Může Lexaurin ovlivnit ochranu HA?

Anonymní
19.7.16 13:39

Může Lexaurin ovlivnit ochranu HA?

Dobrý den,
Už skoro rok užívám HA Nuvaring kroužek jsem s ním spokojená. Teď jsem ale kvůli pracovnímu vypětí dostala od lékaře Lexaurin na uvolnění jak psychiky, tak na uvolnění svalstva, protože jsem si zablokovala hrudní páteř a budu chodit na rehabilitace. Může mít složení Lexaurinu vliv na Nuvaring? Prý při antibiotikách HA nechrání dobře. Lexaurin nejsou antibiotika, je to uklidňovák.

Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
19.7.16 13:54

Ne. Problém s atb a prášky je že ona atb mění efektivnost jaterní činnosti a antikoncepce se vstřebá rychleji.

Lexaurin jednak nemá tento efekt a druhak hormony z nuvaringu se nemetabolizují játry.

Jinak lexaurin je návykový, jak psychicky, tak fyzicky, tak opatrně s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
19.7.16 14:19

Ne nemůže, jak píše @Ou výše. Ale že by Lexaurin uvolňoval svalstvo… :think: O tom jsem nikdy neslyšela. Občas se využívá Diazepam (Valium), tlumí úzkost, napětí, strach a zároveň funguje na snížení svalového napětí. Lexaurin je ale vyloženě na krátkodobou léčbu závažných stavů úzkosti… Ale pokud ti to napsat doktor…zbytečně to s nim nepřeháněj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.16 15:10

Mám to jen 1/2 večer. Doufám, že si na to za pár dní nezvyknu. Jinak děkuji za vysvětlení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1