Obarvený buben pračky - rady
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Obarvený buben
Zdravím
Mám dotaz dala jsem do sušičky fialový prostěradlo a obarvilo mi buben u sušičky!
Nevím co s tím mám dělat nejde to dolu buben byl stříbrný chromovaný a teď je celej růžovej, bojím se dát sušit bílé prádlo aby to ten buben neobarvil, nevíte někdo co stím? Jak to můžu dát dolu? Stalo se to někomu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co tam nalít něco na odbarvování, nechat působit a pak vydrhnout kartáčem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 bylo mi řečeno že se sušička nesmí pouštět na prázdno, už mě to taky napadlo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
Co tam nalít něco na odbarvování, nechat působit a pak vydrhnout kartáčem?
Do sušičky? To bych se bála, co to s ní udělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych asi chvíli v sušičce sušila jen tmavé/barevné prádlo a bíle šupla na sušák
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Namočila bych nové podlahové hadry a dala sušit… to by se vidělo, jestli pouští buben barvu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše:
Do sušičky? To bych se bála, co to s ní udělá
Napsala jsem to špatně, ne vyloženě nalít, ale napatlat na ten buben a pak vydrhnout. Já nevím, jak jinak to řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidám sem fotku toho bubnu aby bylo vidět jak je obarvený byl stříbrný a teď je celej narůžovělý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sayuri_3844 A nejsou to jen chloupky nebo prach z prostěradla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák ne, to by šlo dolu, ale tohle je barva nejde to setřít ničím.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sayuri_3844 Tak jedině párkrát sušit jen tmavé a uvidíš, jestli to jde dolu. Případně pokud je sušička nová, tak reklamovat. Tohle by nerez buben udělat neměl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák no doufám, že to půjde dolu.. je nová, ale nevím jestli by mi tuhle reklamaci uznali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sayuri_3844 píše:
Přidám sem fotku toho bubnu aby bylo vidět jak je obarvený byl stříbrný a teď je celej narůžovělý
zajímavý, podobný jsem měla nedávno buben pračky, zvenku teda. Vůbec nevím z čeho. Ale šlo to částečně odrhnout kartáčkem (je to vrchní plnění)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit