Brigáda Deli Lovosice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brigáda Deli Lovosice
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s brigádou v Deli v Lovosicích, uvažuju že tam začnu chodit na brigádu, tak by se mi hodili Vaše názory, zkušenosti atd. Předem děkuji Všem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mńam.. tedy já tam nedělala, ale jak člověk jede okolo, tak to tam vždycky tak voní
Dělala tam ségra, cca 5 let zpět… byla spokojená, ale rok se nemohla na čokoládu ani podívat (vadila jí i ta vůně, cokoliv) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nevim teda…muj tata tam delal dva mesice a odesel a kamosce se tam vzbec nelibilo…pry balila nejake krabice a porezela si tam o ten papir ruce, tak tam sla jen jednou…ale neni to ma vlastni zkusenost, tak nevim…
za zkousku nic nedas… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono záleží, na jakou pozici se člověk dostane. Ségra tam byla skoro rok, když už se jí fakt dělalo zle z té vůně, musela odejít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DELI
Do DELI chodím na brigádu jako nezaměstnaná už víc jak dva roky. Můj názor-dá se to vydržet. Nejčastější práce brigádníka je, že skládá krabičky do krabic nebo krabice na paletu a nebo uklízí. Stálé zaměstnankyně to umí znepříjemnit, ale nejhorší a pro každého šokující je, že se musíš obout do nechutnych bot, které před tebou mely na nohách desítky jiných brigádníků. Ale všechno se dá vydržet, když žádná jiná práce není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do Deli chodím na brigádu už čtvrtým rokem, jako studentka a jak už tady někdo psal - dá se to vydržet, když nic jiného není.
Vždycky se to dá přetrpět, chodím 3×-5× v měsíci. Jinak s těma botama je to pravda, že si vlezeš do bot, které už měl někdo minimálně 1000× před tebou na noze. ![]()
Nejčastěji tam brigádník skládá papírové krabice, dává sušenky v krabičce do větších krabic nebo vybaluje špatné sušenky z obalů, někdy uklízí i 8 hodin, ale to není tak časté, záleží jakej den a na který provoz jdeš. Během 8-mi hodin tě pustí třeba 3× na pauzu, která trvá většinou 15 nebo 20 minut. Zaměstnanci, když vidí, že se flákáš nebo neděláš dost rychle, tak tě okřiknou, aby tu práci náhodou nemuseli dělat za tebe oni.
Pak si říkáš, že jim tam děláš jen otroka, ale to je v dnešní době všude na brigádě, alespoň teda co mám zkušenosti já. Určitě to za zkoušku stojí a nic za to nedáš. ![]()
- Citovat
- Upravit
...
Taky jsem o ty brigade premyslela a chtela jsme se zeptat zda tam mam zavolat a nebo napsat email. Dekuji ![]()
- Citovat
- Upravit
DELI
Zavoláte na tel. číslo 603 592 381.To je agentura práce v Ustí, která zajištuje pro Deli bbigádníky. Budete si u nich muset sepsat smlouvu a pak každý týden ve čtvrtek v 9 hodin telefonovat a bojovat o směny na další týden. Nedivte se, když se dovoláte třeba až v 9,45 a řeknou, že už jsou směny rozebrané. Zájemců je hodně a směn málo. Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
brigáda deli
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, kdy dělá v Deli nebo dělal, kolik máte jako brigádník na hodinu a jaký děláte směny. Moc děkuji za info
- Citovat
- Upravit
A nemáte někdo zkušenosti s brigádou v Hrdlech v Emcu, koukala jsem že je to taky přes Gadasovou a nabízí tam více peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Deli?
Hele chodim tam take da se to kdyz nenarazis na nake blbe zamestnance kteří jen štekaj ale podle mne je to nejlepsi na lince koka prestavky jsou dobre a i ty staly pracovnici nemaj keci
- Citovat
- Upravit
Ahoj, sice to sem nepatří, ale jste všichni z Lovosic?
Budu se tam stěhovat, přijďte mě kdyžtak navštívit sem: https://www.emimino.cz/…osic-154166/ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prozba
Ahoj nevite nekdo jestly berou do Deli v Lovosicich a nemate nekdo tam kontakt dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit