Píše se brigáda do životopisu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1039
2.1.13 20:16

Píše se brigáda do životopisu?

Zdravím. Nevíte prosím vás někdo jestli se do životopisu uvádějí i brágády? Dvě měsíce jsem měla brigádu. Teda byla to vlastně jakoby práce, ale zaměstnávalo se pod pojmem brigáda, aby zaměstnavatel nemusel za zaměstnance nic platit. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
487
2.1.13 20:18

Napsala bych to tam - firmu, tu pozici, kterou jsi vykonávala a k tomu dohoda o pracovní činnosti nebo na jakou smlouvu jsi to měla. Slovo brigada bych asi vynechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
2.1.13 20:26

Záleží zda se ucházíš o stejnou nebo podobnou pozici. Mě jednou jedna chytrá paní řekla, ať si životopis upravuji dle pozice o kterou žádám že někdy méně je více. Takže jsem si svůj životopis upravila, ať to nevypadá, že nikde nevydržím, dle míst, která jsem vystřídala. Což není úplně pravda, málo jsem odcházela, spíše jsem byla vyhozena:) Ale životopis mám upravený, tak jak chci. Ale nepatřím, mezi ty, co by v něm vyloženě lhali:) I kdyby jsi měla brigádu třeba na dva měsíce, už v té dané profesi máš praxi. Přeji štěstí při hledání. Taky zítra nastupuji do úplně nové práce a navíc do oboru, ve kterém jsem nikdy nepracovala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
2.1.13 20:28

@Susan23 Tak to držím palce, ať to je dobrý. Já stále marně hledám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
2.1.13 20:34

Já se teď taky chystám hledat. Něco v kanclu :-/ Na 1 místo je 40 uchazeček, hrozný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
2.1.13 20:38

@Kate92 Taky jsem si vždycky upravovala životopis podle pozice. Záleží, jestli tvoje brigáda nějak souvisí s místem, na které se hlásíš. Pokud ano, rozhodně se o brigádě zmiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.1.13 20:38

Napsala bych to tam, jen za předpokladu, že se brigáda shoduje s mojí budoucí prací nebo při nedostatečné praxi.
Jinak bych to tam nedávala. Když se zeptají, co jsi dělala poslední dobou, tak jim řekneš, že jsi pracovala několik měsíců na dohodu, ale jelikož ta práce byla mimo obor (např. pro osvěžení mozkových buněk :) ) tak že jsi ji neuváděla… Taky to tak řeším a nikdy mi to neublížilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
2.1.13 20:46

Nas ucili napsat, i kdyz je to jina pozice. Ukazujes tim sve pracovni navyky, ze treba v lete o pradninach misto lezeni u bazenu jsi pracovala. Zalezi ale na dobe od te brigady. Pokud jsi cerstve po skole, urcite bych to napsala. Pokud to bylo pred 10 lety a od te doby jsi mela vice stalych praci ktere Te dostatecne reprezentuji, tak bych to uz nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
2.1.13 20:47

Jj, taky jsem chtěla do kanclu, ale to dnes není sranda i když mám přes dva roky praxe v administrativě. Ale přes zžnámého mám práci taky vlastně adminstrativu, ale na vrátnici budu vydávat povolení k vjezdu:) Bojím se, ale i se moc těším a hlavně si polepšíme finančně a můžeme se zbavovat rychleji dluhů:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
2.1.13 20:57

To je na tobě, jestli to tam chceš mít uvedené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat