Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Na blond barvu je dobrý zajít do kadeřnictví ke kvalitní kadeřnici; doma už bych blond nebarvila; bravu si podle mě musíš určit podle barvy pleti a tak vůbec, aby k tobě pasovala, pokud máš např. snědou pleť, blond bych vůbec nedávala; některé typy vyžadují zlaté nádechy, pokud máš pleť do červena, tak spíš potřebuješ popelavou; a s tímhle Ti zase poradí dobrá kadeřnice; jak říkám, doma bych blond neřešila, strašně snadno vznikají na vlasech „mapy“ atd.; barvit se tmavýma odstínama je daleko jednodušší
Taky ybch to viděla na kadeřnictví a rovnou tam přijít s obrázkem..:)
Mám hodně světlou pleť a dřív jsem podobnou barvu nosívala, ale bohužel už nevím co to bylo za barvu
asi máte pravdu z tou kadeřnicí to je nejlepší, ale když jsem se ptala na cenu tak mi řekli kolem 1500
není to nějak moc?
Jak kde jak u koho tak pakliže mate u vas školu s oborem kadeřnice tak zajdi k nim na praxi segra takhle delala školu a barvili střihaly za par dvacetikorun
Já jsem platila kolem dvou tisíc, určitě jsou i levnější kadeřnice, ale co se týká vlasů, chci mít jistotu
Taky bych si to urcite nebarvila sama a sla ke kadernici. Pouzivala bych pak sampony a kondicionery na blond vlasy treba od loreal profesional.
Arktická blond která se už cca 5let nevyrábí
a náhradu jsem ještě nenašla, asi nakonec skončím u té kadeřnice, to co mám na hlavě teď se mi moc nelíbí a ani ke mě moc nejde (béžová)
Já se odbarvovala sama a vyšlo to asi na 1000,–, takže 1500,– mi přijde dobrý, když si vezmeš, že je v tom práce a tak ![]()
Tak ja nekolik let chodila ke kadernici…udelala mi to vzdycky pekne…ale trvalo to tri hodky..a na to s malym kojenym prckem fakt nemam cas…koupila jsem barvu od Loreál, asi za 200 a obarvila sama…na blond…a super…vsichni mi to chvali…mama se jeste ten den co me videla vydala pro tu samou a obarvila se…:-)
Mám svoje popelavě blond a nabarvené vypadají jako u modelky na obr. 1,2. Používám garnier naturals 10. Vypadá přirozeně, žádná chemická žlutá. Jo, a s nabarvenými vlasy bacha na přípravky na blond aby jste potom neměly žlutý nádech, vlastní zkušenost. Lepší jsou přípravky na barvené vlasy.
Moje maminka pouzivala podobnou barvu - wellaton - zlata blond a barvila se sama. ale ted uz nevim jestli tu barvu neprestali vyrabet. ja mam dobre zkusenosti s barvami colour touch taky od welly. jsou jen pro kaderniky, daji se koupit ve specialnich obchodech, jsou dost drahe, ale nedam na ne dopustit. mam tmave vlasy, ale normalni barva z drogerky mi je proste neobarvi vubec.
https://www.youtube.com/watch?… včera jsem zrovna sledovala na youtube jak odbarvit na blond a narazila jsem na tohle video, první odbarvení mě dost vyděsilo, ta žlutá co jí vylezla bylo peklo, ale konečný výsledek nakonec ušel ![]()
Nedá se koupit v obchodě, jen na netu
Ahoj potřebuji poradit jak na to. Moc by se mi líbila barva vlasů jako má slečna na obr. č 1 ale jak toho docílit? Já mám zhruba barvu jako je na obr. č. 2 i s odrosty. Dále uvítám, když mi napíšete jaká barva je podle vás nejlepší a s jakou máte dobré zkušenosti.