslím, že je teda hrozná blbost kroužek vyndávat před stykem.. má být zavedený celé tři týdny.. Žádná antikoncepce není 100% ale tímto tu spolehlivost ještě snižuješ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
18.9.17 09:19
@Ivčis píše:
Me to čeká snad konečně tento cyklus. Rozhodla jsem se pro nej po asi ročním badanim co nejsetrnejsiho zvolit. Dospěla jsem k tomuto. Radu nemame ale otazek plno :mrgreen:. Cítíte kroužek nebo ne? Jaky je s tím sex :oops:? Děkuji

Já kroužek vůbec necítím. Sex nevím jaký s nim je, k tomu jsme se ještě nedostali. To špinění jsem nečekala a jsem z toho rozčarovaná. V pátek si nam jít pro nový recept a fakt nevím :think: Mela jsem zatím jen jeden na zkoušku. Představa že za 1200,– budu půl měsíce krvácet me teda fakt neláká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
18.9.17 09:23
@pralinka2727 píše:
Já kroužek vůbec necítím. Sex nevím jaký s nim je, k tomu jsme se ještě nedostali. To špinění jsem nečekala a jsem z toho rozčarovaná. V pátek si nam jít pro nový recept a fakt nevím :think: Mela jsem zatím jen jeden na zkoušku. Představa že za 1200,– budu půl měsíce krvácet me teda fakt neláká.

tak si vem další na zkoušku jen jeden :nevim:
Mě to dělalo při každém nasazení. Kámošce taky.
Taky držkovala, že to je 100% atkoncepce, že stejnkak nic tím pádem není :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí