Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím o radu zkušenější. Zavedla jsem si první Nuvaring první den menzes. Zítra je to už 14 dní a já stále celkem dost špiním. Jsem z toho úplně na nervy, s prášky jsem žádné takové problémy neměla. Máte někdo podobnou zkušenost a má smysl zkoušet další měsíc jestli se to srovná nebo raději přejít na něco jiného?
Me to čeká snad konečně tento cyklus. Rozhodla jsem se pro nej po asi ročním badanim co nejsetrnejsiho zvolit. Dospěla jsem k tomuto. Radu nemame ale otazek plno
. Cítíte kroužek nebo ne? Jaky je s tím sex
? Děkuji
@Ivčis píše:
Me to čeká snad konečně tento cyklus. Rozhodla jsem se pro nej po asi ročním badanim co nejsetrnejsiho zvolit. Dospěla jsem k tomuto. Radu nemame ale otazek plno. Cítíte kroužek nebo ne? Jaky je s tím sex
? Děkuji
dobrý ![]()
@Lama Lama Super jednoduchá jasná odpověď. Stejně mi to vlastně k ničemu nepomůže ze u vás je to dobrý
. Snad budu mit taky to štěstí a nebudu dřív těhotná nez spokojená ![]()
Osobně si myslím, že je teda hrozná blbost kroužek vyndávat před stykem.. má být zavedený celé tři týdny.. Žádná antikoncepce není 100% ale tímto tu spolehlivost ještě snižuješ..
@Ivčis píše:
Me to čeká snad konečně tento cyklus. Rozhodla jsem se pro nej po asi ročním badanim co nejsetrnejsiho zvolit. Dospěla jsem k tomuto. Radu nemame ale otazek plno. Cítíte kroužek nebo ne? Jaky je s tím sex
? Děkuji
Já kroužek vůbec necítím. Sex nevím jaký s nim je, k tomu jsme se ještě nedostali. To špinění jsem nečekala a jsem z toho rozčarovaná. V pátek si nam jít pro nový recept a fakt nevím
Mela jsem zatím jen jeden na zkoušku. Představa že za 1200,– budu půl měsíce krvácet me teda fakt neláká.
@pralinka2727 píše:
Já kroužek vůbec necítím. Sex nevím jaký s nim je, k tomu jsme se ještě nedostali. To špinění jsem nečekala a jsem z toho rozčarovaná. V pátek si nam jít pro nový recept a fakt nevímMela jsem zatím jen jeden na zkoušku. Představa že za 1200,– budu půl měsíce krvácet me teda fakt neláká.
tak si vem další na zkoušku jen jeden ![]()
Mě to dělalo při každém nasazení. Kámošce taky.
Taky držkovala, že to je 100% atkoncepce, že stejnkak nic tím pádem není
![]()
Ahoj. Beru krouzek 2mes. V sobotu ho mam vyndavat a dnes se dostavilo slabe spineni. Bolest prsou a bolest v podbrisku obcas mam. S pritelem pred stykem krouzek vyndavam a v dobe do 3h hned zavedu zpet. Je mozne ze se „zblaznili“ hormony? Nasla jsem tu jeden pripad ze slecna otehotnela…coz to doufam se nestalo. Jde mi o to zda ma nekdo se spinenim zkusenost? Diky. Anonym P