Obarvené šaty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
obarvené šaty,pomoc
Nechala jsem si ušít oboustrané šaty, dnes jsem je poprvé ručně vyprala a černá dost pustila a na červené udělala fleky, které mi nejdou za boha vyprat. Nevíte, jak na to, abych tu červenou nezničila? Nechápu, že ty látky nevypere, když ví, že tyhle látky poprvé pouští. Stáli 1500,– a měla jsem je jednou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Před šitím se tedy měly látky i vysrážet, přímo vyzkoušeno nemám nic, radila bych dojít do drogerie a nechat si tam poradit. Prý existují nějaké sáčky, co toto odstraňují ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus šaty reklamovat, taky myslím, že ty látky vůbec nebyly předeprané ![]()
existují nějaké odbarvovače na omylem obarvené prádlo, viděla jsem to v drogerce, ale netuším, jak to funguje, aby ti to nevybělilo i tu červenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fifinka609 reklamovat to nejde? Odkud je mas?
taky jsem slysela chvalu na takove barvu pohlcujici ubrousky do pracky. Pokud ale to pustilo pri setrnem prani a napoprve, je to chyba toho kdo to delal. Mohla to sice prat v pracce zvlast a nevsimnout si toho, ale to by to podle me uz takhle moc nepustilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě tu látku prostě nevymáchala, protože z toho tekla úplně černá voda. Paní jsem teď psala, tak čekám, co za výmluvu mi napíše. Jsem zvědavá, co jsem udělala špatně. Prala jsem to ručně. Jo a mám je z Fleru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkušená švadlena přeci hodí látky před praním do pračky, případně si je namočí, aby věděla, když je chce dávat dohromady. Šiji patchwork a kolikrát trnu, jestli tahle kombinace látek půjde, ale nedá se svítit, předepírám na šedesát všechny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fifinka609 to jsem si myslela, ze z Fleru, tak pockej co ti odpovi a uvidis, ja bych ale trvala na vraceni. Holt ne vsichni prodejci tam jsou spolehlivi, ale myslim ze se da dovolat spraveldnosti.
@kozisek ja teda riskuju a nepredepiram, mam toho moc a jsem kolikrat rada, ze vyperu a hlavne ususim veci pro nas. Takze to peru az potom
, hotovej vyrobek, ale vetsinou to jsou veci pro nas a jeste se mi fakt nestalo, ze by neco pustilo.
nekdy si teda namocim kousinek, abych vedela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fifinka609
1. bych šaty okamžitě reklamovala
2. v obchodních centrech (např. Albert to má) v těch megapotravinách u stojanů s pracími prášky bývají takové malé barevné papírové krabičky (nebo sáčky - je víc druhů), je to Odbarvovač na omylem obarvené prádlo, stojí to asi sedmdesát korun jeden.. Tak ten docela dobře funguje - pomohl mi „dovybělit“ podprdu, když jsem do bílého prádla omylem přimýchala černé
a podotýkám, že to už bylo zaprané.. Sice to nevzal napoprvé, ale už byl vidět rozdíl a při třetím praní už to podprda vzdala ![]()
- Citovat
- Upravit
Koukám, že jste tu o odbarvovači již psaly.. Netuším, jak funguje, ale původní barvu nevymývá, fakt pustí jen tu nechtěnou..
Ono, mně se tohle stalo už mockrát u oblečení, kde je kombinace bílé s černou - a to i ze „značkových“ obchodů
![]()
- Citovat
- Upravit
Tak mi napsala, že mi dá slevu, že se jí to ještě nestalo a informace o praní má od výrobce(látky).Nechápe ale, že látky se tak logicky perou, ale pokud chce dát dohromady 2 barvy tak je musí předeprat. Je mi divné, že se to ještě nestalo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to hodila do odbarvovače, a když nepustí, tak reklamovat komplet - tzn. vrátit šaty za peníze.. Sleva na zničené šaty je ti celkem k prdu, ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak jsme se domluvily, že po její dovolené mi udělá nové a tyhle jí pošlu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fifinka609 tak super! Ono bys ji mohla napsat skarede hodnoceni a to by ji ve ksefte moc nepridalo, ted to na fleru neni zadna sranda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amber_1977 rekla bych ze jo, ja treba v zacatcich byla v te prvni lini, jako vydelky jsem nemela extremni, boj to byl vzdycky, pak jsem se odmlcela a ted kdyz tam neco dam, tak se musim sakra snazit, jen aby si toho vubec nedko vsiml, to driv nebylo, mela jsem aspon nadsene ovace.
je tam silena konkurence a i ti jimz se dari dobre, se musi dost ohanet…
taky zalezi co nabizis a jak jsi originalni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit