Obchodní centrum Chodov
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Obchodní centrum chodov
Ahoj holky, v neděli mám možnost dostat se do Prahy, do obchodního centra Chodov. Akutně už potřebuji těhotenské kalhoty, rifle. Můžete mi doporučit, do kterého obchůdku bych se měla podívat? Ještě bych si ráda pořídila kojící polštář, ale nemyslím si, že by tam někde asi sehnat šel… díky za vaše postřehy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Těhotenské oblečení jsem vždy kupovala výhradně v CaA maj i fajn výběr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marky88 určitě HM od nich mam dvoje džíny a jedny legíny a spokojenost
Kupovala jsem si je ve 12tt a stále se do nich vejdu přijde mi že rostou se mnou ![]()
A kojící polštář nevím jestli tam seženeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marky88 ahoj,těhotenské kalhoty mají nejlepší v H&M, alespoň z mé zkušenosti. Jinak kojící polštář nedostaneš přímo v centru, ale pár metrů od něj(kolem KB, dále kolem Alza)po schodech dolů a hned vpravo je vstup, kde jsou různé krámky a je tam i pro malé děti, kde mají snad vše, sama jsem tam nakupovala. Vše kvalitní, české výroby, mají i prádlo pro těhotné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, polštář seženeš v mamacare a chicco:) v 1.patře ochodního centra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mela tehu-jansy ze ZARA a kojici polstar plus dalsi veci objednavala z www.babyrenka.cz … maji krasny veci
- Citovat
- Upravit
Ano, v mothercare to mají také, krám hned vedle Bambule v 1.patře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem mela tehot. dziny ze ZARA, a super, uplne mi bylo lito, kdyz bylo bricho pryc a kalhoty sly na dno skrine
. Perfektne sedely, pas krasne pruzil, akorat doporucuju pri navlekani tahat nahoru opravdu az za kalhoty, ja parkrat vzala za ten pas a „vyjely“ mi v nem oka, ale to byla moje blbost, tahla jsem za mekkou pruznou latku cely dziny nahoru pres boky.
Staly asi 1200,–, nebo tak nejak.
Z C+A jsem mela podprsnky na kojeni (krabicka po 2 ks), byly perfektni.
Pak je tam to HM, jinak nevim, pro ty tehotny tam toho zas tolik nebude.
Jinak nektery potreby pro miminka/maminky maji i v hrackarne Bambule vzadu, maji tam ruzne pleny, lehatka do vanicky apod., tam bych tipla, ze by ten polstar mohl byt. Maji tam i kocary.
mamacare a Chicco nevim - nemel to byt Mothercare?
Ten je vedle te hrackarny, tam by polstar mohl byt, o Chiccu tam nikde nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc díky za typy, moc jste mi pomohly
Chtěla jsem si kalhoty koupit přes internet, udělala jsem dva pokusy a vždy jsem vracela, ani jednou mi nesedly, takže už jedině v obchodě a vyzkoušet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit