Obchůdek s Dedrou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.1.13 14:41

Obchůdek s Dedrou

Ahoj maminky,
už delší dobu si pohrávám s myšlenkou mít svůj obchůdek s výrobky české firmy Dedra. Kdo nezná, jedná se o bytovou kosmetiku, oblečení, módní doplňky, bytové dekorace. Hrozně mě to láká, ale zároveň z toho mám samozřejmě obavu. Bydlím ve dvacetitisícovém městě a nikde jsem se zatím s těmito výrobky nesetkala. Zatím se zabývám jen katalogovým prodejem, ale to moc nejde, obchůdek by byl určitě lepší. Ale je tu samozřejmě velké riziko, že nebude zájem a já přijdu o nemalé peníze. To mě hodně brzdí. Říká se, že odvážným štěstí přeje, ale já jsem srabík. Kdyby se něco potento, tak jsme v háji, protože žádnou velkou finanční rezervu nemáme a manžel zrovna horentní sumy nevydělává. Já jsem na mateřské s dvojčaty ( 22 měsíců ). Co Vy na to? Děkuji za jakékoliv reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
673
5.1.13 14:44
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,
už delší dobu si pohrávám s myšlenkou mít svůj obchůdek s výrobky české firmy Dedra. Kdo nezná, jedná se o bytovou kosmetiku, oblečení, módní doplňky, bytové dekorace. Hrozně mě to láká, ale zároveň z toho mám samozřejmě obavu. Bydlím ve dvacetitisícovém městě a nikde jsem se zatím s těmito výrobky nesetkala. Zatím se zabývám jen katalogovým prodejem, ale to moc nejde, obchůdek by byl určitě lepší. Ale je tu samozřejmě velké riziko, že nebude zájem a já přijdu o nemalé peníze. To mě hodně brzdí. Říká se, že odvážným štěstí přeje, ale já jsem srabík. Kdyby se něco potento, tak jsme v háji, protože žádnou velkou finanční rezervu nemáme a manžel zrovna horentní sumy nevydělává. Já jsem na mateřské s dvojčaty ( 22 měsíců ). Co Vy na to? Děkuji za jakékoliv reakce.

Já bych do toho nešla…:( Prodejců s Dedrou je strašně moc.
kamarádkám se ted daří s obhůdkama ze zdravou kosmetikou, látkovýma plínkama…To ted lidi docela chtějí a obnchůdků je málo - akort na internetu,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.1.13 15:14

Šla bych do toho, jen kdybych to provozovala doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.1.13 15:24

A co zkombinovat dedru s tou zdravou výživou a věcmi pro děti. to by možná šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.1.13 15:33

Kamarádka měla otevřený obchůdek. Nájem měla za směšnou nízkou cenu, ale musela to zabalit, protože zájem opravdu nebyl. Občas něco prodala na netu, ale v obchůdku fakt ne. A to měla i dost viditelné reklamy. Tímto tě nechci odradit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.1.13 15:49

Do takovýho kšeftu bych se pustila jen s vlastními prostory. Netroufla bych si pronajmout místo za několik tisíc…
Ale jinak je to fajn nápad, něco podobnýho by mě taky bavilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat