Brigáda Deli Lovosice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
21.12.12 09:28

Brigáda Deli Lovosice

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s brigádou v Deli v Lovosicích, uvažuju že tam začnu chodit na brigádu, tak by se mi hodili Vaše názory, zkušenosti atd. Předem děkuji Všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.12.12 09:38

Mńam.. tedy já tam nedělala, ale jak člověk jede okolo, tak to tam vždycky tak voní :mrgreen: Dělala tam ségra, cca 5 let zpět… byla spokojená, ale rok se nemohla na čokoládu ani podívat (vadila jí i ta vůně, cokoliv) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
21.12.12 10:05

Ja nevim teda…muj tata tam delal dva mesice a odesel a kamosce se tam vzbec nelibilo…pry balila nejake krabice a porezela si tam o ten papir ruce, tak tam sla jen jednou…ale neni to ma vlastni zkusenost, tak nevim… :nevim: za zkousku nic nedas… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.12.12 10:27

Ono záleží, na jakou pozici se člověk dostane. Ségra tam byla skoro rok, když už se jí fakt dělalo zle z té vůně, musela odejít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.12.12 19:22

DELI

Do DELI chodím na brigádu jako nezaměstnaná už víc jak dva roky. Můj názor-dá se to vydržet. Nejčastější práce brigádníka je, že skládá krabičky do krabic nebo krabice na paletu a nebo uklízí. Stálé zaměstnankyně to umí znepříjemnit, ale nejhorší a pro každého šokující je, že se musíš obout do nechutnych bot, které před tebou mely na nohách desítky jiných brigádníků. Ale všechno se dá vydržet, když žádná jiná práce není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dre
1.1.13 18:44

Do Deli chodím na brigádu už čtvrtým rokem, jako studentka a jak už tady někdo psal - dá se to vydržet, když nic jiného není. 8) Vždycky se to dá přetrpět, chodím 3×-5× v měsíci. Jinak s těma botama je to pravda, že si vlezeš do bot, které už měl někdo minimálně 1000× před tebou na noze. :D
Nejčastěji tam brigádník skládá papírové krabice, dává sušenky v krabičce do větších krabic nebo vybaluje špatné sušenky z obalů, někdy uklízí i 8 hodin, ale to není tak časté, záleží jakej den a na který provoz jdeš. Během 8-mi hodin tě pustí třeba 3× na pauzu, která trvá většinou 15 nebo 20 minut. Zaměstnanci, když vidí, že se flákáš nebo neděláš dost rychle, tak tě okřiknou, aby tu práci náhodou nemuseli dělat za tebe oni. :D :D Pak si říkáš, že jim tam děláš jen otroka, ale to je v dnešní době všude na brigádě, alespoň teda co mám zkušenosti já. Určitě to za zkoušku stojí a nic za to nedáš. :)

• Citovat
  • Upravit
Adiboo
8.1.13 13:06

...

Taky jsem o ty brigade premyslela a chtela jsme se zeptat zda tam mam zavolat a nebo napsat email. Dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
5
8.1.13 18:32

DELI

Zavoláte na tel. číslo 603 592 381.To je agentura práce v Ustí, která zajištuje pro Deli bbigádníky. Budete si u nich muset sepsat smlouvu a pak každý týden ve čtvrtek v 9 hodin telefonovat a bojovat o směny na další týden. Nedivte se, když se dovoláte třeba až v 9,45 a řeknou, že už jsou směny rozebrané. Zájemců je hodně a směn málo. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dre
8.1.13 18:56

Přesně tak to funguje :) :)

• Citovat
  • Upravit
Adiboo1
8.1.13 19:19

...

Děkuji za info :)

• Citovat
  • Upravit
prcik
27.2.13 05:45

brigáda deli

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, kdy dělá v Deli nebo dělal, kolik máte jako brigádník na hodinu a jaký děláte směny. Moc děkuji za info

• Citovat
  • Upravit
3
13.5.13 13:30

A nemáte někdo zkušenosti s brigádou v Hrdlech v Emcu, koukala jsem že je to taky přes Gadasovou a nabízí tam více peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zajgina1
22.6.13 21:47

Deli?

Hele chodim tam take da se to kdyz nenarazis na nake blbe zamestnance kteří jen štekaj ale podle mne je to nejlepsi na lince koka prestavky jsou dobre a i ty staly pracovnici nemaj keci

• Citovat
  • Upravit
2506
22.6.13 21:53

Ahoj, sice to sem nepatří, ale jste všichni z Lovosic? :) Budu se tam stěhovat, přijďte mě kdyžtak navštívit sem: https://www.emimino.cz/…osic-154166/ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.1.14 14:32

Prozba

Ahoj nevite nekdo jestly berou do Deli v Lovosicich a nemate nekdo tam kontakt dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat