Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, nemá někdo zkušenost prosím?
1 den menstruace, druhý den špinění, třetí den nic, těhotenské testy negativní, menstruace jinak 4-5 dní. Jsem objednaná na vyšetření na středu, neměl někdo něco podobného a o co šlo? děkuji🙏
Odpoví ti lékař. Tady ti všechny mužeme napsat kde co, ale bude ti to na víš co…vydrž do středy.
Lidske telo nefunguje jako svycarske hodinky. Pokud jsou testy negativni, vyckala bych, co se bude dit dale. Pokud nemas dalsi obtize, tak urcite bych jen s timto nesla hned ke gynekologovi.
Během života se menstruační cyklus i podoba menstruace mění - to, co se ti děje, může souviset s čímkoliv - hormonální změny, stres, práce, vedro/léto, jinak jíš, tvé tělo má jinou potřebu.. Stalo se mi to v mnoha obměnách v životě mockrát, nikdy za tím nebylo nic zásadního a pro mě by to nebyl signál běžet k lékaři - vyčkala bych, jak to bude vypadat v dalších měsících, jestli nemáš bolesti nebo jiné krvácení úplně mimo cyklus. To, co jsi měla, i když bylo za 2 dny po všem, bych brala jako proběhlou menstruaci.
@Kristýna 9620 píše: Více
Tak to bych vůbec neřešila, ani nikam nešla. Takový výkyv bývá dost běžný. ![]()