Jak podat výpověď

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
LEM
669
3.1.13 17:19

Jak podat vypoved

Jsem do srpna na RD. Potrebujeme ale penize tak jsem se chtela vratit do prace. Ted me ale nepotrebuji a ani brigadne a jinde muzu taky pouze brigadne. Jsem u nich stale zamestnana. Mozna bych mohla ale na stalo jinam. Ted ale nevim jak podat vypoved. Prosim o rady. Snad jste to trochu pochopili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101515
3.1.13 17:25

Na to abys mohla jít pracovat jinam nemusíš dávat výpověď… klidně můžeš mít víc zaměstnání a pokud se nejedná o střet zájmů, tak to ti zaměstnavatelé vzájemně ani nemusí vědět.
A jinak výpověď prostě napíšeš (na netu určitě najdeš vzorů dost) a doporučeně pošleš do práce nebo odneseš a necháš si potvrdit převzetí. Není daná přesná forma, prostě kdo to posílá, komu a že dáváš výpověď, podpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
3.1.13 17:28

Prave ze je to stret zajmu. Byla jsem v marketu a sla bych do jineho. Mohla bych tam jen brigadne a nemusela bych koncit. Ale mozna bych sla na stalo kdyz by byli lepsi podminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.1.13 17:29

Já bych výpověď taky nedávala. Jak psala j. a.n. i.1, když není střet zájmů, tak to zaměstnavatel nemusí ani vědět. Takhle se nejspíš zbytečně připravíš o odstupné. Pokud by to v té nové práci nevyšlo, tak se můžeš vrátit do té původní a nebo kdyby tě nepotřebovali, tak máš nárok na odstupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.1.13 17:30
@LEM píše:
Prave ze je to stret zajmu. Byla jsem v marketu a sla bych do jineho. Mohla bych tam jen brigadne a nemusela bych koncit. Ale mozna bych sla na stalo kdyz by byli lepsi podminky.

a nešlo by to na těch 6 měsíců brigádně a pak by se vidělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
3.1.13 17:49

No to se dozvim zitra. Ale vim ze do svoji prace se vratit muzu. Ale uvidim podle podminek. U nas je to nic moc ale jsem rada ze se mam kam vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.1.13 17:58

Jak „teď mě tam nepotřebují“?!? Jak dlouho jsi byla na RD? Proč bys měla dávat výpověď ty? Pokud, jak říkáš, oni „tě nepotřebují“, tak je to jejich problém a ne tvůj. Jinak já pracovala v advokátní kanceláři a plynule jsem přešla do jiné, pokud ti nebude dělat zaměstnavatel problém, je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
3.1.13 18:16

No jde o to ze jeste do srpna jsem na RD. Tak muzu nastoupit az mi skonci normalne na sve misto. Ale kvuli financim jsem chtela ted ale ze me nepotrebuji. Jenze do jineho marketu nemuzu na stalo mi bylo receno tak bych musela dat vypoved ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.1.13 18:31

Jo takhle, jasné, pokud bys chtěla jinam, tak to jinak nejde. A nejde si to upravid, změnit výši rodičáku a skončit ho dřív, pak nastoupit do práce, oni tě vyhodí pro nadbytečnost, dají odstupné a ty půjdeš jinam? Jestli jde upavit ještě ta výše příspěvku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
3.1.13 19:05

Ja tedy chtela ukoncit RD a dal ze bych pobirala RP a byla natrvalo v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101515
3.1.13 19:13
@LEM píše:
No jde o to ze jeste do srpna jsem na RD. Tak muzu nastoupit az mi skonci normalne na sve misto. Ale kvuli financim jsem chtela ted ale ze me nepotrebuji. Jenze do jineho marketu nemuzu na stalo mi bylo receno tak bych musela dat vypoved ne?

A proč bys nemohla na stalo? Buď to střet zájmů je a pak tam bez souhlasu původního nemůžeš ani brigádně nebo není a pak můžeš na jakoukoliv smlouvu. A pojmem v marketu myslíš co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
3.1.13 19:37

Jenze puvodni mi dali souhlas ze muzu ale jen brigadne. No jsem z toho zmatena a nevim co delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
3.1.13 20:54

V marketu, to je jako v obchode? Jaky stret zajmu by tam mohl hrozit? Ja bych se puvodniho zamestnavatele neptala, normalne nastoupila a resila to az dva mesice pred koncem RD( bud das vypoved ty, nebo oni tobe pro nadbytecnost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101515
3.1.13 21:06

Souhlasím s @mroe pokud fakt tím marketem myslíš, že prodáváš, tak to není žádný střet zájmů… to za prvé a za druhé něco jako „pracovat brigádně“ nic není, takový pojem neexistuje.

Za střet zájmů by se dalo považovat, pokud by sis ty založila obchod, který by tvému zaměstnavateli konkuroval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.1.13 08:55

A to jde brát RP a být na trvalo v práci? Můžeš pracovat jinde na dohodu, to myslím by jít mělo. A pokud by to šlo, tak zaměstnavatel o tom vědět nemusí podle mě. Taky nechápu, jaký střet zájmů si představit v tomto případě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat