Obchod s autosedačkami Vysočina

25186
26.10.12 09:20

obchod s autosedačkami Vysočina

Ahoj maminky,
rozhoduji se mezi autosedačkami Römer a Cybex a chtěla bych do ní malou zkusit posadit. V Třebíči vůbec nevím kam, tak mě napadla Jihlava. Mám obavy, že stejně budeme muset do Brna, ale ani tam nevím kam.
Poradíte? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
26.10.12 09:34

Ahoj, to neporadím, jen jestli myslíš Cybex s pultíkem tak ten raději nebrat.. Ten pultík je znehybní a pak ječej, protože nemůžou vůbec hýbat nožičkama.. Vyzkoušeno a ověřeno i na jiných dětech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.10.12 09:35

A všechno nejlepší! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
26.10.12 09:45

Ahoj, jestli bydlíš blízko Telče, tak tam je prodejna COM - BABY Svoboda, mají tam velký výběr autosedaček, jen nevím jestli mají zrovna ty značky, které chceš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.10.12 09:45

@avm3 My kupovali autosedačku od jednoho eshopu, který sídlí snad dokonce v Jihlavě či někde tím směrem (vycházela tam nejlevněji a před předáním jsme ji zkoušeli s tím, že kdyby nevyhovovala, nemusíme ji brát, máme trošku nestandardní rozměry auta).
Jinak mi koupili právě cybex pallas s pultíkem. Párkrát měl hysterický záchvat a teď na něj nedá dopustit - dá se na tom pultíku krásně hopsat a ťapat se zvířátkama a jezdit s autíčkama, mašinkama… Je kam položit ruce… Je mi docela líto, že ho teď budu muset odmontovat, protože přesáhl danou kategorii :| Myslím, že ztrátu pultíku ponese dost špatně.

Akorát si nepamatuju, jak se ten obchod jmenoval :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
26.10.12 10:27

@gabriela82 Taky vše nej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
26.10.12 10:27

Holky, zatím díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
26.10.12 12:55

Tak v Jihlavě je obchod s autosedačkama, kde vím, že se specializují na Romer. Prodejna se nachází na náměstí, když pojedeš od City parku směrem do města, tak na náměstí odbočíš vpravo měla by být kousek nebo hned vedle cestovní kanceláře Čedok. Sestřenka už tam kupovala druhou sedačku od Romeru a nebyl problém ji vyzkoušet i do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
28.10.12 17:09
@nataluska píše:
Tak v Jihlavě je obchod s autosedačkama, kde vím, že se specializují na Romer. Prodejna se nachází na náměstí, když pojedeš od City parku směrem do města, tak na náměstí odbočíš vpravo měla by být kousek nebo hned vedle cestovní kanceláře Čedok. Sestřenka už tam kupovala druhou sedačku od Romeru a nebyl problém ji vyzkoušet i do auta.

Ty brďo, mám takový pocit, že vím, kde to je. V létě jsem šla kolem od ZOO na náměstí. tak já to tam zkusím, díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
28.10.12 21:01

Není zač, vím, že na ty Romerovky se specializují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
8.11.12 21:04

@nataluska Ještě jednou děkuji za tip, sedačku jsem dneska koupila. Sice vyšla trochu dráž, jak by byla z netu, ale paní byla moc ochotná, vše vysvětlila, tak jsem to hodila za hlavu a hlavně už jsme ji potřebovali, malá už se do vajíčka skoro nevydá.
Tak dík, obchod doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
8.11.12 21:16
@avm3 píše:
@nataluska Ještě jednou děkuji za tip, sedačku jsem dneska koupila. Sice vyšla trochu dráž, jak by byla z netu, ale paní byla moc ochotná, vše vysvětlila, tak jsem to hodila za hlavu a hlavně už jsme ji potřebovali, malá už se do vajíčka skoro nevydá.
Tak dík, obchod doporučuji :)

Tak to jsem moc ráda. Právě, že sestřenka tam už kupovala druhou autosedačku a je moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí