Vlastní vinotéka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pro mě vinotéka by měla mít dobré stáčené vína, něco k vínu sýry skleničky… jak bych přišla do vinotéky a chtěla z toho udělat dárek aby mi pomohli vybrat víno co k tomu - nějaký sýr třeba a zabalit to. no a hodně dělá obsluha - příjemné vystupování a znalost vín
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dalimil píše:
no, přesně tak. Nabídku dáš na net nebo do letáku…Můžeš taky nabízet komplet zajištění vína na oslavy ( + třeba zajistit someliéra, stylové soudky, dárkové balíčky… )
Je toho spousta co se dá v tomto podnikat, hlavní je nečekat na zákazníky, ale jít jim naproti. Není nic horšího než být v obchodě pasivní, to je cesta do pekel
Díky…
to je super nápad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas je vinotek taky dost, ale zadna nenabizi KVALITNI stacena vina. Jen je vsecko naredeny. Takze ja hledam kvalitu a mily personal. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak ještě mám v plánu jet na sommeliérský kurz, abych se fakt dozvěděla co nejvíc o vínu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, teď jsem náhodou narazila na Vaší diskuzi, jelikož pokukuju po domácí vinotéce do bytu
Strašně by mě zajímalo, jak jste dopadla? Zda jste si vinotéku otevřela či nikoli? A v případě, že ano, jak jdou kšefty? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trci píše:
Ahoj, teď jsem náhodou narazila na Vaší diskuzi, jelikož pokukuju po domácí vinotéce do bytuStrašně by mě zajímalo, jak jste dopadla? Zda jste si vinotéku otevřela či nikoli? A v případě, že ano, jak jdou kšefty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My domácí vinotéku máme a je to senzační věc. Jednak super doplněk a jednak taky skvělý pomocník. Jinak ale doporučuju koupit kvalitní značku. Super je Dunavox. Máme ji a jsme s ní moc spokojeni.
- Citovat
- Upravit
A holky, vy doma vinotéku máte? Jakou značku? A jak jste spokojeny?
- Citovat
- Upravit