Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holkyy, účet jsem si založila čistě jen kvůli mému dotazu, takže ne, nejsem čtyřicátník s pupkem za pc 😂
Chtěla bych moc moc poradit.
Za necelý měsíc mi bude 20 let, od července roku 25 mám gyn. problémy. Bez menstruace, hodně cyst, každou chvíli nejaké infekce, dost velká bolest při sexu a občasné krvácení co začne pri aktu a jakmile skončíme (samozřejme ihned, ne až po 20min.) tak to skončí též.
Chodím ke svému doktorovi na andělu, Pan Brynda. Spokojená nejsem skoro vůbec, a to néjen proto že vůbec nekomunikuje ale i proto že mi do dnes neřekl co je tedy za problém, a řeší to jen vyvolávačkama. Netvrdím že automaticky umírám, ale přece jen, příčina být musí, a když jsem se já sama ptala zda je možné udělat víc podrobnější vyšetření odpoveď zněla “no, víte co, počkáme jestli se to neuklidní po té vyvolávací injekci”. Oukej fajn, počkáme, jenže když už to slyšíte skoro ob měsíc tak už vám to zas tolik “Oukej” nepříjde. V prosinci mi předepsal hormony, jenže mě se to po té poslední injekci vrátilo do normálu, menzes sice trval klidne dva týdny a bylo to spíš jen takové špinění ale dr řekl že je to takhle běžné při tom “návratu” konec konců jsem to slyšela od více lidí než jen od dr, tak jsem tomu i věřila. Takže jsem hormony ani brát nezačla, dr potrvdil že je vše ok a ja šla zas svým. Jenže teď se to vrátilo zpět, a upřímně nemít v takhle mladém věku intimitu a ani zdraví v pohodě, mi není moc příjemné.
A na otázku proč už jsem dávno nevyhledala nového dr, odpovím tak, že veřte nebo ne, snažila jsem se více než dost, buď nikdo nepříjmá nové pacienty nebo tam jsou nesmyslené čekací doby. Máte někdo zkušenost s tímto lékařem? popřípadě jaka byla/je. A zárověn, nemáte prosím někdo kontakt na gyn. u ktereho víte že nabíra a nemá x měsíců čekačku? MOC děkuji❤️ ❤️
Tak stačí si najít recenze na internetu a asi si obrázek udělá každý. Možná bych se zkusila přehlásit k jinému lékaři, snad někdo poradí, nebo zkus pohledat, v Praze určitě najdeš! ![]()
Dobrý den,
doporučila bych Vám položit dotaz i v naší poradně gynekologa tady na emiminu. Klikněte na odkaz. Mohl by Vám poradit, případně doporučit i změnu lékaře.
Krásný den
Diana ![]()
Koukni se na ordinaci gynera. Sice je to trochu z ruky, ale moc příjemní lékaři a vím, že nabírají.
V Praze berou ve větších nemocnicích typu Motol, Homolka a pod.
@- sedmikráska No chodí tam i moje mamka, a vzhledem k tomu že s ním byla spokonená tak mi dala kontakt 😕
Zkusím, děkujiii ❤️
To opravdu v celé Praze žádný jiný doktor nepřijímá nové pacientky?
tomu se mi opravdu nechce věřit…
@izabe jasně že příjmají, ale buď chtějí nesmyslné poplatky, jo kdyby to byly treba 2k-3k tak oukej, ale nekdy chtějí fakt moc, a to nemluvě o té čekačce, no a někdy prostě reknou že jsou plný.
@Verunza nahoře jsem ti psala, kde berou. A žádné poplatky tam nejsou..
@Verunza nevolej, mají tam on-line formuláře pro komunikaci. Telefon je pouze pro akutní případy.
@Verunza píše: Více
@Verunza, zkus oslovit soukromou gynekologii Prenet v Praze. Maji klasicky smlouvu se zdravotnimi pojistovnami a nabiraji nove pacientky. Nebo gynekologii Kolek (Opatov), tam take ted prijimaji nove pacientky. Shodou okolnosti jsem ted take menila gynekologii, takze jsem s nimi komunikovala. Zadne rocni balicky atd. se tam neplati. ![]()