Vlastní vinotéka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2551
30.4.13 13:48

Pro mě vinotéka by měla mít dobré stáčené vína, něco k vínu sýry skleničky… jak bych přišla do vinotéky a chtěla z toho udělat dárek aby mi pomohli vybrat víno co k tomu - nějaký sýr třeba a zabalit to. no a hodně dělá obsluha - příjemné vystupování a znalost vín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
30.4.13 13:51
@dalimil píše:
no, přesně tak. Nabídku dáš na net nebo do letáku…Můžeš taky nabízet komplet zajištění vína na oslavy ( + třeba zajistit someliéra, stylové soudky, dárkové balíčky… )
Je toho spousta co se dá v tomto podnikat, hlavní je nečekat na zákazníky, ale jít jim naproti. Není nic horšího než být v obchodě pasivní, to je cesta do pekel :mavam:

Díky… :hug: to je super nápad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
30.4.13 13:59

U nas je vinotek taky dost, ale zadna nenabizi KVALITNI stacena vina. Jen je vsecko naredeny. Takze ja hledam kvalitu a mily personal. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
30.4.13 14:18

Jinak ještě mám v plánu jet na sommeliérský kurz, abych se fakt dozvěděla co nejvíc o vínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.2.14 12:20

Ahoj, teď jsem náhodou narazila na Vaší diskuzi, jelikož pokukuju po domácí vinotéce do bytu :-) Strašně by mě zajímalo, jak jste dopadla? Zda jste si vinotéku otevřela či nikoli? A v případě, že ano, jak jdou kšefty? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
30.7.14 22:05
@Trci píše:
Ahoj, teď jsem náhodou narazila na Vaší diskuzi, jelikož pokukuju po domácí vinotéce do bytu :-) Strašně by mě zajímalo, jak jste dopadla? Zda jste si vinotéku otevřela či nikoli? A v případě, že ano, jak jdou kšefty? :-))
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiku.str
27.1.20 13:01

My domácí vinotéku máme a je to senzační věc. Jednak super doplněk a jednak taky skvělý pomocník. Jinak ale doporučuju koupit kvalitní značku. Super je Dunavox. Máme ji a jsme s ní moc spokojeni.

• Citovat
  • Upravit
kiku.str
28.2.20 10:56

A holky, vy doma vinotéku máte? Jakou značku? A jak jste spokojeny?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat